Kim Kardashian maakt ruzie met fans die zeggen dat haar zoon Saint op de tweelingbroer van Kanye West lijkt

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian maakt ruzie met fans die zeggen dat haar zoon Saint op de tweelingbroer van Kanye West lijkt
Kim Kardashian maakt ruzie met fans die zeggen dat haar zoon Saint op de tweelingbroer van Kanye West lijkt
Anonim

De reality-tv-persoonlijkheid deelde meerdere foto's van het luisterfeest van het aankomende album van haar vervreemde echtgenoot Kanye, wat leidde tot een "wie lijkt op wie"-debat. Terwijl de fans van Kim Kardashian dachten dat haar zoon op Kanye West leek, dachten haar fans daar anders over. Het leidde ertoe dat Kim ruzie kreeg met een fan over welke ouder haar zoon Saint opvolgde!

Kim snapt het niet

Kim Kardashian en haar aanstaande ex-man zijn ongelooflijke co-ouders van hun vier kinderen, maar de KUWTK-ster zal niet opkomen voor iets waar ze het niet mee eens is!

De socialite ging naar Twitter om te bespreken dat hoewel de wereld dacht dat haar favoriete zoon Saint op zijn vader Kanye West leek, ze de gelijkenis tussen hen niet kon zien. De make-upmagnaat maakte haar gevoelens bekend nadat een Twitter-gebruiker haar 5-jarige noemde als "een lichte huid Kanye".

“Echt? Mensen zeggen dit de hele tijd! Waarom denk ik dat hij mijn tweelingzus is????” Kardashian schreef als reactie.

Een andere fan woog mee en deelde: “meisje nee hij lijkt op kanye, maar chi! nu is dat je tweelingzus!”

Kim weigerde de gelijkenis tussen Saint en Kanye te zien en voegde eraan toe: "Wat gek is, is dat ik dat niet echt zie, maar iedereen zegt het!"

De zakenvrouw bereikte uiteindelijk een overeenkomst met internet, nadat sommige gebruikers erkenden dat Saint en zijn zus North "de perfecte mix" waren van hun ouders Kim en Kanye. Kim was het er ook mee eens dat North de tweelingbroer van haar zus Kourtney was, en Chicago de tweelingbroer van Kim, terwijl Psalm die van Kanye was.

“Goed gezegd!!!” Kardashian reageerde enthousiast op de fan.

Kim en haar familie woonden het luisterfeest bij voor het aankomende album van West, getiteld Donda, dat verwijst naar zijn relatie met Kardashian. In een van de nummers vergeleek hij zijn huwelijk met de realityster met "leven in een gevangenis", wat weinig sympathie kreeg van zijn fans.

In februari vroeg Kim de echtscheiding aan van West, en het internet stond bol van de geruchten over hun voogdijgevechten en kinderbijstandsclaims. Kim en Kanye daarentegen lijken het goed te doen en zijn geweldige co-ouders voor hun kinderen terwijl ze tegelijkertijd werken aan de wettigheid van hun huwelijk.

Aanbevolen: