Tristan Thompson weigert zijbaby te ontmoeten ondanks kinderbijslag

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson weigert zijbaby te ontmoeten ondanks kinderbijslag
Tristan Thompson weigert zijbaby te ontmoeten ondanks kinderbijslag
Anonim

Tristan Thompson is naar verluidt begonnen met het betalen van regelmatige kinderbijslag aan Maralee Nichols voor hun zoon Theo.

Tristan Thompson heeft naar verluidt geweigerd zijn acht maanden oude zoon te ontmoeten

Thompson, 31, "beta alt en heeft alimentatie betaald aan mevrouw Nichols met terugwerkende kracht tot de datum waarop ze het kind ter wereld bracht", vertelde een advocaat van de NBA-ster aan Page Six. Maar Thompson – die onlangs een zoon verwelkomde met Khloe Kardashian via een surrogaat – heeft zijn zoontje nog steeds niet ontmoet. "Tristan heeft nog steeds geen poging gedaan om zijn 8 maanden oude zoon Theo te ontmoeten. Pas onlangs begon Tristan alimentatie te betalen", vertelde een insider aan de publicatie.

Tristan Thompson aanvankelijk vaderschap geweigerd

Eerder dit jaar zei een vertegenwoordiger van Nichols - die op 1 december 2021 bevallen was van Theo - in een verklaring dat Thompson "niets had gedaan" en geen "financiële hulp" had verleend. Nichols en Thompson verwekten het kind in maart 2021 terwijl Thompson nog een relatie had met Khloe Kardashian. Nichols beviel op 1 december, hoewel Thompson publiekelijk ontkende dat het kind van hem was. Pas in januari 2022 gaf de basketbalster toe de vader van Theo te zijn.

In een kruiperige post die op Instagram werd gedeeld, verontschuldigt Thompson zich publiekelijk tegenover Kardashian voor zijn herhaalde flirten. "Je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld", schreef de 31-jarige. Afgezien van de zes maanden oude Theo Thompson, deelt Tristan de vijfjarige zoon Prince met model ex Jordan Craig, en dochter True Thompson, vier, met Kardashian.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson hebben onlangs een babyjongen verwelkomd

E! Nieuws bevestigde eerder deze maand dat Khloe Kardashian en Tristan Thompson een zoontje verwachtten. De vertegenwoordiger van de realityster bevestigde het nieuws in een verklaring en voegde eraan toe dat de baby in november werd verwekt. De datum is de sleutel, zoals het was voordat Kardashian erachter kwam dat Thompson een zoon had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols.

"We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", begon de bomverklaring. "Khloe is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie."

Aanbevolen: