Tristan Thompson weigert nog steeds om pasgeborenen te ontmoeten & Kinderbijslag betalen

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson weigert nog steeds om pasgeborenen te ontmoeten & Kinderbijslag betalen
Tristan Thompson weigert nog steeds om pasgeborenen te ontmoeten & Kinderbijslag betalen
Anonim

Tristan Thompson heeft misschien tegen de media beweerd dat hij spijt heeft van zijn wandaden, maar de NBA-ster lijkt weinig te doen om het goed te maken. Volgens een nieuw rapport moet Tristan zijn derde kind nog ontmoeten of kinderbijslag sturen naar de moeder van het kind.

In december werd gemeld dat Maralee Nichols een vaderschapszaak had aangespannen tegen Tristan. Er werd onthuld dat ze intiem waren geweest terwijl hij publiekelijk een relatie had met Khloe Kardashian, de moeder van zijn 4-jarige dochter True.

Tristan ontkende aanvankelijk dat het jongetje, Theo, van hem was. Uiteindelijk bracht hij echter een openbare verklaring uit waarin hij het vaderschap erkende en zei dat hij ernaar uitkeek om samen met het kind op te voeden. In dezelfde verklaring verontschuldigde hij zich publiekelijk voor het (opnieuw) bedriegen van Khloe.

Waarom Tristan niets met zijn zoon te maken wil hebben

De reactie van de familie Kardashian-Jenner is gedocumenteerd in recente afleveringen van The Kardashians. Maar verder zijn details over de vaderschapszaak zelden bekend sinds het voor het eerst werd gemeld. Volgens een nieuwe bron lijkt er echter niets te zijn opgelost.

De bron zei dat Tristan ook niet is opgestaan om het kind financieel te ondersteunen sinds zijn geboorte.

"[Tristan] heeft niet gecommuniceerd met Maralee en heeft haar tot nu toe geen geld gestuurd voor kinderbijslag", legt de bron uit. "Dit aspect is nog niet wettelijk opgelost."

In de eerste seizoensfinale van The Kardashians, die eerder deze week werd uitgezonden, werd Khloe's reactie op het vaderschapsschandaal van Tristan op de camera vertoond. Kim werd gezien terwijl ze het nieuws aan haar jongere zus vertelde via de telefoon, voordat Khloe haar twee cent gaf in een biechtstoel.

"Ik zoek uit wat Tristan met de rest van de wereld doet", vertelde Khloe aan de camera. “Het is gewoon een extra klap in mijn gezicht. Het is vernederend. Ik schaam me.”

De aflevering van de week ervoor liet zien dat Khloe's zussen op het nieuws reageerden voordat ze haar te pakken konden krijgen. Kylie reageerde bijzonder heftig op Tristans laatste vreemdgaanschandaal. "Is Tristan de slechtste persoon op aarde?" Kylie vertelde Kim aan de telefoon, die erop wees dat Tristan Khloe bedroog met Maralee op de dag dat ze hem een 30e verjaardagsfeestje gaf.

“Dit is het grootste teken. Het hele ding dat zo triest is, is dat [Khloe] een jongetje wil, en nu krijgt dit meisje een jongetje?” Kourtney voegde toe toen ze meedeed aan het gesprek.

Tot nu toe heeft Tristan niet gereageerd op de beweringen dat hij zijn zoon nog moet ontmoeten.

Aanbevolen: