Dit is hoe Nicole Scherzinger haar nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Nicole Scherzinger haar nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende
Dit is hoe Nicole Scherzinger haar nettowaarde van $ 14 miljoen verdiende
Anonim

Vooral in de afgelopen jaren heeft Nicole Scherzinger bewezen dat veelzijdigheid de sleutel is tot blijvende kracht en succes in de entertainmentwereld. Het is toevallig ook haar geheim van Hollywood-succes, met een geschat vermogen van $14 miljoen vandaag.

Scherzinger heeft ongetwijfeld hard gewerkt om te komen waar ze is. En haar verhaal kan fans over de hele wereld inspireren.

Ze begon als een pussycat-pop

The Pussycat Dolls, opgericht door Robin Antin, begon als een dansgroep voordat ze uitgroeide tot een popgroep. Het was een ontmoeting met Gwen Stefani en muziekmanagers (waaronder Jimmy Iovine) die haar overtuigden om ze opnieuw uit te vinden. Zo gingen The Pussycat Dolls samenwerken met verschillende producers, songwriters en stylisten. Terwijl hij met LA Weekly sprak, herinnerde Antin zich dat "er ineens 5 miljoen mensen bij betrokken waren".

De groep lanceerde al snel een aantal hits. Deze omvatten Don't Cha, Stickwitu en Buttons (die dit jaar zijn 15e verjaardag vierden). Door dit alles was Scherzinger de leadzanger van de groep. Ze schat zelfs dat ze "waarschijnlijk 95 procent" van de vocalen van de groep "in mijn eentje" deed. Dat bevestigde de uitvoerend producent van de groep tijdens een VH1 Behind the Music-special. "Melody [Thornton] zong hier en daar een beetje, maar de platen waren van Nicole, met uitzondering van een occasionele ad-lib", onthulde Fair. “Het waren Nicolette. Zij was het.'

The Pussycat Dolls zijn officieel ontbonden in 2010. Tijdens een gesprek met Ryan Seacrest legde Scherzinger uit dat ze besloten uit elkaar te gaan omdat verschillende groepsleden er de voorkeur aan gaven hun eigen projecten en zo te doen.’ Ze voegde eraan toe: ‘Het is niet gemakkelijk. Ik hou ervan, en ik ben er dankbaar voor. Maar ik denk dat het gewoon tijd is voor mensen om hun eigen ding te doen.” En dat is precies wat Scherzinger deed.

Ze boekte verschillende televisieoptredens

Kort nadat The Pussycat Dolls uit elkaar gingen, werd Scherzinger benoemd tot jurylid in de show The Xtra Factor. Rond dezelfde tijd werd ze ook jurylid bij The X Factor en The X Factor UK, waar ze verschillende seizoenen bleef. Volgens rapporten werd Scherzinger de best betaalde rechter van de show, aangezien haar salaris voor een enkel seizoen meer dan £ 1,8 miljoen (ongeveer $ 2,5 miljoen) was. Later stemde de zanger er ook mee in om als jurylid te dienen bij andere 'X Factor'-shows. Tegelijkertijd was ze ook jurylid bij Australia's Got Talent.

In 2019 werd Scherzinger ook panellid bij Fox's nieuwste talentenjacht, The Masked Singer. Over het unieke concept van de show zei ze tegen ET: "Ik hou gewoon van het feit dat deze deelnemers het gevoel hebben dat de wereld hen heeft beoordeeld [of] het gevoel heeft dat de wereld veel over hen oordeelt, en ze willen kunnen delen wie ze zijn echt. Niet door wat ze denken dat ze zijn, maar door wie ze in hun hart zijn.” Hoewel Fox nooit salarisdetails heeft bekendgemaakt, wordt aangenomen dat Scherzinger erin geslaagd is een behoorlijk lucratieve deal voor zichzelf te sluiten.

Ze heeft ook verschillende filmrollen geland

Naast het optreden als rechter of panellid bij verschillende tv-shows, waagde Scherzinger zich ook af en toe aan film. Acteren was immers altijd al een van haar passies geweest. "Ik ging eigenlijk naar de universiteit voor theater, dus het is leuk om eindelijk wat van die karbonades te kunnen gebruiken", vertelde ze aan Crave Online. "Ik wil heel graag weer filmen en acteren."

In 2012 verscheen Scherzinger memorabel in de sciencefictionfilm Men in Black 3. Toegegeven, ze verschijnt alleen in de eerste paar minuten van de film, maar de zangeres zegt dat ze "een heel ander personage moest creëren voor deze rol." "Om dat te doen, moest ik uit de rockster in mij trekken en deze hele diva creëren, zoals dit hele actie-slechte meisje-type", legde Scherzinger verder uit.

Verscheidene jaren probeerde Scherzinger haar stem ook uit toen ze zich bij de cast van Disney's Moana voegde naast de toenmalige nieuwkomer Auli'i Cravalho en Dwayne Johnson. Omdat ze zelf van Hawaiiaanse afkomst is, voelde het project zeker persoonlijk aan voor Scherzinger. Ik had het gevoel dat ik deel moest uitmaken van het project, en dat komt omdat ik van Hawaiiaanse afkomst ben, dus ik wist dat de film over de Polynesische mensen zou gaan. En ik denk niet dat Disney ooit zo'n film heeft gemaakt', vertelde ze aan Whiskey + Sunshine.

Later nam Scherzinger weer voice-acting over toen ze een kleine rol speelde als Mo's moeder in de film Ralph Breaks the Internet uit 2018. Vanwege haar betrokkenheid bij de film hadden sommige fans de indruk dat er een Moana-paasei in de film zat. Echter, zoals co-regisseur Phil Johnston tegen Entertainment Weekly zei: Dus, haar naam is Mo, en Moana's moeder doet de stem. Maar ze is Moana niet.”

Ze zou zich herenigen met de rest van de Pussycat Dolls

Ondanks haar drukke schema deze dagen, stemde Scherzinger ermee in om deel te nemen aan een reünietournee van Pussycat Dolls. Die plannen zijn sindsdien echter voor onbepaalde tijd in de ijskast gezet nadat Antin een rechtszaak had aangespannen tegen Scherzinger.

Antin beweert dat Scherzinger "nu weigert deel te nemen aan de tour", tenzij ze 75 procent van de besluitvorming in handen heeft. In reactie daarop onthulde de advocaat van Scherzinger, Howard King, aan The Hollywood Reporter dat de zangeres al "haar eigen geld meer dan $ 150.000 had geïnvesteerd" om de tour te ondersteunen. Scherzinger was in 2019 kort herenigd met haar groep voor een optreden in The X Factor in het Verenigd Koninkrijk. En het lijkt erop dat dat zo dicht bij een reünie is als ze gaan krijgen.

Aanbevolen: