‘The Bachelorette’ adembenemende finale inspireert Twitter Meme Marathon

Inhoudsopgave:

‘The Bachelorette’ adembenemende finale inspireert Twitter Meme Marathon
‘The Bachelorette’ adembenemende finale inspireert Twitter Meme Marathon
Anonim

In de laatste aflevering van maandagavond koos Katie Thurston voor Blake Moynes, een 30-jarige werkloze natuurbeheerder uit Canada. Moynes is een bekend gezicht uit de The Bachelor franchise en verscheen voor het eerst in de seizoenen Clare Crawley / Tayshia Adams.

Hij was te laat voor de wedstrijd, maar scoorde uiteindelijk de laatste roos en stelde Katie ten huwelijk.

Helaas overschaduwde de mislukte relatie tussen Katie en Greg het gelukkige voorstel. Koploper, Greg Grippo, schakelde zichzelf schokkend uit na een verbale woordenwisseling met de leidende dame. Hij stopte met de show nadat hij zijn liefde voor Katie had bekend en geen reactie terug kreeg.

De relatie van het paar was uiteindelijk onherstelbaar. Katie was klaar om de volgende vlucht uit Albuquerque te nemen, maar iets hield haar tegen.

Misschien de 1,80 meter hoge gespierde Canadese ringwinkels denk ik.

Blake's voorsteltoespraak

Moynes zei: "Ik weet hoe geweldig je een vrouw zult zijn, moeder die je gaat worden, maar ik weet dat er dingen zijn die je bang maken. En ik weet dat je in het verleden hebt gesproken over hoe je een compromis moest sluiten om relaties te laten werken, en ik wil niet dat je dat doet. Maar ik kan je niet geven waarvoor je hier bent gekomen. Omdat je veel meer verdient dan dat."

De twee onthulden dat ze nog steeds sterk zijn in het After the Final Rose-segment. Blake eindigde de avond door zijn re-enactment uit de iconische Breakfast Club-scene na te spelen.

In de show verscheen Blake buiten Katie's kamer met een boombox boven zijn hoofd, en blijkbaar moest dat moment ons bijblijven. Als je je die memorabele scène niet herinnert, verklaart het waarom de finale eindigde met een stel vreemden uit het publiek die met boomboxen in de lucht zwaaiden terwijl Katie en Blake langzaam dansten.

Ah… nog lang en gelukkig, helaas.

Nu de gekke rit van Katie ten einde is, rest er nog maar één ding te doen. Bespreek alle hysterische memes die uit de wilde finale kwamen.

Bachelorette Memes

Arme Justin. voeg huilende emoji toe

Fans steken de draak met Greg die beweert dat hij niet Meryl Steep is.

Eindelijk, wie kan Katies vergeten.. durf ik te zeggen.. gekke tante Lindsey.

Fans kunnen zich nu concentreren op Bachelor In Paradise en dit Greg en gekke tante-drama achter zich laten.

Paradise gaat volgende week, 16 augustus, in première met nieuwe presentator David Spade. Zet je piña colada's klaar!

Aanbevolen: