James Gunn onthult de reden achter het gaan met de grote witte haai in 'Suicide Squad 2

James Gunn onthult de reden achter het gaan met de grote witte haai in 'Suicide Squad 2
James Gunn onthult de reden achter het gaan met de grote witte haai in 'Suicide Squad 2
Anonim

De onlangs uitgebrachte Suicide Squad 2-trailer heeft veel discussie opgeleverd op Twitter. James Gunn, de regisseur van het vervolg, heeft de trailer een paar dagen geleden uitgebracht en volgens fans is het "explosief en wild."

De film is het nieuwste deel in het zich snel ontwikkelende DC Extended Universe, of DCEU, Warner Bros.' antwoord op Marvel's monolithische MCU.

Zo te zien belooft het vervolg een actievolle, leuke rit, en fans zijn enthousiast over het vooruitzicht dat het het beter doet dan de vorige film, die een sombere 59% publieksscore op Rotten Tomatoes behaalde.

Gunn heeft de preview op Twitter vrijgegeven met het bijschrift: "Onze eerste trailer. Waarschuwing: gore & volwassen taal & superschurken & avontuur & hart. Ik kan niet wachten om het met jullie allemaal in een theater te zien op 6 augustus. TheSuicideSquad."

Veel fans waren verheugd over de release. Sommigen merkten ook snel op dat een van de personages een heel ander ontwerp had in vergelijking met de DC Extended Universe-film.

One tweette over de beslissing om de King Shark, een nieuw personage dat wordt toegevoegd uit het DC-stripuniversum, te laten zien als een Grote Witte Haai in plaats van een Hamerhaai. Dit blijft een onderwerp van discussie, omdat de stripboeken ook een hamerhaai bevatten.

Gunn heeft sindsdien op de tweet gereageerd met een uitgebreide uitleg.

Gunn heeft ook bevestigd dat het personage van King Shark zal worden ingesproken door Sylvester Stallone. Het duo werkt weer nadat Stallone Stakar Ogord speelde in Guardians Of the Galaxy Vol.2. Dit is goed nieuws voor DC Universe-fans overal, aangezien er binnenkort meer samenwerkingen kunnen worden verwacht.

Geschreven en geregisseerd door Gunn, dit langverwachte filmische uitje heeft alle grote namen voor de cast.

Suicide Squad 2 sterren Viola Davis als Amanda Waller, Michael Rooker als Savant, Joel Kinnaman als Rick Flag, David Dastmalchian als Polka-Dot Man, Flula Borg als Javelin en Margot Robbie als Harley Quinn.

Andere castleden zijn:

  • Daniela Melchior als Rattenvanger 2
  • Mayling NG als Mongal
  • Idris Elba als Bloodsport
  • Peter Capaldi als de denker
  • Alice Braga als Solsoria
  • Sylvester Stallone als King Shark
  • Nathan Fillion als TDK, Pete Davidson als Blackguard
  • Sean Gunn als Wezel
  • John Cena als Vredestichter
  • Jai Courtney als Kapitein Boomerang
  • Steve Agee, Taika Waititi en Storm Reid.

De film Suicide Squad 2 arriveert op 6 augustus in de bioscoop en op HBO Max.

Aanbevolen: