Hoe verhoudt de nettowaarde van Zooey Deschanel zich tot de nettowaarde van haar 'New Girl' Co-Stars

Inhoudsopgave:

Hoe verhoudt de nettowaarde van Zooey Deschanel zich tot de nettowaarde van haar 'New Girl' Co-Stars
Hoe verhoudt de nettowaarde van Zooey Deschanel zich tot de nettowaarde van haar 'New Girl' Co-Stars
Anonim

Van 2011 tot 2018 was New Girl een van de populairste shows op tv. Zooey Deschanel was vanaf het begin een integraal onderdeel van de show en in veel opzichten werd het personage van Jessica Day geschreven als een hoofdrolspeler voor de jonge actrice. Deschanel was in die tijd al een grote filmster en verscheen in films als Elf, Yes Man, (500) Days of Summer en The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, en ze was klaar om naar de tv te gaan.

De rest van de hoofdcast van New Girl was relatief onbekend toen de show in première ging, maar sindsdien zijn ze allemaal grote sterren geworden. Dat is niet verwonderlijk, gezien het succes van de show zelf. Als dat zo is, is het een van de andere castleden gelukt om superster Zooey Deschanel in nettowaarde te overtreffen? Deschanel was zeker het rijkste castlid toen de show begon, maar is dat nog steeds zo? Hier zijn alle belangrijkste castleden van New Girl, gerangschikt op vermogen.

8 Nasim Pedrad (Aly Nelson) - $ 3 miljoen nettowaarde

Nasim Pedrad speelde een van de belangrijkste terugkerende personages in New Girl, Winstons vriend, collega en uiteindelijke vriendin Aly Nelson. Pedrad is vooral bekend bij fans van comedy vanwege haar werk aan de sketchcomedyshow Saturday Night Live. Ze acteerde ook in de kortstondige sitcom Mulaney, geschreven door en met in de hoofdrol komiek John Mulaney. Tegenwoordig heeft Nasim Pedrad een nettowaarde van $ 3 miljoen.

7 Hannah Simone (Cece Parekh) - $ 3 miljoen nettowaarde

Hannah Simone speelde zeven seizoenen lang Cece Parekh in New Girl. Haar personage was de beste vriend van Jess, het personage van Zooey Deschanel, en ze was ook een professioneel model. Ze zou uiteindelijk trouwen met Max Greenfield's personage Schmidt. Tegenwoordig heeft Hannah Simone een nettowaarde van $ 3 miljoen, hetzelfde als Nasim Pedrad.

6 Max Greenfield (Schmidt) - $ 3 miljoen nettowaarde

Max Greenfield speelde Schmidt op New Girl. Schmidt was de zelfbenoemde "douchebag" van de groep, die geobsedeerd was door geld te verdienen en zijn uitstekende lichaamsbouw te behouden. Hij was misschien het best bekend om de hilarische manier waarop hij gewone woorden verkeerd uitsprak. Hij was ook de knipperlichtliefde van Hannah Simone's personage Cece. Tegenwoordig heeft Max Greenfield een nettowaarde van $ 3 miljoen, wat hetzelfde is als dat van zijn vrouw op het scherm, Hannah Simone.

5 Lamorne Morris (Winston Bishop) - $4 miljoen nettowaarde

Lamorne Morris speelde Winston Bishop in New Girl. Hij was oorspronkelijk niet gecast voor de show, maar toen Damon Wayans Jr. moest afhaken na het filmen van de piloot, voegde Morris zich bij de cast. Zijn karakter was een voormalige professionele basketbalspeler die het groot maakte in Letland. Tegenwoordig heeft Lamorne Morris een nettowaarde van $ 4 miljoen, net iets meer dan zijn co-ster Max Greenfield.

4 Jake Johnson (Nick Miller) - $8 miljoen nettowaarde

Jake Johnson speelde Nick Miller in New Girl. Nick was het knipperlichtvriendje van Jess, het personage van Zoeey Deschanel. Hij ging ook uit met Megan Fox' personage Reagan. Nick Miller was een schoolverlater die ervoor koos om in een bar te werken in plaats van advocaat te worden. Tegenwoordig heeft Jake Johnson een nettowaarde van $ 8 miljoen. Zijn vermogen is aanzienlijk hoger dan dat van zijn kamergenoten op het scherm Max Greenfield en Lamorne Morris, misschien omdat Johnson meer groot filmwerk heeft gedaan dan een van die twee. Hij speelde in films als Spider-Man: Into the Spider-Verse en Jurassic World.

3 Damon Wayans Jr. (coach) - $9 miljoen nettowaarde

Damon Wayans Jr. speelde Coach op New Girl. Hij was een van de hoofdpersonen in de pilot-aflevering, maar hij moest de show verlaten omdat zijn andere tv-show, Happy Endings, verrassend genoeg werd opgepikt voor nog een seizoen. Echter, nadat Happy Endings was afgelast, keerde Wayans terug om Coach te spelen. Hij was een terugkerend personage in seizoen drie, een hoofdpersoon in seizoen vier en een speciale gastster in seizoen vijf, zes en zeven. Vandaag heeft Damon Wayans Jr. een nettowaarde van $ 9 miljoen.

2 Megan Fox (Reagan) - $8 miljoen nettowaarde

Megan Fox speelde een van de belangrijkste terugkerende personages op New Girl. Haar personage Reagan verhuisde kort naar het hok van de hoofdpersonen terwijl Jess, het personage van Zooey Deschanel, jurydienst had. In het echte leven kreeg Zooey Deschanel een baby en de show had een andere acteur nodig om haar schoenen een paar afleveringen te vullen. Megan Fox bleef optreden in New Girl nadat Deschanel was teruggekeerd van haar zwangerschapsverlof. Vandaag heeft Megan Fox een nettowaarde van $ 8 miljoen.

1 Zooey Deschanel (Jessica Day) - $ 25 miljoen nettowaarde

Zooey Deschanel was de ster van New Girl toen het in première ging, en ze is tot op de dag van vandaag de grootste ster. Haar vermogen is veel, veel hoger dan dat van haar medesterren. Vandaag heeft Zooey Deschanel een nettowaarde van $ 25 miljoen.

Aanbevolen: