De zoete dingen die Soleil Moon Frye heeft gezegd over haar dochter Jagger Joseph Blue Goldberg

Inhoudsopgave:

De zoete dingen die Soleil Moon Frye heeft gezegd over haar dochter Jagger Joseph Blue Goldberg
De zoete dingen die Soleil Moon Frye heeft gezegd over haar dochter Jagger Joseph Blue Goldberg
Anonim

Soleil Moon Frye, beroemd vanwege het spelen van de rol van Punky Brewster als kinderactrice, heeft nu zelf vier geweldige kinderen. Ze heeft twee dochters en twee zonen. Van de oudste tot de jongste, haar kinderen zijn dichter Sienna Rose Goldberg, Jagger Joseph Blue Goldberg, Lyric Sonny Roads Goldberg en Story Goldberg. Haar op één na oudste, Jagger, lijkt waarschijnlijk het meest op haar moeder, omdat ze graag voor een camera staat en graag wil acteren. Ze is ook een grote fan van de show Punky Brewster en heeft veel met het personage te maken. Ze kleedt zich zelfs zoals zij!

Frye en Jagger, de jongste van haar twee meisjes, hebben een geweldige relatie en een geweldige band die slechts enkele moeder-dochterduo's het geluk hebben om te delen. Ze heeft zelfs haar moeder geholpen met het opvoeden van haar jongere broers en zussen!

Laten we eens kijken naar enkele van de lieve dingen die Frye al sinds haar geboorte over Jagger heeft gezegd. Hun relatie is zeker de moeite waard om over te zwijmelen.

8 Jagger was Frye's "Buddha Baby"

Frye vertelde PEOPLE in een interview dat Jagger's geboorte "mooi en gemakkelijk" was en dat Jagger "heel kalm was. We noemen haar onze kleine Boeddha-baby." Ze gutste ook over het feit dat ze destijds moeder was van twee meisjes en zei dat haar geest "weggeblazen" was door de hoeveelheid liefde die ze voor hen beiden had. Frye kreeg later nog twee kinderen, allebei jongens.

7 Frye's "Hart barst van dankbaarheid" wordt Jagger's moeder

Voor Jagger's verjaardag een jaar, stuurde Frye een tweet om haar kleine meisje een gelukkige verjaardag te wensen. Ze zei dat haar "hart barst van dankbaarheid dat ik elke dag je mama mag zijn. Je inspireert me om een beter persoon te zijn door de geweldige kracht dat je mijn liefde bent." Schrijver Megan Kelley reageerde op de tweet, die een foto van Jagger bevatte, en zei dat Jagger Frye's mini-me was. Ze lijken veel op elkaar.

6 Frye zei dat ze Jaggers liefde voor acteren aanmoedigt

Frye vertelde PEOPLE dat ze "Jagger aanmoedigt om toneelstukken te doen. Ze houdt echt heel erg van optreden." Ze zei dat Jagger heel graag 'in de business wil zitten en voor de camera of op het podium wil staan'. Frye aarzelt een beetje om haar dochter filmrollen te laten spelen, daarom moedigt ze haar aan om toneelstukken te doen. Frye vertelde PEOPLE ook dat ze wil dat haar 'kinderen kinderen zijn'. Ze heeft Jagger verteld dat ze haar uiteindelijk in het bedrijf zal laten werken, omdat ze erg volhardend is en haar elke dag smeekt.

5 Frye prijst de fotografievaardigheden van haar dochter

In een bericht op Twitter in 2017 deelde Frye een foto die haar dochter van haar op het strand nam met het bijschrift "bedankt Jagger dat je altijd een miljoen foto's hebt gemaakt." In 2018 deelde Frye een foto van zichzelf op Instagram in een bikini die Jagger van haar nam terwijl zij en de kinderen naar een meer gingen. Nadat ze de foto's had bekeken, dacht ze bij zichzelf: "Dat is niet zo erg." Ze zei verder in het Instagram-bijschrift dat ze dankbaar was voor haar vrienden en familie die haar steunen en haar een goed gevoel over zichzelf en trots op haar lichaam gaven op 42-jarige leeftijd na de geboorte van vier kinderen.

4 Frye deelt zoete dingen die haar dochter zegt

Toen Jagger ongeveer vier jaar oud was, zei ze iets waarvan Frye geloofde dat het de moeite waard was om met de wereld te delen op sociale media. Frye verklaarde op Twitter dat haar dochter zei dat ze schilder wilde worden als ze groot was en dat ze Jagger's "woorden van wijsheid" wilde delen. Jagger vertelde haar dat ze schilder wilde worden omdat ze 'droevige gezichten wil trekken en blij wil maken'. Zo schattig!

3 Haar dochters zijn "prachtige lichtkrachten" in haar leven

In een Instagram-bericht voor Internationale Dochterdag plaatste Frye een foto van haar met haar twee meisjes toen ze veel jonger waren, evenals een recentere foto van hen drieën op het strand en zei dat ze " zulke mooie lichtkrachten" in haar leven en dat ze haar "blijven leiden" tijdens haar reis in het leven. Ze bedankte ook haar dochters voor hun "liefde, vriendelijkheid en open harten."

2 Frye bedankte Jagger en dichter dat ze zoveel voor haar hadden opgeofferd

In een Instagram-bericht over het winnen van een Hollywood Critics Association-prijs voor beste documentaire voor Kid90, bedankte Frye haar beide dochters, Jagger en haar oudste, Dichter, voor het feit dat ze "zoveel hebben opgeofferd in hun tienerjaren om mij te steunen bij het herbeleven van de mijne." Dankzij de steun van haar dochter kon ze werken terwijl ze ook moeder was, en ze zorgde ervoor dat de wereld wist hoe dankbaar ze daarvoor was.

1 Frye is "Blown Away" door Jagger en dichter

In een post op Instagram zei Frye, die nu gescheiden is, dat de liefdes van haar leven haar twee dochters waren. Ze zei dat ze 'elke dag door jou wordt weggeblazen'. Ze noemde ze ook allebei 'vrouwelijke krijgers' en dat ze zo 'trots en vereerd' was om hun moeder te zijn. Frye neemt haar meisjes nooit als vanzelfsprekend aan en geeft uiting aan haar liefde voor hen, elke kans die ze krijgt!

Aanbevolen: