Hoe verdiende Davina Potratz van 'Selling Sunset' haar ongelooflijke nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende Davina Potratz van 'Selling Sunset' haar ongelooflijke nettowaarde?
Hoe verdiende Davina Potratz van 'Selling Sunset' haar ongelooflijke nettowaarde?
Anonim

Davina Potratz draagt veel hoeden: actrice, model, social media influencer en vooral makelaar. Fans hebben het gemene terugkerende castlid (of Potratz gemeen achter de schermen is, is een heel ander verhaal) van Selling Sunset vrij goed leren kennen, aangezien de gehate realityster haar stempel heeft gedrukt op de populaire realityshow. Door verschillende inspanningen heeft Potratz een nettowaarde van $ $ 2 miljoen vergaard (hoewel haar nettowaarde niet zo indrukwekkend is als die van de maker van de show Adam DiVello's). Maar hoe vergaarde de S elling Sunset-ster haar fortuin?

Davina is erin geslaagd om in de loop der jaren een flink stuk rijkdom voor zichzelf te verwerven. Een slim zakelijk gevoel en een beetje bekendheid hebben ervoor gezorgd dat de 31-jarige inwoner van Hamburg niet alleen een aardig stuk wisselgeld heeft, maar heeft ook haar gemene persoonlijkheid gecementeerd in de hoofden van de loyale en toegewijde fanbase van Selling Sunset. Laten we een kijkje nemen op de Potratz-weg naar rijkdom, zullen we?

6 Davina Potratz begon als model

Lang voordat ze Sunset ging verkopen en voordat ze een vaste waarde werd op sociale media, was Davina een model. Na het behalen van haar bachelordiploma in reclame, ging Potratz in 1999 verder met het tekenen van een modellencontract met het Ford Modeling agency. Het lijkt de toekomst echt makelaar werd vanaf het begin in de schijnwerpers gezet.

5 Davina Potratz maakte een paar stops voordat ze haar vastgoeddebuut maakte

Davina begon zich uit de modellenwereld te vertakken en werd een jaar lang redactieassistent bij Flaunt Magazine voordat ze in april 2000 vertrok. Potratz stapte vervolgens over naar Angeleno Magazine en werd een bijdragende redacteur. Van daaruit maakte Davina de overstap naar de wereld van Sales Agent, waar ze werkte voor een overvloed aan bedrijven, waaronder Corcoran Sunshine Marketing Group, The Ryness Company, AEG, The Mark Company, HEI Hotels & Resorts en anderen. Slechts een voorproefje van wat komen gaat op het gebied van verkoop.

4 Davina Potratz ging toen over naar zowel het grote als het kleine scherm

Overstappen van modellering naar het witte doek is geen absolute zekerheid. Acteren en modellenwerk vereisen immers andere vaardigheden. Beide beroepen zijn echter geschikt voor iedereen die ervan droomt zich te koesteren in de publieke belangstelling. Davina heeft met succes de overstap gemaakt van de modellenwereld naar Hollywood. Volgens IMDb is Potratz te zien geweest in films als het Jennifer Lopez-voertuig Monster-in-Law, een niet-gecrediteerde rol als zijzelf in de tv documentaire On The Set: Raising Hell en natuurlijk een sterke tv-aanwezigheid op Selling Sunset, die debuteert in het derde seizoen van de serie. Ongetwijfeld heeft Potratz op de filmset veel bijgedragen aan haar bankrekening.

3 Davina Potratz werkte een hele tijd voor de Oppenheim Group

Eindelijk maakte ze haar vastgoeddebuut en werd ze agent bij Lowe Enterprises en Etco Homes. Potratz werd toen de Principal, New Development Sales and Marketing agent bij The Davina Group totdat ze uiteindelijk haar thuis vond bij The Oppenheim Group In 2018 werd Potratz directeur van New Development/Broker Associate. Na haar debuut op Selling Sunset raakten fans heel vertrouwd met het gemene lid van de illustere Oppenheim Group, agent. Verandering lijkt natuurlijk de kern te zijn van wat Davina drijft, dus het is geen verrassing voor fans van de show toen ze afscheid nam van de organisatie die haar beroemd maakte.

2 Davina Potratz stapte toen over naar Douglas Elliman

Het omgaan met de ontberingen van een realityshow (zoals regels die de cast van de show moet volgen) was niet genoeg om te voorkomen dat Davina van gedachten veranderde en van The Oppenheim Group naar Douglas Elliman Volgens People Magazine zei Potratz dit over mijn toetreding tot Douglas Elliman: "Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van Douglas Elliman en hun zeer geavanceerde en wereldwijde nieuwe ontwikkelingsdivisie. verkoop en marketing van nieuwe ontwikkelingen, dus dit is gewoon een geweldige kans voor mij. Het past gewoon heel goed bij mijn vaardigheden." Ondanks haar vertrek uit The Oppenheim Group, heeft oprichter, Jason Oppenheim Volgens People Magazine het volgende te zeggen: "Davina is altijd een enorme aanwinst en een gewaardeerde agent bij de Oppenheim Group, en ze is ook een vriendin wiens carrièrebeslissingen ik zeer respecteer en steun. Ik zal altijd het beste voor Davina willen en ik hoop dat we in de toekomst zullen blijven samenwerken."

1 En natuurlijk is er Davina Potratz's in afwachting van $75 miljoen huisverkoop

Potratz is in de eerste plaats een verkoper en het toevoegen van een duur Hollywood-herenhuis aan uw portfolio is zeker de kroon op het werk van een verkoper. Op het moment van schrijven moet Davina het $75 miljoen Hollywood-herenhuis nog verkopen en heeft ze er zelfs kritiek op gekregen van Netflix (waarop ze sarcastisch reageerde). Wanneer het pand echter wordt verkocht, zal dat ongetwijfeld een vrij grote commissie zijn en dus bijdragen aan haar toch al forse vermogen. Veel succes, mevrouw Potratz.

Aanbevolen: