Taylor Lautner's Twilight Co-Star Nikki Reed feliciteert hem met zijn verloving

Taylor Lautner's Twilight Co-Star Nikki Reed feliciteert hem met zijn verloving
Taylor Lautner's Twilight Co-Star Nikki Reed feliciteert hem met zijn verloving
Anonim

Ze zei ja! Acteur Taylor Lautner kondigde onlangs aan zijn volgers aan dat hij onlangs verloofd is met zijn oude vriendin Taylor Dome.

De acteur, vooral bekend van het spelen van Jacob Black in de Twilight-filmserie, plaatste twee foto's van de verloving op zijn Instagram-account. Lautner stelde de vraag in een slecht verlichte kamer vol rozen en bloemen. Zijn achternaam was verlicht op de achtergrond, op een neonbord dat aan een open haard hing.

Tijdens de gelegenheid droeg Lautner een zwart pak en droeg Dome een lange jurk met patroon. Ze reageert geschokt op de eerste afbeelding en grijpt Lautner's gezicht in de tweede. Hij onderschreef de afbeeldingen met de datum die hij voorstelde, 11 november 2021, en een bericht met de tekst: "En zomaar kwamen al mijn wensen uit." Dome deelde het nieuws op haar eigen account en plaatste een van de foto's met het bijschrift: "Mijn absoluut beste vriend. IK KAN NIET WACHTEN OM VOOR ALTIJD MET JE DOOR TE GEVEN."

Fans en leeftijdsgenoten van het paar stroomden snel naar de afbeelding om hun gevoelens te delen in het commentaargedeelte van de afbeeldingen. In zijn genoemde, de acteur Twilight costar Nikki Reed feliciteerde hem met zijn aanstaande huwelijk. De Rosalie Hale-acteur en ondernemer schreef: "Oh mijn god! Dit maakt me aan het huilen! Wauw!! Proficiat aan jullie allebei." Reed is getrouwd met Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder en de twee delen samen één dochter.

Mean Girls-acteur Jonathan Bennett, Disney-ster Aly Michalka en Patrick Schwarzenegger deelden ook vriendelijke berichten op de afbeelding.

Lautner en Dome daten sinds 2018, voor het eerst samen gespot op een bruiloft. Dome is momenteel een lifestyle-beïnvloeder en geregistreerd verpleegkundige. Op haar Instagram-account identificeert ze zichzelf als een 'minnaar en hondenmoeder'. Ze heeft een geverifieerd Instagram-account met 160.000 volgers en een YouTube-kanaal met 8.18K abonnees. Lautner verschijnt vaak in haar vlogs.

In 2018 meldde JustJared dat de twee elkaar leerden kennen via Lautners jongere zus. De twee gingen samen naar de verpleegschool. Datzelfde jaar trok het stel bijpassende Halloween-kostuums aan en verkleedden ze zich als personages uit Space Jam. Fans zagen dit als een bevestiging van hun relatie toen Lautner in de beelden een kus op de cheque van Dome drukte.

Een grote felicitatie is op zijn plaats voor het gelukkige paar! Fans staan klaar om te zien of Dome de achternaam van Lautner zal aannemen, waardoor ze allebei Taylor Lautners zijn.

Aanbevolen: