Het waanzinnige bedrag dat Halle Berry per maand moet betalen aan kinderbijslag

Inhoudsopgave:

Het waanzinnige bedrag dat Halle Berry per maand moet betalen aan kinderbijslag
Het waanzinnige bedrag dat Halle Berry per maand moet betalen aan kinderbijslag
Anonim

Halle Berry is geen onbekende in familiedrama. De met een Academy bekroonde actrice is in de publiciteit gekomen sinds ze op het toneel verscheen als Angela Lewis in de romantische komedie Boomerang van Eddie Murphy. Die film werd uitgebracht in juli 1992, minder dan een jaar nadat ze uit elkaar ging van haar toenmalige vriend, de in Chicago gevestigde tandarts John Ronan.

Ronan zou Berry later aanklagen wegens de bewering dat hij haar geld had geleend om haar carrière te starten, wat ze nooit had terugbetaald. De rechtszaak werd afgewezen door een rechter.

De in Ohio geboren actrice is ook geregistreerd en beweerde dat ze een gewelddadige relatie had met een niet nader genoemde vriend, waarbij mensen speculeerden over verschillende namen, waaronder muzikant Christopher Williams en acteur Wesley Snipes.

Berry is in haar leven drie keer getrouwd geweest en had ook een serieuze relatie met het Canadese model Gabriel Aubry, met wie ze een van haar twee kinderen had. Het paar ging begin 2010 uit elkaar, wat leidde tot jarenlange rechtszaken. Deze culmineerden in een schikkingsovereenkomst in 2014, waarbij de actrice verplicht werd om maandelijks $ 16.000 aan kinderbijslag te betalen.

Halle Berry en Gabriel Aubry begonnen heel snel na elkaar te daten in 2005

Berry ontmoette Aubry in 2005 en ze begonnen al snel met daten. Ze werden voor het eerst samen gespot op de rode loper bij de opening van een Donatella Versace-boetiek in Manhattan. De twee tortelduifjes konden in die begintijd hun handen niet van elkaar afhouden, en de vader van het model vertelde de pers zelfs dat zijn zoon hem had verteld dat 'hij verliefd was'.

Gabriel Aubry en Halle Berry op een rode loper evenement
Gabriel Aubry en Halle Berry op een rode loper evenement

Halverwege 2007 kondigde Berry aan dat ze een baby verwachtten, die begin volgend jaar zou aankomen. Ze sprak met het tijdschrift InStyle over de opwinding die ze had en beweerde zelfs dat ze 'voor altijd zwanger wilde blijven' omdat 'de hormonen haar huid deden gloeien'. Ze legde ook uit dat ze een aantal van Aubry's interesses had opgepikt - waaronder golf - naarmate hun liefde sterker werd.

"Als iemand je levenspartner is en hij ergens echt om geeft, is het belangrijk om er ook om te geven, snap je?" ze zei. "Dus ik begon [golf]lessen te nemen en werd gebeten door de microbe."

Aubry was tegen verhuizen naar Los Angeles om daar hun kind op te voeden

Er zouden echter spoedig problemen komen in het paradijs, aangezien hun respectievelijke loopbaantrajecten de kracht van hun relatie begonnen te testen. Toen 2007 ten einde liep, werd gemeld dat Berry naar Los Angeles wilde verhuizen om daar hun baby te krijgen en op te voeden. Aubry was hier blijkbaar helemaal tegen, want hij wilde in New York blijven en zijn modellencarrière voortzetten in de stad die nooit slaapt.

Halle Berry's verspreiding op InStyle Magazine
Halle Berry's verspreiding op InStyle Magazine

"Ze is geschokt door het nieuws", zei een bron dicht bij de actrice. "Halle was er altijd van uitgegaan dat Gabriel naar de westkust zou verhuizen, zodat ze samen konden leven als één gelukkig gezin. Als Gabriel in New York blijft, betekent dat lange scheidingen. Ze weet dat hun relatie het niet zal overleven en smeekt hem om van gedachten veranderen."

Hoewel ze de storm hebben doorstaan tot hun baby werd geboren, zou die onheilspellende waarschuwing later waar blijken te zijn. Nahla Ariela Aubry arriveerde op 16 maart 2008. Haar ouders bleven daarna ongeveer anderhalf jaar bij elkaar, maar al snel ging alles bergafwaarts.

Aubry won de langdurige voogdijstrijd tussen hem en Berry

People magazine berichtte voor het eerst over de breuk tussen Aubry en Berry in mei 2010, en kondigde aan dat ze hem maanden eerder had 'geschopt'. Een andere bron die dicht bij de actrice stond, werd in het rapport geciteerd en legde uit dat ze de beslissing had genomen omdat hij 'niet in staat was om zijn gewicht in de schaal te leggen' in de relatie.

Gabriel Aubry in een modelshoot voor Hugo Boss
Gabriel Aubry in een modelshoot voor Hugo Boss

Aubry heeft zelf een verklaring vrijgegeven aan Access Hollywood, waarin hij de scheiding bevestigt. 'Hoewel ik geen commentaar zal geven op alle wilde onnauwkeurigheden waarover in de media wordt gespeculeerd, moet ik helaas zeggen dat Halle en ik op dit moment samen hebben besloten uit elkaar te gaan', luidde de verklaring, terwijl ze ook benadrukte dat hun dochter hun dochter was. prioriteit. '[Nahla's] geluk en welzijn zijn voor ons allebei het belangrijkste. Respecteer alstublieft onze privacy in deze zeer moeilijke tijd.'

Berry was kort daarna met de Franse acteur Olivier Martinez gaan daten en wilde Nahla meenemen om bij hen in Europa te gaan wonen. Dit zat Aubry helemaal niet goed en er volgde een langdurige strijd om de voogdij. Het was het model dat uiteindelijk als overwinnaar uit de bus zou komen, aangezien een rechter in juni 2014 oordeelde dat Berry elke maand een bedrag van $ 16.000 aan kinderbijslag moest betalen. Ze houdt deze betalingen tot op heden nog steeds bij.

Aanbevolen: