Sarah Michelle Gellar feliciteert Soleil Moon Frye met 'Kid 90' met geweldige terugblik

Sarah Michelle Gellar feliciteert Soleil Moon Frye met 'Kid 90' met geweldige terugblik
Sarah Michelle Gellar feliciteert Soleil Moon Frye met 'Kid 90' met geweldige terugblik
Anonim

Een belangrijke terugkeer naar onze favoriete momenten uit de jaren 90!

Amerikaanse actrice en regisseur Soleil Moon Frye heeft de kluis opengebroken en een ongelooflijke nieuwe documentaire uitgebracht met de titel 'k id 90', waarin alle kinderen uit de jaren 80 en 90 herinneringen ophalen aan de goede oude tijd.

Ter ere van de release van de documentaire, die nu beschikbaar is voor streaming op hulu, ging 'Buffy The Vampire Slayer'-ster Sarah Michelle Gellar naar haar Instagram-account om haar goede vriend Soleil te bedanken met een schattige throwback foto. "@moonfrye gefeliciteerd met je documentaire kid90 … maar wie is die schattige jongen naast je?!? …die duidelijk dol is op schoudervullingen", zei de 43-jarige actrice bij een oude foto van haarzelf en Moon Frye. Op de foto schudt Gellar een blazer met enorme schoudervullingen terwijl Moon Frye een schattige witte hond omhoog houdt.

Het paar werkte eerder samen aan de show Girl Talk uit de jaren 90, en Gellars echtgenoot-acteur Freddie Prinze Jr. speelde samen met Soleil in de populaire sitcom 'Punky Brewster' uit de jaren 80.

In het commentaargedeelte zei actrice Selma Blair: "Ik kan niet wachten om het te zien! En deze foto is geweldig", terwijl model en actrice Rebecca Gayheart instemde om te zeggen: "Ik kon niet van deze foto houden of van jou nog twee ?❤️?".

De documentaire 'kid 90' herbeleeft de jeugd van Moon Frye door middel van een reeks foto's en videofragmenten, waarvan sommige door de regisseur zelf zijn vastgelegd. Het is een geweldig onderzoek naar het leven van Hollywood-sterren in de jaren 90. Leonardo DiCaprio fungeert als producer van de documentaire.

Aanbevolen: