Christie Brinkley verbaast volgers met haar adembenemende rondingen

Inhoudsopgave:

Christie Brinkley verbaast volgers met haar adembenemende rondingen
Christie Brinkley verbaast volgers met haar adembenemende rondingen
Anonim

Christie Brinkley is slechts enkele weken verwijderd van haar 68e verjaardag, maar de super laat de wereld zien dat ze nog niet bereid is haar bikini met pensioen te laten gaan. Het voormalige supermodel plaatste een verbluffende nieuwe selfie op Instagram en liet de wereld zien dat ze het 40 jaar nadat ze de cover van Sports Illustrated had geaccentueerd, nog steeds heeft.

Christie Brinkley tart haar leeftijd in een nieuwe bikini-beklede foto, Wowwing-fans met haar rondingen

Christie was op een tropisch uitje toen ze besloot de in bikini geklede selfie te delen met haar 750.000 Instagram-volgers. "Hat✔️Sunblock✔️ SBLA Lip Plump and Sculpt✔️Dankbaarheid", schreef ze bij de foto. De post volgt een reeks foto's die laten zien dat Christie haar beste strandleven heeft geleefd.

Het supermodel dat ondernemer werd, lijkt het ouder worden te trotseren in de zwarte stringbikini en strohoed. Brinkley, die jarenlang samen met acteur Chuck Norris fitnessapparatuur voor thuis promootte, lijkt een ongelooflijk fitnessniveau te hebben behouden voor iemand van haar leeftijd en leek zelfverzekerd om te pronken met haar adembenemende rondingen.

Christie brak haar arm tijdens de repetities voor Dancing With The Stars in 2019 en gaf vorig jaar toe dat haar lichaam was veranderd en dat ze aardiger voor zichzelf moest zijn.

"Ik kon gewoon niet genoeg krachtige lichaamsbeweging krijgen, en met quarantaine kwamen bananenbrood en de onvermijdelijke extra kilo's", deelde ze vorig jaar op Instagram. "Ik moet hieraan toevoegen dat ik me overweldigd voelde door het aantal blessures waarmee ik te maken had (ik ben erg avontuurlijk geweest! Ouch!) Maar ik besefte dat ik gewoon met één ding moest beginnen en vooruit moest blijven…"

Het supermodel besloot zich op haar conditie te concentreren nadat ze het pandemische gewicht had bereikt, en fans merken dit zeker op

Het lijkt erop dat dat betekende dat ze haar spel moest verbeteren en motivatie moest vinden als het ging om haar gezondheid en welzijn. De CoverGirl sprak vorig jaar met het tijdschrift People over haar focus op haar fitnessdoelen, waaronder een goede conditie hebben om met haar kinderen te spelen, en sterk blijven zodat ze ook op latere leeftijd onafhankelijk kan blijven.

Fans merkten het meteen op en bleven stromen in de commentarensectie. Veel fans haastten zich naar het commentaargedeelte om Christie te complimenteren met haar geweldige lichaamsbouw, met een die zei dat "de tijd duidelijk voor jou heeft stilgestaan!" En een ander prees dat ze "doelen voor een goed geleefd leven" was.

Het voormalige supermodel heeft een vruchtbare carrière achter de rug, behalve dat Christie drie opeenvolgende jaren op de cover van Sports Illustrated stond te bedelen in 1979, heeft Christie ook 25 jaar als CoverGirl gewerkt en de cover van meer dan 500 tijdschriften gedragen.

Aanbevolen: