Bridgerton'-castleden met verrassend grote volgers op sociale media

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-castleden met verrassend grote volgers op sociale media
Bridgerton'-castleden met verrassend grote volgers op sociale media
Anonim

Het historische drama Bridgerton ging in december 2020 in première op Netflix en is sindsdien een enorme hit. Onlangs ging seizoen twee van de show in première en fans kunnen nu al niet wachten op seizoen drie en vier. De show is gebaseerd op de romans van Julia Quinn die zich afspelen in de competitieve wereld van het Londense Regency-tijdperk.

Vandaag bekijken we hoe de sterren van Bridgerton worden gevolgd op sociale media. Hoewel de meesten van hen actief zijn op Instagram, hebben een paar ook Twitter-accounts. Met nieuwe sociale-mediaplatforms die voortdurend groeien, zou het echter niemand verbazen als een aantal Bridgerton-sterren op TikTok zouden belanden - of welk platform dan ook het grote volgende wordt. Voor nu, blijf scrollen om hun indrukwekkende Instagram-volgers te zien!

10 Regé-Jean-pagina heeft meer dan 6 miljoen Instagram-volgers

De start van de lijst is acteur Regé-Jean Page die Simon, Duke of Hastings speelde in seizoen één van de Netflix-hit. Op het moment van schrijven heeft de acteur meer dan 6 miljoen volgers op Instagram en meer dan 235k volgers op Twitter. Naast Bridgerton is de acteur ook bekend van projecten als Waterloo Road, Roots en For the People. Het is veilig om te zeggen dat fans erg teleurgesteld waren dat Regé-Jean Page besloot om niet terug te komen voor seizoen twee van Bridgerton. Van alle leden van de Bridgerton-cast heeft de acteur de meeste volgers op sociale media, ook al is hij niet meer in de show.

9 Phoebe Dynevor heeft meer dan 3,4 miljoen volgers op Instagram

De volgende is actrice Phoebe Dynevor die Daphne, hertogin van Hastings speelt in Bridgerton. Op het moment van schrijven heeft de actrice meer dan 3,4 miljoen volgers op Instagram. De actrice heeft momenteel geen Twitter-account. Naast Bridgerton staat Phoebe Dynevor ook bekend om zijn optreden in projecten als Waterloo Road, Prisoners' Wives, Younger en Snatch. Phoebe Dynevor is de op één na meest gevolgde ster van Bridgerton op sociale media.

8 Jonathan Bailey heeft meer dan 3 miljoen volgers op Instagram

Laten we verder gaan met acteur Jonathan Bailey die Anthony speelt in het Netflix-periodedrama. Op het moment van schrijven heeft de acteur meer dan 3 miljoen volgers op Instagram.

Naast Bridgerton staat de acteur ook bekend om zijn rol in projecten als Leonardo, Broadchurch, W1A en Crashing. Jonathan Bailey is de op twee na meest gevolgde Bridgerton-ster op sociale media.

7 Simone Ashley heeft meer dan 2,8 miljoen volgers op Instagram

Actrice Simone Ashley die Kathani "Kate" Sharma speelt in seizoen twee van Bridgerton is de volgende. Op het moment van schrijven heeft de actrice meer dan 2,8 miljoen volgers op Instagram. Naast het historische drama staat Simone Ashley ook bekend om haar hoofdrol in de Netflix-komedie-dramaserie Sex Education. Simone Ashley onthulde dat het zijn op de set van Bridgerton zeker zijn keerzijden had.

6 Nicola Coughlan heeft meer dan 1,9 miljoen volgers op Instagram

De volgende op de lijst is actrice Nicola Coughlan die Penelope Featherington speelt in de Netflix-show. Momenteel heeft de actrice meer dan 1,9 miljoen volgers op Instagram. Naast Bridgerton staat ze ook bekend om haar optreden in projecten als Derry Girls, Harlots, RuPaul's Drag Race UK en Would I Lie to You?.

5 Luke Newton heeft meer dan 850.000 volgers op Instagram

Acteur Luke Newton die Colin Bridgerton speelt in de populaire Netflix-show is de volgende. Op het moment van schrijven heeft de acteur meer dan 850.000 volgers op Instagram en meer dan 72.7k volgers op Twitter.

Naast Bridgerton staat de acteur ook bekend om zijn rol in projecten als The Cut en The Lodge.

4 Charithra Chandran heeft meer dan 713k volgers op Instagram

Laten we verder gaan met actrice Charithra Chandran die Edwina Sharma speelt in seizoen twee van Bridgerton. Op het moment van schrijven heeft de actrice meer dan 713k volgers op Instagram. Afgezien van het historische drama, staat Chandran ook bekend om haar hoofdrol in de sci-fi-show Alex Rider, wat haar acteerdebuut was.

3 Golda Rosheuvel heeft meer dan 146k volgers op Instagram

De volgende is actrice Golda Rosheuvel die koningin Charlotte speelt in Bridgerton van Netflix. Op het moment van schrijven heeft de actrice meer dan 146.000 volgers op Instagram. Naast Bridgerton staat ze ook bekend om haar optreden in projecten als Death in Paradise, Silent Witness en I Live with Models.

2 Adjoa Andoh heeft meer dan 113k volgers op Instagram

Laten we verder gaan met actrice Adjoa Andoh die Lady Danbury speelt in de Netflix-dramashow uit de periode. Momenteel heeft Adjoa Andoh meer dan 113k volgers op Instagram en meer dan 31.7k volgers op Twitter. Naast Bridgerton staat de actrice ook bekend om haar optredens in de projecten Doctor Who, Casu alty en EastEnders.

1 Polly Walker heeft meer dan 65,9k volgers op Instagram

En tot slot, het afronden van de lijst is actrice Polly Walker die Portia, barones Featherington op Bridgerton speelt. Op het moment van schrijven heeft Walker meer dan 65.9k volgers op Instagram. Naast de beroemde Netflix-show werkte Polly Walker ook aan projecten als Rome, Prisoners’ Wives, Line of Duty en Enchanted April.

Aanbevolen: