Cardi B lanceert Instagram-pagina voor haar dochter Kulture - met meer dan 400k volgers in minder dan 24 uur

Cardi B lanceert Instagram-pagina voor haar dochter Kulture - met meer dan 400k volgers in minder dan 24 uur
Cardi B lanceert Instagram-pagina voor haar dochter Kulture - met meer dan 400k volgers in minder dan 24 uur
Anonim

Cardi B geeft ons allemaal een kleine les over cultuur.

De "WAP"-ster heeft een Instagram-pagina gelanceerd voor haar 2-jarige dochter Kulture Kiari.

De 27-jarige deelde een foto van haar kleine bundel van vreugde op haar eigen Instagram-pagina.

"Volg de nieuwe IG van @Kulturekiari … er komen zoveel coole baby-dingen aan", schreef de voormalige Love & Hip Hop: New York-ster aan haar 75,7 miljoen volgers.

Het account heeft al 458.000 volgers verzameld en heeft beroemde volgers, waaronder de beroemde make-artiest Pat McGrath en collega-babyster Kaavia James Wade.

Gisteren toonde een opgewonden Cardi een schattige, op maat gemaakte Louis Vuitton-tas, speciaal gemaakt voor haar dochtertje. Het cadeau werd aan haar dochter gegeven door rappartner Megan Thee Stallion. Meg schonk de kleine ook een bijpassende muziekdoos die een lief slaapliedje speelde.

Ondertussen heeft Cardi B onthuld dat ze "geen traan heeft gelaten" nadat ze de scheiding van haar echtgenoot van drie jaar Offset had aangevraagd.

De "Wees voorzichtig"-rapper begon onlangs een echtscheidingsprocedure, maar houdt vol dat ze niet boos is over de breuk.

Sprekend in een Instagram Live-video, zei ze: "ik wil je heel erg bedanken. Maar ik heb het niet echt nodig. Ik ben in orde. Ik wil je laten weten dat ik geen traan gelaten."

Hoewel Offset haar naar verluidt in het verleden heeft bedrogen, hield Cardi vol dat de splitsing niet werd veroorzaakt door zijn ontrouw.

Ze zei: "Deze keer huilde ik niet. Wil je weten waarom? De reden dat mijn scheiding is niet vanwege al die shit die ooit eerder is gebeurd. Het is niet vanwege het bedrog. Ik zie mensen [zeggen] "Oh, hij heeft een baby op komst." Dat is een hele f complete leugen."

Cardi vertelde de fans verder dat zij en Offset de tijd namen voor hun relatie omdat ze constant ruzie hadden.

Ze zei: "Ik werd het gewoon beu om ruzie te maken. Ik werd het zat om dingen niet oog in oog te zien. Als je het gevoel hebt dat het niet meer hetzelfde is, voordat je echt bedrogen wordt, zal ik liever gewoon zijn… weet je wat ik bedoel? Ik ben mensen beu."

In 2018 lekten beelden van de Migos-rapper in een hotelkamer met Instagram-model Summer Bunni.

Offset maakte een aantal openbare gebaren om Cardi terug te krijgen. Hij crashte zelfs haar set op Rolling Loud festival in LA met een enorm "Take Me Back Cardi"-bord gemaakt van witte en rode rozen.

Hoewel ze zijn verontschuldiging aanvankelijk afwees, vond hij het nog steeds het juiste om te doen.

Hij twitterde destijds: “Al mijn fouten zijn openbaar gemaakt, ik denk dat het alleen maar goed is dat mijn excuses ook openbaar worden gemaakt. ik heb geen ballonnen sheeesh."

De echtscheidingshoorzitting is gepland voor 4 november, waarbij Cardi vraagt om de gezamenlijke voogdij over hun dochter Kulture.

Aanbevolen: