50 Shades': Jamie Dornan morst op zijn reünie met co-ster Dakota Johnson

Inhoudsopgave:

50 Shades': Jamie Dornan morst op zijn reünie met co-ster Dakota Johnson
50 Shades': Jamie Dornan morst op zijn reünie met co-ster Dakota Johnson
Anonim

Het internet wankelt nog steeds van Jamie Dornan's recente reünie met zijn 50 Shades of Grey co-ster Dakota Johnson op het Telluride Film Festival 2021. Fans van de filmfranchise kunnen niet stoppen met praten over het paar!

Jamie Dornan zal de volgende keer te zien zijn in Belfast, een film waarin hij samen met Outlander-hoofdvrouw Caitriona Balfe de hoofdrol speelt

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn 'bonded for life'

Dornan gutste over zijn voormalige co-ster Dakota Johnson, met wie hij in 2015 en 2018 samenwerkte tijdens het filmen van de bewerking van EL James' erotisch-romantische trilogie, 50 Shades of Grey. De films hebben meer dan 1,3 miljard dollar opgebracht aan de kassa.

Dornan en Johnson hebben niet meer samengewerkt sinds de derde film in 2018 uitkwam, maar ze zijn elkaar wel eens tegengekomen. Dornan vertelde meer over zijn recente reünie met de actrice en zei: "We zijn zeker verbonden voor het leven, het is in zekere zin een groot evenement om door te gaan."

Hij legde verder uit dat het heel bijzonder voor hem was "om zo'n ervaring te delen met iemand op zo'n grote, nogal gekke, verlichte wereldwijde weg voor een lange tijd… voor jaren van ons leven."

Hoewel Dornan de aankomende film van Dakota, The Lost Daughter, nog niet heeft gezien, is hij er zeker van dat "ze briljant is" erin.

De acteur zei dat het "leuk" voor hen was geweest om door "deze vergelijkbare wegen in de afgelopen paar maanden en hopelijk daarna" te navigeren. Toen ze elkaar ontmoetten op het Telluride Film Festival, promootten beide sterren individuele projecten. Dakota Johnson schittert in The Lost Daughter naast Paul Mescal en Olivia Colman, terwijl in Belfast onder meer Balfe en Ciarán Hinds te zien zijn.

Jamie verklaarde dat hij ervan houdt "haar te zien" en dat de acteurs samen lachen. "[We] delen liefde en respect voor elkaar, dus het is echt cool ja," concludeerde hij.

Dakota Johnson en Dornan zijn allebei druk bezig geweest met het promoten van hun aankomende films, en fans waren dolgelukkig om ze jaren later met elkaar in contact te zien komen. 50 Shades of Grey is sinds de release een wereldwijd fenomeen geworden, dus het is verrassend om te bedenken dat Dornan bijna de film had verlaten!

Aanbevolen: