Waarom geven mensen zoveel om de leeftijd van 'Euphoria'-actrice Alexa Demie?

Inhoudsopgave:

Waarom geven mensen zoveel om de leeftijd van 'Euphoria'-actrice Alexa Demie?
Waarom geven mensen zoveel om de leeftijd van 'Euphoria'-actrice Alexa Demie?
Anonim

Euphoria viel met zijn eerste seizoen in 2019 op de schermen en heeft gestaag de aandacht van fans vastgehouden voor de make-uplooks, nieuw talent en onmiskenbare voorsprong van de show.

En Alexa Demie, die het personage Maddy speelt in Euphoria, werd onlangs verstrikt in een actueel drama, inclusief geruchten over haar leeftijd.

Hoewel Demie's leeftijd online is besproken sinds ze in 2019 voor het eerst beroemd werd met haar rol in de hitserie, lijken veel van de geruchten afkomstig te zijn van de pers zelf.

Vulture deed bijvoorbeeld een interview met de actrice in 2019, waar ze haar leeftijd op 24 meldden. In hetzelfde jaar vermeldde de Wall Street Journal de leeftijd van Demie als 28 toen het rijzende sterren in de filmindustrie profileerde.

De echte vraag bij sommige fans is echter niet hoe oud is Alexa Demie?, het is Waarom maakt het mensen uit hoe oud Alexa Demie is? Eerlijk gezegd, het is een geldige vraag!

Obsessie over de leeftijd van Alexa Demie

Het internet wilde niet alleen weten hoe oud Alexa Demie was - ze raakten er geobsedeerd door. Fans op Twitter vergeleken foto's uit verschillende jaren die Demie had gepost, zochten op de achtergrond naar iets om hen context te geven over welk jaar het was, en groeven in haar filmografie.

Maar waarvoor?

Het is mogelijk dat fans van Euphoria de leeftijd van Alexa Demie wilden weten om te zien of ze haar favoriete schoonheidstips zouden gaan gebruiken. Of misschien wilden ze meer weten over haar achtergrondverhaal en hoe een paranormaal begaafde haar hielp haar plek als Maddy Perez in de show te bemachtigen.

Veel fans wezen er snel op dat de show op HBO is, dat bekend staat om het verleggen van de grenzen, en dat Euphoria een TV-MA-rating heeft. Fans merkten ook op dat alle personages in de cast de leeftijd van echte middelbare scholieren ver voorbij zijn en kunnen begrijpen dat de show geen PSA is om te feesten en drugs te gebruiken op de middelbare school.

Het is mogelijk dat wanneer fans de show wilden steunen door de volwassenheid van de castleden op te merken, hun interesses werden gewekt toen de leeftijd van Alexa Demie anders werd gerapporteerd dan zoveel bronnen.

Het internet houdt van het onbekende, en dus gingen luiaards van fans naar de races met een obsessie voor Demie's onbekende leeftijd.

Veel vrouwen in Hollywood hebben gelogen over hun leeftijd

De lijst met actrices die over hun leeftijd hebben gelogen om een rol te krijgen, is anderhalve kilometer lang. Sandra Bullock zei dat ze begon met het niet corrigeren van verkooppunten wanneer ze haar leeftijd verkeerd zouden krijgen om dubbelzinnig te blijven. Jessica Chastain besloot om dezelfde reden bewust niet over haar leeftijd te praten.

Rebel Wilson vertelde het WHO-magazine: "Als je een acteur bent, heb je een zogenaamde speelreeks; voor mij is het toch niet echt gunstig om je leeftijd te laten schrijven." Whoopi Goldberg zou naar verluidt vijf jaar van haar werkelijke leeftijd hebben geschoren om zichzelf open te stellen voor meer rollen.

Het punt is dat veel vrouwen hebben gelogen over hun leeftijd, of er niet openlijk over hebben gepraat in de pers als een bewuste carrièrestap om hen te helpen rollen te bemachtigen die ze door een aantal misschien niet zullen vergeten.

Is de obsessie over de leeftijd van Alexa Demie seksistisch?

Er zijn veel redenen waarom een vrouw in Hollywood zou willen liegen over haar leeftijd, vooral als ze een middelbare scholier speelde.

Vrouwen in Hollywood krijgen maar weinig rollen naarmate ze ouder worden, zelfs als ze er fysiek niet ouder uitzien. De filmindustrie die dat aantal kent, kan de carrière van een actrice echt veranderen.

Als Sydney Sweeney kan worden verteld dat ze niet de juiste look voor tv heeft, dan is het gemakkelijk te begrijpen waarom iemand zou willen dat hun leeftijd dubbelzinnig blijft om te voorkomen dat anderen hen mentaal ouder worden.

Niemand lijkt een probleem te hebben met 'Euphoria'-ster Jacob Elordi die 24 jaar oud is, of met Austin Abrams die 25 is. Dominic Fike, die zich bij de cast in seizoen twee van de show voegde, is 26 jaar oud in het echte leven, en toch zijn de ogen van iedereen nog steeds op Demie gericht.

Het is moeilijk te negeren dat Alexa Demie de enige van de show is die tegen hun leeftijd wordt teruggedrongen. Vooral wanneer een vrouw die niet over haar leeftijd praat in Hollywood de norm is geworden voor veel actrices.

Laten we ook niet vergeten te vermelden dat de acteur Eric Dane, die de vader van Nate Daniel speelt in de show, zelf bijna 50 jaar oud is en dat niemand iets over zijn leeftijd heeft gezegd. Ook al is hij het oudste lid van de hoofdcast van de show.

Maddy van Alexa Demie voltooit de cast

Aan het eind van de dag serveert Alexa Demia een felle en zelfverzekerde Maddy Perez op Euphoria, en het personage zou zich bij geen enkele andere acteur compleet voelen. Dus, wie geeft er om de leeftijd van Alexa Demie?

Wat belangrijk is, is de uitvoering die ze naar het scherm brengt. EN we kijken er allemaal naar uit om haar haar rol als Maddy te zien hernemen in Euphoria's seizoen drie.

Aanbevolen: