Jamie Dornan's vrouw Amelia Warner weigerde zijn intieme scènes met Dakota Johnson in '50 Shades Of Grey' te bekijken

Inhoudsopgave:

Jamie Dornan's vrouw Amelia Warner weigerde zijn intieme scènes met Dakota Johnson in '50 Shades Of Grey' te bekijken
Jamie Dornan's vrouw Amelia Warner weigerde zijn intieme scènes met Dakota Johnson in '50 Shades Of Grey' te bekijken
Anonim

Van een grafische Twilight-fanfictie tot een nieuwe serie die een bestseller werd, E. L. James' 50 Shades of Grey bereikte internationaal succes dat doorspekt was met controverses en conflicten. Het duurde een tijdje voordat geruchten de ronde deden dat Angelina Jolie de film wilde regisseren naar veel acteurs en actrices die auditie deden voor Anastasia Steele en Christian Grey. Uiteindelijk gingen de rollen naar Dakota Johnson en Jamie Dornan. De twee sterren hadden al respectabele filmcredits op hun naam staan, maar de erotische serie bezorgde ze wereldwijde erkenning met zowel lof als kritiek, afhankelijk van waar je kijkt.

Dornan wordt sindsdien gezien als de verleidelijke en beeldschone acteur die de intiem sadistische miljardair CEO Christian Gray tot leven heeft gebracht. Tijdens het maken en uitbrengen van de film is hij sindsdien getrouwd met voormalig actrice/huidige muzikant Amelia Warner. Ondanks dat haar man wereldwijde bekendheid verwerft voor de erotische 50 Shades of Grey-serie, is Warner niet bepaald een fan van de films. Waarom is dat, aangezien het Dornan financieel ten goede kwam en hem internationale erkenning gaf? Hier is een overzicht van wat we weten.

Wat gebeurde er tussen het paar tijdens '50 Shades Of Grey?

Voordat de grote kans kwam, ontmoette Dornan Warner voor het eerst op een feest in 2007. De twee leerden elkaar goed kennen, maar het klikte pas drie jaar later tussen de twee. Hun relatie was gewoon lief en stabiel: de twee verloofden zich in 2012 en trouwden later een jaar later. Dornan vertelde Belfast Telegraph over zijn eerste ontmoeting met Warner: Ik was vanaf het begin verliefd op haar, echt waar. Ik ben vandaag meer verliefd op haar dan in het begin.”

Tijdens hun huwelijk zouden ze gezegend worden met drie dochters genaamd Dulcie, Elva en Alberta. Jaren nadat 50 Shades klaar was met filmen, heeft Warner de inspirerende citaten van haar oudste dochter gedeeld en de positiviteit die ze bracht toen het gezin sociale afstand beoefende, laat zien hoe liefhebbende en geweldige ouders zij en Dornan zijn. De spanningen veroorzaakt door de media zouden uiteindelijk toenemen met Dornan die een rol op zich neemt die veel fysieke intimiteit met zich meebrengt, maar gelukkig zou het zijn huwelijk met Warner niet overwinnen, aangezien de twee vandaag nog steeds sterk zijn.

De reden waarom Amelia weigert naar 50 Shades te kijken

Warners reden om de films van haar man niet te kijken is begrijpelijk. Immers, wie zou zich enigszins ongemakkelijk voelen als hij zijn getrouwde partner intiem op het scherm zou zien worden, ondanks dat hij acteerde? Entertainment Tonight meldde dat Warner het niet leuk vindt om haar man een andere vrouw te zien vastbinden, slaan, slaan en scheren. Om zijn vrouw de eer te geven, voegde Dornan er ook aan toe dat er een aantal scènes waren waar hij niet met een strak gezicht doorheen kon zitten. Zelfs als ze de films niet wil kijken, betekende dat niet dat ze Dornan nooit steunde tijdens zijn tijd aan de films. Er waren tijden dat ze de set bezocht, zelfs als ze niet echt een reden had om langs te komen behalve haar man te zien.

Dornan is niet beledigd dat Warner de trilogie helemaal niet wil kijken. Toen hem werd gevraagd hoe hij zich voelde, antwoordde Dornan: 'Ik zou graag denken dat ze meer verliefd op mij is dan op die vent. Ik weet dat ze de films niet heeft gezien of zo. Hij bleef verklaren dat hij zijn vrouw en haar keuzes respecteert. Er gingen geruchten dat zijn relatie met Warner verslechterde vanwege zijn werk aan 50 Shades, maar Dornan heeft ze ontkracht en trouw gebleven aan zijn vrouw terwijl hij zich concentreerde op hun groeiende gezin.

Wat is de 50 Shades Star tot nu toe?

Ondanks hoe streng en stoïcijns Christian Gray is, heeft Dornan een sterk hart van goud en dat heeft hij bewezen in 2021 toen hij een campagne steunde in Noord-Ierland. Hij nam deel aan Donate for Dáithí, dat plaatsvond toen een vierjarige een hartvervanging nodig had. Dornan ondersteunt ook de NHS Organ Donation Foundation die zich richt op het verstrekken van benodigde organen voor kinderen. Als hij niet bezig is met liefdadigheidsactiviteiten of aan nieuwe films werkt, is hij de toegewijde en liefhebbende vader van zijn drie dochters. Zijn recente Instagram-foto waarop zijn dames op Internationale Vrouwendag te zien zijn, laat zien hoe trots hij op hen is en dat hij niets anders is dan een hoop stof zonder hen.

Fans kunnen uitkijken naar zijn aankomende film Heart of Stone, die momenteel in productie is. Zijn recent uitgebrachte filmografie komt uit de televisieserie The Tourist, waarin hij schittert als de hoofdrolspeler die het slachtoffer is van een auto-ongeluk die uiteindelijk geheugenverlies krijgt terwijl hij in het ziekenhuis ligt. Alle zes afleveringen zijn beschikbaar op BBC iPlayer in het VK, HBO Max in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika en Amazon Prime in Canada.

Aanbevolen: