Deze actrice weigerde met Brad Pitt te werken vanwege de vereiste intieme scènes van de film

Inhoudsopgave:

Deze actrice weigerde met Brad Pitt te werken vanwege de vereiste intieme scènes van de film
Deze actrice weigerde met Brad Pitt te werken vanwege de vereiste intieme scènes van de film
Anonim

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand een kans afwijst om de liefdesbelang van Brad Pitt in een grote film te spelen. Maar zoals popicoon Shania Twain tegen sommige actrices zei in haar hit waarin de ster van Fight Club werd genoemd, "die niet veel indruk op hen maken." Dat was het geval voor de Indiase actrice en Miss World-winnaar van 1994, Aishwarya Rai Bachchan. Ze wordt vaak 'de mooiste vrouw ter wereld' genoemd en was ook de eerste Indiase acteur die werd opgenomen in de jury van het filmfestival van Cannes. Dus in zekere zin is het begrijpelijk waarom ze niet zo gek was om met Brad Pitt te werken.

Maar dat had helemaal niets te maken met waarom Bachchan nee zei tegen de felbegeerde kans om op te treden tegenover de Academy Award-winnende acteur. Ze voelde zich gewoon niet op haar gemak bij bepaalde termen bij het maken van de film - van de intense Hollywood-werkcultuur en -proces tot gedurfde scènes. Het was allemaal nieuw voor de beroemde Bollywood-actrice die later haar stem leende aan de Hindi-versie van Maleficent: Mistress of Evil met in de hoofdrol Pitts ex-vrouw Angelina Jolie. Hier is het hele gerecht over wat daar echt gebeurde.

Aishwarya Rai Bachchan kreeg de rol van Briseis aangeboden in 'Troy'

De rol van Briseis in de epische historische oorlogsfilm Troy uit 2004 werd oorspronkelijk aangeboden aan Bachchan. Rose Byrne speelde uiteindelijk de rol en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een van haar meest iconische filmrollen. Bachchan vertelde The Indian Express: "Er zijn zoveel dingen waar ik niet zeker van ben dat ik me op de lange termijn comfortabel zal voelen." In die tijd zette ze zich ook in voor verschillende Bollywood-projecten. "Toen er over Troy werd gesproken, vergeet het maar op scriptniveau, ze zeiden minstens 6-9 maanden om [het schema] af te sluiten omdat het een enorme film is. We hadden zoiets van 'wauw'", voegde ze eraan toe.

De actrice zei dat ze nieuw was in dat soort filmschema's. Ze zei dat ze besefte dat het inderdaad een grote doorbraak was, zoals veel mensen haar hadden verteld. Maar ze zei nee vanwege de vereiste 'intieme scènes'. Nou, ze waren behoorlijk stomend. "Ik hoorde interviews van veel van mijn senioren die zeiden dat er een glazen plafond is om te doorbreken en dat het niet kan worden gebroken", zei Bachchan dat velen dachten dat ze een culturele impact zou hebben gehad door de rol op zich te nemen. "Het zou een bewezen punt kunnen zijn, misschien voel ik me er niet prettig bij. Dus liep ik weg van veel projecten. Ik kon zien hoe het zou zijn uitgepakt."

Brad Pitt betreurt het niet werken met Aishwarya Rai Bachchan

In 2012 erkende de Once Upon a Time in Hollywood-ster het besluit van de Indiase actrice om Briseis niet te spelen in Troy. "Ik denk dat we een kans hebben gemist om samen gecast te worden voor Troy", zei hij. Bachchan had blijkbaar ook drie van Will Smiths films doorgegeven: Hitch, Seven Pounds en Tonight He Comes. Net als Pitt wilde de Men in Black-acteur ook zo graag met de Bollywood-ster werken. "Ze heeft deze krachtige energie waarin ze niets hoeft te zeggen, niets hoeft te doen, ze kan daar gewoon staan. Alles wat ze maakt, ik zal er zijn," zei Smith.

De Amerikaanse pers vond het niet leuk dat Bachchan al nee had gezegd tegen zoveel Hollywood-films. Ze beweerden zelfs dat ze 'het liefst terugging naar Mumbai om zichzelf uit te hongeren voor een religieuze gelegenheid'. De actrice reageerde op een echte Miss World-manier. "Dat is volkomen onjuist. Het voorlezen van het script voor The Seven Pounds was net na Diwali toen de gezondheid van Dadimaa [haar schoonmoeder Teji Bachchan] drastisch achteruitging. Dus ik maakte die reis niet naar LA voor de leessessie met Will. Is dat verkeerd? Niet voor mij. Ik zou elke dag familie boven carrière zetten, "legde ze uit.

Brad Pitt hoopt ooit nog samen te werken met Aishwarya Rai Bachchan

Wist je dat Brad Pitt zelf niet van Troy hield? Op dat moment in zijn carrière was hij al op zoek naar een film met een 'kwaliteit'-script. Helaas was Pitt vanwege bepaalde omstandigheden met de studio verplicht om Achilles te spelen omdat hij zich al had teruggetrokken uit een andere film. Ondanks dat hij er niet zijn hele hart in had, heeft de acteur hard getraind om die goddelijke gebeeldhouwde figuur te bereiken die een inspiratie blijft voor jongere acteurs zoals Zac Efron.

De World War Z-ster blijft openstaan voor samenwerking met de voormalige Miss World. We zijn er zeker van dat hij deze keer bijzonder zou zijn met de kwaliteit van het script, dus Bachchan zou het eindelijk eens kunnen zijn. Pitt had ook de aardigste dingen gezegd over het talent van de actrice: "Als ik de kans krijg, zou ik graag met Aishwarya Rai Bachchan willen werken, omdat ze een veelzijdige acteur is. Ze is een van de populairste actrices van Bollywood, die enorme bijval heeft gekregen in het westen vanwege haar stijl, schoonheid en acteerwerk."

Aanbevolen: