20 dingen die we nu pas leren over tienermoeder Catelynn Lowell

Inhoudsopgave:

20 dingen die we nu pas leren over tienermoeder Catelynn Lowell
20 dingen die we nu pas leren over tienermoeder Catelynn Lowell
Anonim

Catelynn Lowell (B altierra) heeft haar volwassen leven geleefd voor miljoenen MTV-fans. Ze werd beroemd door iets onopvallends te doen. De inwoner van Michigan en haar toenmalige vriend Tyler B altierra ontdekten dat ze zwanger waren voordat ze legaal konden stemmen. Daarom nodigde MTV hen uit om te verschijnen in hun controversiële realityshow 16 en Zwanger. Noch Tyler, Cate, noch iemand bij MTV had de show kunnen voorspellen en de castleden zouden meer dan een decennium van roem en succes genieten, eerst met 16 en Zwanger en daarna met Teen Mom.

Maar hier zijn Cate en haar co-sterren, tien jaar later, nog steeds hun leven open voor kijkers overal. Inmiddels zouden we zo'n beetje alles moeten weten wat er te weten v alt over deze dame, aangezien ze haar leven leidt als een open boek.

Hier zijn twintig feiten die we nu pas leren over Catelynn Lowell van Teen Mom.

20 Haar man is haar voormalige stiefbroer

Cate en haar nu echtgenoot Tyler ontmoetten elkaar toen ze nog kinderen waren. Ze wisten niet dat hun verliefdheid op de middelbare school een leven lang zou duren. Ze waren echter niet de enigen die snel verliefd werden. Na de leiding van hun kinderen ontwikkelden Tylers vader en Cate's moeder gevoelens voor elkaar en waren zelfs een tijdje getrouwd.

19 Ze wist dat Tyler degene was toen ze hem voor het eerst ontmoette

Wauw. De meeste middelbare scholieren weten niet eens wat ze willen eten op een bepaalde avond, maar Catelynn wist dat Tyler B altierra haar enige echte was vanaf de allereerste keer dat ze hem zag. Volgens wetpaint.com ontmoette het stel elkaar in de muziekles van groep 8 nadat Tyler was overgestapt naar de school van zijn toekomstige vrouw.

18 Ze woonde kort in Florida bij haar vader

Cate's biologische ouders gingen uit elkaar toen Catelynn nog maar negen maanden oud was, vooral vanwege de roekeloze manieren van haar moeder. Cate verdeelde haar tijd tussen de twee huishoudens totdat haar vader naar Florida verhuisde toen Cate twaalf was. Ze heeft zelfs een korte tijd in het zuiden gewoond.

17 Ze woonde ook bij Tyler

Het is veilig om te zeggen dat Catelynn tijdens haar jeugd veel rondstuiterde. Ze woonde bij haar vader in Florida, maar probeerde ook bij Tyler's familie en haar oma te wonen. Terwijl haar moeder haar strijd voerde, verhuisde Catelynn van huis naar huis. Ze keerde pas terug naar het huis van haar moeder toen haar moeder April gezond was.

16 Ze groeide op, haar familie had het financieel moeilijk

Voordat Teen Mom werd uitgezonden, had Cate's moeder ongeveer dertig dollar op haar naam staan. Behalve dat ze niet genoeg geld had om zichzelf en haar kinderen te onderhouden, bevond ze zich ook tienduizenden dollars in het gat. Catelynn had nooit kunnen vermoeden dat ze op een dag het deeg zou binnenharken met dank aan MTV.

15 Ze had een hand in het opvoeden van haar jongere broers en zussen

Cate is bijna haar hele leven een beetje een moederfiguur geweest. Toen ze opgroeide, hielp ze haar jongere broers en zussen op te voeden. De kleintjes hadden dringend liefde en begeleiding nodig tijdens periodes waarin April, de moeder van Cate, het niet zo goed deed. Cate was er altijd om die leegte te vullen.

14 Cate is een auteur

Tyler en Cate hebben allebei een moeilijke jeugd gehad, maar ze zijn erin geslaagd om als winnaar uit de bus te komen en zijn nu sterker dan ooit. Ze besloten hun ervaringen met fans te delen door niet alleen in een reality-tv-show te spelen, maar ook door een boek over hun ervaringen te schrijven, genaamd Conquering Chaos.

13 Ruzie met de jongens in het blauw

Cate had behoorlijk wat aanvaringen met de wet voordat ze in haar MTV reality-tv-shows verscheen. Ze heeft eens een meisje in het woonwagenpark belaagd voor een jongen, pre-Tyler natuurlijk. Zowel zij als Tyler zijn in de loop der jaren ook in een aantal ongezonde gewoonten verstrikt geraakt. Gelukkig zijn ze nu op het rechte stuk.

12 Worstelende student

Cate was nooit een sterke student, waarschijnlijk vanwege haar chaotische leven thuis. Het is best moeilijk om te studeren als je moeder de hele nacht door grote feesten geeft. Per fame10 had Cate wat problemen op de middelbare school. De dingen verbeterden enigszins toen de middelbare school begon, en ze slaagde erin om de middelbare school af te ronden, wat een enorme verbetering was.

11 Catelynn wil een groot gezin

Tegenwoordig zijn Cate en Tyler vooral gefocust op hun kleine, groeiende gezin. Het koppel heeft tot nu toe drie dochters gekregen. Ze gaven eerstgeborene, Carly, tien jaar geleden af voor adoptie en hebben sindsdien twee kinderen aan hun huishouden toegevoegd. Volgens usmagazine.com is het paar op zoek naar meer baby's, een jongen misschien?

10 Haar PTSS stamt uit haar jeugd

Een groot deel van Cate's verhaallijn over Teen Mom draait om haar strijd met geestelijke gezondheid. Ze heeft meer dan eens hulp gezocht voor haar angst en depressie. In feite heeft ze de afgelopen jaren drie keer ingecheckt in verschillende behandelfaciliteiten. Volgens hollywoodgossip.com is Lowell gediagnosticeerd met PTSS vanwege haar tumultueuze jeugd.

9 Haar kledinglijn is niet meer

De B altierras probeerden een kledinglijn te ontwerpen en te runnen, genaamd Tierra Reign. Ze lanceerden de kinderlijn in 2017 en leken te popelen om het bedrijf te zien bloeien en groeien. We weten niet zeker wat er is veranderd, maar vanaf nu is de website voor de lijn inactief en is de sociale-mediapagina al meer dan een jaar niet bijgewerkt.

8 Haar dochter Vaeda had een andere naam

Tyler en Cate verwelkomden onlangs hun dochter Vaeda in hun leven, en ze kon niet perfecter zijn. We houden van de naam die het paar koos, maar veel fans zullen verrast zijn om te horen dat Vaeda bijna iets anders heette. Volgens thestir.cafemom.com zou het meisje Tezlee heten, maar de naam bleef niet hangen, dus Vaeda was het!

7 Ze worstelt nog steeds met het feit dat ze een biologische moeder is

Tyler en Cate werden als tieners zwanger van hun dochter Carly en ze besloten hun baby af te staan voor adoptie. Hoewel het paar wist dat dit inderdaad de juiste keuze voor hen was, maakte het het weglopen van hun kind er niet gemakkelijker op. Ze blijven worstelen met het feit dat ze biologische ouders zijn tot op de dag van vandaag.

6 Van trailerpark tot gigantische boerderij

Zowel Cate als Ty komen uit een mager begin. Ze hadden allebei geen stabiliteit als kinderen en Cate stuiterde van huis naar huis, soms in de stacaravan van haar moeder. Tegenwoordig wonen ze groot in de prachtige en massieve boerderij die ze onlangs hebben gerenoveerd. Wanneer kunnen we langskomen?

5 Ze had een andere man op de foto vroeg in haar relatie met Tyler

Ty en Cate hebben behoorlijk wat ups en downs in hun relatie gehad, maar het lijkt erop dat ze niets anders zijn dan trouw aan elkaar. Dit was niet altijd het geval. Voordat ze zwanger raakten van hun eerste dochter, woonde Catelynn bij haar vader in Florida. Het was daar dat een andere jongen haar aandacht trok. Ze kwam eerlijk tegen Ty, en ze waren in staat om voorbij de indiscretie te gaan.

4 Hun dochter, Vaeda's geboorte, was een enorme verrassing

Dit koppel heeft een paar verrassende zwangerschappen gehad. Carly was een oeps, want het paar was nog niet eens wettelijk in staat om te stemmen toen ze ontdekten dat Cate zwanger was. Deze laatste baby, Vaeda, was ook niet gepland. Volgens Cate gebruikte het paar bescherming, maar baby Vaeda had plannen om bij hen in dit gezin te zijn.

3 Haar liefde voor paarden gaat heel, heel ver

Catelynn heeft een diepe band met paarden. Ze brengt zoveel mogelijk tijd bij hen door en deelt deze dierenband met haar dochter Nova. Voor Cate zijn de paarden therapeutisch en helpen ze haar in haar strijd tegen angst en depressie. Wat je ook helpt, Cate. Als het paarden zijn, pak er dan tien.

2 Ze liet haar getrouwde naam publiekelijk vallen

Cate roerde onlangs de pot toen ze de achternaam van haar man, B altierra, liet vallen en op sociale media terugkeerde naar Lowell. Vanwege de ruige relatiepatches die het paar onlangs heeft doorstaan, dachten mensen dat er iets niet klopte. Maar maak je geen zorgen, het paar is nog steeds net zo getrouwd als ze ooit waren.

1 Waarom is Cate altijd met Tyler aan het karten? Het antwoord kan je verrassen

Fans begonnen zich af te vragen wat er aan de hand was met Cate, die altijd achter het stuur zat als er werd gefilmd. Zorgde Tyler ervoor dat ze hem rondreed? Had hij een rijbewijs? Wat was hier aan de hand? Het antwoord was veel eenvoudiger dan wat mensen verzonnen. Cate houdt van autorijden en Ty kan niet tegen verkeer.

Bronnen: nickiwift.com, radaronline.com, wetpaint.com, popculture.com, fame10.com

Aanbevolen: