Briana DeJesus maakt ruzie over tienermoeder 2 met IG-dansvideo

Inhoudsopgave:

Briana DeJesus maakt ruzie over tienermoeder 2 met IG-dansvideo
Briana DeJesus maakt ruzie over tienermoeder 2 met IG-dansvideo
Anonim

Realityster Brianna DeJesus heeft de vete aangewakkerd met haar Teen Mom 2 costar Kailyn Lowry, na het plaatsen van een video van zichzelf die danst met haar Lowry's baby-papa, Chris Lopez.

De MTV-realitysterren zijn momenteel verwikkeld in een verhitte vete die zelfs een lopende rechtszaak bevat.

DeJesus plaatst dansvideo met Chris Lopez

Dinsdagavond laat, nadat de meest recente aflevering van Teen Mom 2 was uitgezonden, deelde Briana een dansvideo. De beelden zijn blijkbaar gemaakt toen de show werd gefilmd.

In de korte video danste ze met Chris Lopez en haar beste vriendin Shirley, waarbij het trio synchroon met hun heupen zwaaide. Lowry deelt zonen Lux, vier, en Creed, één, met Chris

Briana voegt het bijschrift toe aan de post: "We hadden zoveel plezier bij het filmen van Philly."

Ze heeft reacties op de post uitgeschakeld, en misschien weten we waarom.

Vet tussen Briana en Kailyn

De vete van Briana en Kailyn begon op Instagram toen Lowry berichten lekte tussen Javi en Briana. Kailyn suggereerde dat Javi, met wie ze tussen 2012 en 2017 getrouwd was, haar de sms-berichten had gestuurd.

Screenshots geplaatst door Instagram-fanaccount TeenMomChatter onthullen dat Briana Javi vertelde dat ze van plan was naar zijn thuisstaat Delaware te reizen om een podcast te filmen met Kailyns ex Chris. Briana en Javi hebben kort een relatie gehad na zijn breuk met Kailyn.

Ze schreef: “Misschien kunnen we dan gaan eten of zo. Waarschijnlijk eind februari begin maart.”

Javi antwoordde: “Respectvol Mannn, dat klinkt gewoon als een puinhoop voor mij om mee te doen. Wat jij en Kail aan de hand hebben is tussen jullie allemaal, maar mijn loyaliteit is jegens de moeder van mijn zoon en ik denk niet dat we gaan eten nadat je een podcast met Chris hebt gedaan 1) een goede indruk zou zijn en 2) gewoon niet hoe Ik wil leven.”

Briana antwoordde met: “Ik ging het aan niemand vertellen. Houd het gewoon geheim zodat we kunnen bijpraten, maar misschien de volgende keer zeker wanneer al dit drama voorbij is."

Lowry moest bevestigen dat ze Javi's telefoon niet had gehackt en zei dat deze naar haar was gestuurd. Javi heeft onlangs geweigerd Briana te zien terwijl ze haar juridische strijd met Lowry voortzet.

In juni 2021 klaagde Kailyn Briana aan wegens smaad nadat ze beweerde dat de ster Chris "fysiek had geslagen" en inbrak in het huis van zijn moeder. De realitysterren zullen op 29 maart een hoorzitting houden.

In gerechtelijke documenten die exclusief zijn verkregen door The Sun, diende Briana's advocaat een motie in voor een beschermend bevel om Kailyn te verbieden informatie te zoeken over haar "seksuele relatie met een derde partij" zonder vertrouwelijkheidsbescherming.

De rechtbankpapieren onthulden dat Briana's advocaten geloven: De zaak gaat niet echt over laster. De zaak gaat eigenlijk over het feit dat mevrouw Lowry boos is dat mevrouw Soto een relatie heeft gehad met haar ex.

Kailyn beweerde dat Briana "een geschiedenis heeft van het afleggen van valse openbare verklaringen over het gezinsleven van Lowry", inclusief toen ze naar verluidt reageerde op een Twitter-gebruiker "[Lowry] wordt in elkaar geslagen door Chris voor haar ogen kinderen.”

Aanbevolen: