Ranking 10 beroemdheden met de meeste TikTok-volgers

Inhoudsopgave:

Ranking 10 beroemdheden met de meeste TikTok-volgers
Ranking 10 beroemdheden met de meeste TikTok-volgers
Anonim

Tegenwoordig is TikTok het gesprek van alle sociale media. Het lijkt alsof overal waar je kijkt iemand het heeft over de app voor het delen van video's. TikTok is de snelst groeiende app voor sociale media ter wereld, met miljoenen mensen die elke dag video's plaatsen.

Het is zo groot geworden dat zelfs beroemdheden moeten zien waar het allemaal om draait, velen van hen maken hun eigen account om grappige video's en buitensporige videoclips met hun fans te delen. Met miljoenen gebruikers die dagelijks inhoud plaatsen, is het geen wonder dat dit de snelst groeiende app voor sociale media is die er is.

10 Howie Mandel - 7,8 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

TikTok is meestal een app die is gericht op jongere gebruikers. Howie Mandel, een schijnbaar onwaarschijnlijke beroemdheid die een TikTok heeft, laat staan een aanzienlijk aantal volgers, is een hit op de app. Momenteel heeft hij bijna 8 miljoen volgers en de jongere generatie op de app is helemaal weg van hem. Hij volgt de trends en uitdagingen en is absoluut hilarisch als hij andere TikTok-dansen probeert te kopiëren. Als je goed moet lachen, volg Howie dan zeker, je zult er zeker geen spijt van krijgen.

9 Noah Schnapp - 11,3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Noah Schnapp staat bekend om het spelen van Will Byers in de populaire Netflix-show Stranger Things. Hij staat ook bekend om zijn TikToks. Op dit moment heeft Noah iets meer dan 11 miljoen volgers, die zien hoe hij gekke capriolen uitha alt. Noah is even oud als veel van de gebruikers van de app, dus plaatst hij een aantal video's die voor hen herkenbaar zijn. Je kunt hem de nieuwste dansen zien doen, samen met een aantal grappige sketches waar je om moet lachen. Hij is zeker het volgen waard.

8 Justin Bieber - 16,2 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen verrassing dat Justin Bieber een van de meest gevolgde beroemdheden op TikTok is, aangezien hij tenslotte Justin Bieber is. Op dit moment heeft Justin iets meer dan 16 miljoen volgers, en je kunt hem zien zingen en dansen op zijn eigen liedjes, en een echt kijkje in zijn leven krijgen. Natuurlijk zie je altijd video's van zijn vrouw, Hailey Bieber, omdat de twee onafscheidelijk zijn. Justin is altijd wel iets van plan - hij heeft zelfs zijn snor op TikTok geschoren zodat fans het kunnen zien. Waarom zou je dat niet willen volgen?

7 Marshmello - 17,5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt een beetje een vreemde beroemdheid om een enorm aantal volgers op TikTok te hebben, maar elektronische muziekproducent en DJ Marshmello heeft er zeker veel. Met meer dan 17 miljoen volgers kunnen fans een glimp opvangen van nieuwe muziek en grappige capriolen waar de DJ altijd mee bezig is. Als je denkt dat je een glimp kunt opvangen van de echte persoon onder het masker, moeten we je helaas vertellen dat dat niet gaat gebeuren, aangezien het masker stevig op zijn plaats blijft in alle TikToks die hij plaatst.

6 Selena Gomez - 20,6 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Selena Gomez heeft een extreem toegewijde fanbase, dus natuurlijk gaan ze haar volgen op elk social media-account dat ze maakt. Momenteel heeft Selena meer dan 20 miljoen volgers op de app, waar fans haar de nieuwste TikTok-rages kunnen zien uitproberen, op haar eigen liedjes kunnen dansen en echt een kijkje kunnen nemen in haar leven achter de schermen om met haar fans in contact te komen.

Om nog maar te zwijgen, ze plaatst vaak video's met haar schattige hond, en wie houdt er niet van een schattige hond?!

5 Liza Koshy - 22,4 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Liza Koshy is geen onbekende in het maken van grappige video's en andere inhoud online toen ze haar carrière begon op de oude app voor sociale media die video's van zes seconden plaatste, Vine. Ze maakte het ook groot op YouTube, wat haar hielp een carrière op tv te beginnen als presentator en als actrice. Met meer dan 22 miljoen volgers blijft Liza de inhoud posten waar ze bekend om staat - hilarische video's en overdreven acteerwerk dat je zeker aan het lachen zal maken.

4 Jojo Siwa - 26,6 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Jojo Siwa staat bekend om haar overdreven persoonlijkheid, felgekleurde kleding en haar liefde voor optreden en dansen. Jojo heeft bijna 27 miljoen volgers en het is geen verrassing waarom ze er zoveel heeft. Ze pronkt met haar waanzinnige huis - dat is gedecoreerd in gedurfde kleuren en glitter in echte Jojo-mode - en ze heeft zelfs haar kenmerkende blonde haar geverfd. Via TikTok kan Jojo met haar ware zelf pronken, daarom komen mensen massaal naar haar video's.

3 Dwayne "The Rock" Johnson - 27,4 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Dwayne "The Rock" Johnson is verrassend een grote hit op TikTok, met meer dan 27 miljoen volgers. The Rock plaatst verschillende video's voor zijn volgers, je zult zien dat hij de laatste trends volgt, memes plaatst en hij zal zelfs enkele beroemde vrienden laten verschijnen zoals Kevin Hart. Het is ook bekend dat The Rock veel video's plaatst met zijn schattige dochter, wat enkele van de schattigste video's zijn die je ooit zult zien. Het is geen wonder dat hij een van de meest gevolgde celebs is.

2 Jason Derulo - 28.5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt misschien veel gehoord over Jason Derulo op TikTok, en dat komt omdat hij zijn best doet als hij video's plaatst voor zijn bijna 29 miljoen volgers. Hij plaatst altijd dansvideo's en probeert de nieuwste TikTok-uitdagingen.

Jason liet ook zijn eigen muziek viraal gaan in de app, en hij heeft toegegeven duizenden dollars te hebben gekregen voor het plaatsen van elke video. Zijn meest besproken video was die waarin hij maïskolven probeerde te eten met een boormachine, waarbij hij daarbij een paar tanden brak!

1 Will Smith - 30,6 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Will Smith is een van de meest gevolgde beroemdheden op TikTok vandaag, met meer dan 30 miljoen volgers tot nu toe. Hij plaatst een aantal behoorlijk interessante TikToks, waardoor het gemakkelijk te zien is waarom hij zoveel volgers heeft. Zijn video's zijn niet zoals je typische TikToks - ze zijn zwaar bewerkt met veel speciale effecten waardoor zijn video's zich onderscheiden van veel andere gebruikers van de app, naast het feit dat hij natuurlijk Will Smith is. Volg hem, je zult helemaal niet teleurgesteld zijn.

Aanbevolen: