Zal Black Widow de eerste Marvel-film zijn die op Disney Plus wordt uitgebracht?

Inhoudsopgave:

Zal Black Widow de eerste Marvel-film zijn die op Disney Plus wordt uitgebracht?
Zal Black Widow de eerste Marvel-film zijn die op Disney Plus wordt uitgebracht?
Anonim

Marvel-fans die Black Widow dit voorjaar in de bioscoop verwachten te zien, zullen moeten wachten. Disney heeft onlangs de op zichzelf staande film uit de releasedatum van 24 april gehaald en toegevoegd aan de lijst met bioscoopreleases die zijn vertraagd vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Aan de positieve kant, misschien zal deze reeks ongelukkige omstandigheden Disney/Marvel ertoe aanzetten Black Widow uit te brengen op hun exclusieve streamingdienst. Disney Plus is een long shot, maar er zijn een hele reeks voordelen aan het debuut van Marvel's nieuwste film op de streamer.

Ten eerste krijgt de streamingdienst van Disney regelmatig nieuwe titels. Enkele memorabele van belang zijn onder meer The Mandalorian en Avengers: Endgame. De laatste Avengers-film heeft geen VOD-release ontvangen, maar het feit dat deze aan de streamerbibliotheek is toegevoegd, spreekt tot het soort titels op Disney Plus. Dat gezegd hebbende, zou Black Widow de volgende moeten zijn.

Waarom een Disney Plus-release werkt

Scarlet Johansson in Black Widow (2020)
Scarlet Johansson in Black Widow (2020)

Ten tweede zou het streamen van Black Widow op Disney Plus een ongekende stap zijn. Veel B-films krijgen VOD-releases, maar filmstudio's dringen er niet vaak op aan dat blockbusterfilms die kant op gaan. En hoewel dat meestal het geval is, bevindt VOD zich momenteel op een andere plaats.

Met de meeste landen op slot en mensen naar huis teruggestuurd, is streaming nog populairder dan voorheen. Er is niet veel dat iemand kan doen totdat de pandemie voorbij is, en televisie is voor velen een populair tijdverdrijf.

Het potentieel ligt in abonnees, of het nu Netflix of Disney Plus of Hulu is. Omdat ze hetzelfde tv-programma of dezelfde film maar zo vaak opnieuw zullen bekijken, zal alles wat nieuw is hun interesse wekken. En nu de vraag groter is dan ooit, zullen VOD-releases veel veelbelovender worden.

Omdat ze het potentieel hebben om op dit moment miljoenen, zo niet miljarden mensen te bereiken, is het niet zo'n slecht idee om Black Widow een soortgelijke release te geven. Marvel en Disney zouden een marketingcampagne moeten uitwerken die uitsluitend afhankelijk is van een online lancering, maar het is te doen.

Disney Plus nadert zijn Europese lancering

Disney Plus-logo
Disney Plus-logo

Ten slotte en het belangrijkste van alles is dat Disney Plus op het punt staat te lanceren in Europa. De streamingdienst is sinds november 2019 beschikbaar in Noord-Amerika, maar het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa zullen op 24 maart 2020 voor het eerst inloggen.

Wat belangrijk is om op te merken, is dat Disney Plus op dat moment wereldwijd zal zijn. De streamer is al enorm populair in de Verenigde Staten, maar zodra Europa toegang krijgt, zullen er miljoenen kijkers zijn. En aangezien de hoeveelheid exposure exponentieel zal toenemen, zou Black Widow gedijen op de streamer.

Er is echter een mogelijkheid dat Disney de uitrol van Disney Plus in Europa zal vertragen vanwege de uitbraak. De CEO's van het bedrijf hebben de laatste tijd niet over de kwestie gesproken, maar we zullen het binnen een week te weten komen.

Al deze factoren wijzen erop dat een Disney Plus-release de best mogelijke optie is, ook al had niemand vorig jaar ooit hetzelfde geraden. Het enige dat overblijft is afwachten of Disney overweegt Black Widow te laten vallen op Disney Plus en VOD.

Aanbevolen: