Hoe 'Selling Sunset'-ster Emma Hernan haar $ 3 miljoen nettowaarde verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'Selling Sunset'-ster Emma Hernan haar $ 3 miljoen nettowaarde verdiende
Hoe 'Selling Sunset'-ster Emma Hernan haar $ 3 miljoen nettowaarde verdiende
Anonim

Emma Hernan is een van de nieuwste sterren in de populaire Netflix-realityserie Selling Sunset. Ze is ook super goede vrienden met seriester Chrishell Stause. Hernan is erg onafhankelijk en rijk, met een vermogen van $ 3 miljoen. Veel fans die net kennis hebben gemaakt met de ster, vragen zich misschien af hoe ze zo rijk is geworden en hoe ze het zich kan veroorloven om constant privé met haar hond te vliegen.

De multi-getalenteerde Hernan is erg slim als het gaat om de zakenwereld en geld verdienen. Ze verkoopt niet alleen huizen van miljoenen dollars voor de Oppenheim Group, maar ze heeft ook haar eigen plantaardige empanadabedrijf in Boston. Ze is een zeer succesvolle ondernemer en heeft het vertrouwen dat je nodig hebt om te slagen in de zakenwereld.

6 Emma Hernan begon te investeren in de middelbare school

Hernan begon te beleggen in aandelen toen ze een tiener was op de middelbare school. Ze is een self-made miljonair op basis van haar investeringen alleen. Als tiener raakte ze geïnteresseerd in financiën en leerde ze zichzelf hoe te beleggen op de aandelenmarkt. Ze is nu een angel-investeerder, wat betekent dat ze geld verstrekt aan startende bedrijven, meestal voor eigen vermogen of converteerbare schulden. Nu investeert ze in crypto, wat een andere enorme geldmaker is. Terwijl op de middelbare school Hernan oppaste voor een gezin waarvan de patriarch een investeerder was. Ze zag hoeveel geld hij verdiende en werd verliefd op het vak.

5 Emma Hernan was vroeger een model

Voordat ze een makelaar was op Selling Sunset, was Hernan een fotomodel en begon ze op 12-jarige leeftijd met modellenwerk. In de Today-show herinnerde Hernan zich dat ze haar ouders moest overtuigen om een verklaring van afstand te ondertekenen waardoor ze op zo'n jonge leeftijd kon werken. Ze zei dat ze ook als babysitter werkte en ervan hield om geld te verdienen en te sparen sinds ze zich kan herinneren. Het duurde een paar jaar voordat haar modellencarrière van start ging, maar toen dat eenmaal gebeurde, liep ze op 16-jarige leeftijd in catwalkshows in Parijs. Ze is haar hele volwassen leven blijven modelleren, en de meeste van haar Instagram-berichten bevatten haar verschillende outfits en zwemkleding van verschillende merken modelleren.

4 Emma Hernan heeft haar eigen bedrijf

Hernan heeft haar eigen diepvriesbedrijf genaamd Emma Leigh & Co. Haar grootvader richtte in 1994 Yankee Trader Seafood op, en nu is het een familiebedrijf van de derde generatie. Hoewel haar familie het bedrijf bezit, besloot Hernan haar eigen bedrijf op te richten en verkoopt ze nu plantaardige, diepgevroren veganistische empanadas, die voorlopig te vinden zijn in Costco-winkels in het noordwesten van de Verenigde Staten. Ze werkt samen met Beyond Meat om consumenten twee smaken empanadas te bieden: worstpizza en rundvlees. Op de website van het bedrijf experimenteert Hernan "al jaren in de keuken en maakt recepten en ik ben zo dankbaar dat ik de kans krijg om ze met je te delen." Ze gaat ook verder met te zeggen dat ze " altijd mijn geheime ingrediënt instrooit… LIEFDE."

3 Emma Hernan verkoopt al een tijdje onroerend goed

Hernan kreeg haar vastgoedvergunning nadat ze haar huis van de Oppenheim Group had gekocht toen ze naar Los Angeles verhuisde. Jason Oppenheim stelde haar voor om haar rijbewijs te halen, want hij merkte meteen dat ze een ongelooflijke zakenvrouw was die wist hoe ze geld moest verdienen. Ze kwam in 2018 bij de Oppenheim Group en nam een tijdje een pauze van het verkopen van huizen om aan haar voedingsbedrijf in Boston te werken. Ze is nu fulltime teruggekeerd naar de Oppenheim Group en gebruikt connecties in de voedingsindustrie om klanten voor onroerend goed te vinden.

2 Emma Hernan trad toe tot de cast van 'Selling Sunset'

Hernan sloot zich aan bij de cast van Selling Sunset in seizoen vier en was meteen in een warm water met de schurk van de show, Christine Quinn. Quinn beweerde in de show dat Hernan met Christine's ex-vriendje begon te daten toen ze nog samen waren, maar Hernan ontkent dat dit waar was. Hernan heeft een behoorlijke schare fans ontwikkeld sinds ze bij de serie kwam, omdat ze bevriend was geraakt met alle andere vrouwen in de Oppenheim Group en een heel extraverte en sympathieke persoonlijkheid heeft. Ze heeft gezegd dat ze zich erg op haar gemak voelt voor de camera's in de show en dat ze honderd procent zichzelf is voor hen. Misschien heeft haar modellencarrière daarbij geholpen.

1 Emma Hernan heeft een aanwezigheid op sociale media

Hernan heeft bijna 2 miljoen volgers op Instagram, wat een geweldige plek is om wat extra geld te verdienen voor gesponsorde berichten. Ze kan ook reclame maken voor haar voedingsbedrijf op het platform en gebruikt Instagram om haar nieuwe diepgevroren, op planten gebaseerde empanadas te verkopen. Ze gebruikt haar Instagram-account ook om Selling Sunset te promoten, net als de rest van de cast. Ze gebruikt haar account voornamelijk om foto's van zichzelf te plaatsen terwijl ze kleding van verschillende merken modelleert, terwijl ze elk merk in de berichten tagt.

Aanbevolen: