Hoe de vrouw van Jamie Dornan zich echt voelt over 50 tinten (en Dakota Johnson)

Inhoudsopgave:

Hoe de vrouw van Jamie Dornan zich echt voelt over 50 tinten (en Dakota Johnson)
Hoe de vrouw van Jamie Dornan zich echt voelt over 50 tinten (en Dakota Johnson)
Anonim

De verfilming van de 50 Shades-trilogie van auteur E. L James heeft de wereld stormenderhand veroverd. Hoewel niet erg goed ontvangen, bracht de serie wereldwijd meer dan $ 1,32 miljard op.

De eerste film in de serie, 50 Shades of Grey, schoot de hoofdrolspelers naar het sterrendom, het leven van Jamie Dornan en Dakota Johnson zou daarna nooit meer hetzelfde zijn. Vanwege het pittige karakter van de serie heeft Dornans vrouw, componist, Amelia Warner, de films nooit gezien. Wie kan haar de schuld geven?

Jamie verdubbelde zijn Fifty Shades-inkomsten voor een nettowaarde van $ 15 miljoen, door Christian Grey te spelen, waardoor de acteur een plaats kreeg in de industrie. De rol had echter ook nadelen, zoals sommige fans die aannamen dat Dornan en Johnson in het echte leven een stel waren.

Dit was te danken aan hun elektrische chemie op het scherm. Er zijn massa's wilde fantheorieën over de sterren, een fan beschuldigde Jamie ervan kinderen te verwekken met Dakota.

Er waren wilde fantheorieën over de relatie tussen Jamie en Dakota

Na het succes van Fifty Shades of Grey vonden Dakota en Jamie mainstream succes en werden ze bekende namen. Sommige fans raakten geobsedeerd door hen en speculeerden dat er achter de schermen een romance aan het brouwen was tussen de twee hoofdrolspelers.

Er waren ook geruchten dat het duo niet echt met elkaar overweg kon, en er werd gemeld dat Dornan bijna stopte met de franchises.

Er werd gespeculeerd dat het huwelijk van Jamie en Amelia in de problemen zat, en er waren beschuldigingen dat hij een kind verwachtte met zijn tegenspeler.

Er werd beweerd dat Warner een hekel had aan Johnson en jaloers was op haar relatie met Dornan. Al deze geruchten, beweringen en speculaties waren onzin, en Jamie zette de zaak recht.

Tijdens een optreden op de Jonathan Ross-show, onthulde de The Fall-ster: "Ik denk dat ik daar mijn hele leven mee te maken zal hebben. Een miljoen banen waarvan je denkt dat je de mening van mensen verandert, er zijn mensen die getrouwd met dat idee van jou als één ding."

Hij vervolgde: "Er zijn veel absurde fantheorieën over die wereld en die personages, en dat Dakota Johnson en ik samen kinderen hebben. Ik weet niet waar we ze houden. Ik heb drie van mijn eigen kinderen om je zorgen over te maken."

De Fifty Shades-ster deelt drie kinderen met zijn vrouw Amelia. Het stel is sinds 2010 samen en gaat nog steeds sterk.

Amelia steunt Jamie's carrière

Fifty Shades dreef Jamie naar de status van hartenbreker, hij was het onderwerp van talloze fantasieën van fans van de boeken. Hij bracht de mercurial Christian Gray tot leven zoals alleen hij dat kon. De franchise werd zwaar bekritiseerd, maar presteerde nog steeds goed aan de kassa.

Wat de Fifty Shades-films populair maakte, zijn hun pittige NSFW-scènes en taboe-inhoud, en dat is de reden waarom Amelia ze nog nooit heeft gezien. Dat betekent echter niet dat ze dat nooit zal doen.

Dat gezegd hebbende, steunt ze Jamie's carrière en had ze hem een aantal keer bezocht op de sets van de Fifty Shades-films. Ondanks enkele negatieve recensies die de trilogie beoordeelde, heeft Jamie geen spijt van het spelen van Christian Grey.

Hij zei tegen GQ: "Kijk, zeg het zo: het heeft mijn carrière geen kwaad gedaan om deel uit te maken van een filmfranchise die meer dan $ 1 miljard heeft verdiend. Elke werkende acteur zou hetzelfde zeggen. – veel."

Hij legde uit: "Het is geen schande om te zeggen dat het mijn leven en het leven van mijn familie financieel heeft veranderd. Ik ben hier heel, heel dankbaar voor en zal dat altijd blijven. En de fans vonden het geweldig."

Wie is Amelia Warner?

Warner is niet alleen de vrouw van Jamie Dornan, ze is ook een ster op zich. Ze heeft succes geboekt op haar eigen verdienste, Warner is een componist. In 2018 won ze de Breakthrough Composer of the Year-prijs bij de IFMCA Awards.

Ze werkte zelfs samen met haar man in 2020, ze componeerde de muziek voor het romantische drama Wild Mountain Thyme waar Jamie in speelde.

In een interview met E!News sprak Jamie over het werken met Amelia aan Wild Mountain Thyme, hij zei: "Het is dit gekke coole ding dat we hebben moeten samenwerken, een beetje per ongeluk. … Componisten komen als laatste, zij zijn een soort van het laatste stukje van de puzzel."

Hij voegde eraan toe: "Dus we hadden de film al gemaakt, en toen moest ze komen en er wat sterrenstof over strooien en proberen me meer kijkbaar te maken, zeker. Weet je, haar werk is geweldig, en het was mooi om samen te kunnen werken."

Amelia deed in het verleden ook wat acteren, met name speelde ze in Lorna Doone die het titulaire personage speelde. Ze verscheen voor het laatst op het scherm in 2012, maar heeft de showbizz niet verlaten.

Aanbevolen: