Haters Trash Olivia Wilde's film 'Don't Worry Darling' voordat deze zelfs is uitgebracht

Inhoudsopgave:

Haters Trash Olivia Wilde's film 'Don't Worry Darling' voordat deze zelfs is uitgebracht
Haters Trash Olivia Wilde's film 'Don't Worry Darling' voordat deze zelfs is uitgebracht
Anonim

Olivia Wilde's tweede film als regisseur, psychologische thriller Don't Worry Darling is misschien wel een van de meest anticiperende titels van volgend jaar.

Terwijl de testvertoningen voor de film zijn begonnen, hebben sommige gebruikers van sociale media van de gelegenheid gebruik gemaakt om over de film te praten, en niet altijd op een vleiende manier.

Is dit de enige echte, vroege, onofficiële recensie van de nieuwe film van Olivia Wilde?

Volgens een anonieme bron die contact heeft opgenomen met de beroemde theepagina DeuxMoi, is de film "echt goed".

Dezelfde bron beweerde ook dat Wilde een van de vertoningen bijwoonde.

"Olivia Wilde toonde aan een vroege screening voor DWD die vanavond in LA plaatsvond", schreef de bron op 10 augustus.

“Zeer discreet en zat helemaal achterin! Kwam binnen zodra de lichten werden gedimd en de film begon, vervolgden ze.

Wat betreft de film zelf, de bron zegt dat het zeker “in een andere richting gaat dan wat iedereen denkt.”

De bron beweerde ook dat ze niet verder konden uitweiden omdat ze een NDA moesten ondertekenen, maar beloofde dat "Harry [Styles]-fans heel blij zullen zijn."

"Ze hebben veel voor hen in petto als het gaat om het bekijken van de film", schreven ze.

Het gerucht gaat dat Wilde's rol groter is dan de delen van sommige andere acteurs

Deze positieve, hoewel zeer onofficiële recensie van Don't Worry Darling lijkt in contrast te staan met andere vroege sentimenten over de film.

In het bijzonder bekritiseren sommige mensen Wilde omdat hij naar verluidt een grotere rol in haar eigen film zou hebben dan sommige andere acteurs. Naast Wilde, Florence Pugh en Harry Styles, spelen Chris Pine, Gemma Chan en KiKi Layne ook bijrollen in de film.

"beetje raar hoe dit allemaal naar buiten komt direct nadat heel veel anons zeiden dat het meh en niet de moeite waard is en hoe Olivias veronderstelde cameo groter is dan Harry's hoofdrol, maar haar team werkt hard", merkte een Instagram-gebruiker op op een relevante post op @deuxmoi.discussions.

“Ze zeiden niet dat haar rol groter was dan die van Harry, maar dat het groter is dan sommige van de andere karakters,” was een andere opmerking.

Fans of Wilde (of gewoon een paar zeer verstandige gebruikers) kwamen te hulp.

het is gewoon een stelletje haters Harry is het hoofdpersonage, behalve Florence, natuurlijk is zijn rol groter”, schreef een gebruiker.

“en als ik een film zou maken, zou ik mezelf ook een grotere rol geven, al die mensen die een NDA hebben ondertekend, kunnen onmogelijk iets zeggen”, vervolgden ze.

“Ik zou niets geloven van deze film. Sommigen zullen zeggen dat Harry Oscar waardig is en Olivia-haters zullen zeggen dat het de wereldrotzooi ooit is. Wacht op legitieme beoordelingen, was een andere opmerking.

Helaas zijn er voorlopig geen recensies in de maak, aangezien Don't Worry Darling naar verwachting niet vóór 2022 wordt uitgebracht.

Aanbevolen: