Hier is hoeveel Tristan Thompson's nieuwste baby-mama per maand aan kinderbijslag wil

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Tristan Thompson's nieuwste baby-mama per maand aan kinderbijslag wil
Hier is hoeveel Tristan Thompson's nieuwste baby-mama per maand aan kinderbijslag wil
Anonim

Eind 2021 werd onthuld dat Tristan Thompson zijn derde kind verwachtte met model Maralee Nichols, de vrouw met wie hij een affaire had terwijl hij nog een relatie had met Khloe Kardashian.

Het schandaal verraste de fans niet bepaald gezien de staat van dienst van Thompson, maar nadat hij maanden bezig was geweest om de Keeping Up With the Kardashians-ster terug te krijgen, bewerend dat hij zijn valsspelen had veranderd en nog een kans wilde krijgen, NBA-ster heeft het allemaal weer verpest.

Nichols bevestigde dat ze inderdaad zwanger was van Thompson's baby, Theo, nadat gerechtelijke documenten beweerden dat het paar meerdere keren contact had gehad, gedurende welke tijd fans werden ertoe gebracht te geloven dat de 31-jarige atleet toegewijd blijven aan Kardashian.

Een vaderschapstest wees later uit dat Thompson de vader van Theo was, wat hem ertoe aanzette zich publiekelijk te verontschuldigen bij Nichols, die volgens hem aanvankelijk loog over hun romance. Maar nu de baby is geboren, is Thompson naar verluidt een afwezige ouder geweest die ook zijn kinderbijslag niet heeft betaald. Hier is het dieptepunt …

Hoeveel kost Maralee Tristan om haar te betalen?

Nichols is niet zo blij met het vermeende feit dat Thompson niets heeft bijgedragen aan het welzijn van zijn kind, laat staan dat hij de kleine jongen heeft gezien.

Ze heeft nu een advocaat ingediend voor een nieuwe zaak tegen de voormalige Lakers-ster in een poging hem ertoe te brengen zijn verantwoordelijkheden op zich te nemen en kinderbijslag te gaan betalen, waarbij ze beweerde dat ze nog geen cent van Thompson heeft ontvangen.

De laatste is al vader van de vijfjarige Prince - uit zijn romance met Jordan Craig - en de driejarige True, die hij deelt met Kardashian.

Er is begin maart papierwerk ingediend bij een rechtbank in Los Angeles, waaruit blijkt dat Thompson, die nu voor de Chicago Bulls speelt, een inkomen heeft van $ 9,7 miljoen.

Hierdoor zegt Nichols dat ze maandelijkse kinderbijslagbetalingen vraagt van $ 47. 424. In een jaar zou dat bedrag oplopen tot maar liefst $ 569. 088, wat zeker veel geld is om in te zamelen een peuter.

Maar het argument dat wordt aangevoerd is dat The de zoon van Thompson is, en als zijn vader een aanzienlijk bedrag aan sport verdient, moet zijn nageslacht daar ook de vruchten van plukken, ongeacht of hij bij zijn moeder is of op bezoek is zijn vader.

Waarvoor klaagt Maralee Tristan nog meer aan?

Vechten voor kinderbijslag voor een bedrag van bijna $ 50k is niet het enige dat Nichols begin maart bij de rechtbank in LA heeft ingediend.

De brunette heeft Thompson ook gevraagd om de juridische kosten te dekken van de vorige zaak die ze tegen hem had toen hij beweerde dat hij niet de vader van hun zoon was.

Nichols' advocaatkosten overschreden met $ 1 miljoen, volgens het papierwerk, en aangezien ze de zaak uiteindelijk won en bewees dat ze in feite de moeder was van Thompsons baby, is de kans groot dat een rechter dat zal doen heers in haar voordeel.

In haar processtukken zei ze dat zij en de pasgeboren baby "een veel lagere levensstandaard hebben dan Tristan."

Nichols voegde eraan toe dat haar "kosten zullen worden hervat zodra Theo ouder wordt en de Covid-19-beperkingen worden opgeheven."

“Ik heb enorm veel moeite gedaan om mijn uitgaven te verminderen. Voorheen waren mijn gemiddelde maanduitgaven voor kleding meer dan $5.000 per maand.”

Nichols zei dat het moeilijk voor haar was, want terwijl Thompson zijn 'uitbundige levensstijl van beroemdheden' voortzet, moest ze naar verluidt in een appartement verblijven met een kamergenoot vanwege de hoge kosten van levensonderhoud in Los Angeles.

Zal Khloe Kardashian Tristan terugnemen?

Nadat Kardashian het laatste babyschandaal van Thompson hoorde, heeft ze naar verluidt aan familie en vrienden verteld dat ze volledig afstand wil nemen van het drama.

Dat betekent dat ze zich in de toekomst niet meer zal proberen te verzoenen met de atleet, gezien het feit dat Thompson de gewoonte heeft om terug te keren, zelfs als hij zijn best probeert te doen en zegt dat hij een andere man is terug naar zijn vroegere manieren - en Kardashian zal het niet meer verdragen.

"Ze heeft echter een geweldig ondersteuningssysteem. Ze helpen haar verder te gaan. Dit is het voor haar relatie met Tristan. Ze zegt dat ze hem nooit meer terug zal nemen", vertelde een bron aan People.

"Ze leunt de hele tijd zwaar op Kris. Maar Kris wil dat Khloé en Tristan op een goede plek zijn, dus moedigt ze Khloé aan om de communicatielijnen open te houden."

Aanbevolen: