Euphoria': make-upartiest deelt BTS-afbeeldingen van de iconische look van Alexa Demie

Inhoudsopgave:

Euphoria': make-upartiest deelt BTS-afbeeldingen van de iconische look van Alexa Demie
Euphoria': make-upartiest deelt BTS-afbeeldingen van de iconische look van Alexa Demie
Anonim

Euphoria heeft een cultstatus opgebouwd met Gen Z, won een Emmy Award voor Zendaya en lanceerde een reeks trends. Een van de onderdelen van de HBO-show die het populairst is geworden, zijn de unieke en sprankelende make-uplooks.

De make-upartiest van de show, Doniella Davy, deelt blitse en met strass gevulde make-uplooks op haar Instagram-account. De dramatische oogschaduwlook die Alexa Demie draagt, heeft al enkele uren na de première van het tweede seizoen van de show op sociale media en tutorials geïnspireerd.

Doniella Davy deelt beelden van de make-uplook van actrice

Davy plaatst regelmatig beelden van achter de schermen van haar werk op de show, evenals haar inspiratie en fragmenten uit haar leven.

Alexa Demie, die Maddy Perez speelt in de show, droeg een dramatische oogmake-uplook in de première van het tweede seizoen. Op een scène die zich afspeelde tijdens een nieuwjaarsfeestje, droeg ze scherpe gevleugelde eyeliner naast sprankelende zilveren oogschaduw en bruine lippenstift.

Davy heeft ook onthuld dat de actrice het voortouw nam bij het ontwerpen van de make-uplooks. Ze kwam in de make-uptrailer met gevestigde en goed doordachte ideeën voor haar uiterlijk, met haar eigen achtergrondverhalen over personages. @alexandraafrench werkte samen met Alexa om haar ideeën tot leven te brengen door dit seizoen kleuren en texturen uit te kiezen in een meer ingetogen palet dan we gewend zijn van Maddy.”

Demie, die een samenwerking met MAC Cosmetics heeft, was in september vorig jaar trending nadat haar leeftijd in twijfel werd getrokken. Eerder werd gemeld dat de ster 24 was, maar Twitter-gebruikers ontdekten afbeeldingen uit haar jaarboek op de middelbare school. De ster werd vermeld als afgestudeerde in 2008, wat haar eigenlijk 29 of 30 jaar oud zou moeten maken.

Seizoen twee van Euphoria gaat in première met naaktheid en geweld

Fans en critici waren geschokt door hoe ordinair de seizoensopener was. Het speelt zich voornamelijk af op een nieuwjaarsfeest en toont personages die zich overgeven aan drugs, rijden onder invloed en een schietpartij. Het onthulde het achtergrondverhaal van Fez en hoe hij onder de hoede van zijn moeder kwam.

In tegenstelling tot het eerste seizoen, dat in 2019 debuteerde, wilde make-upartiest Davy dat de make-up in het tweede seizoen "vindbaar" zou zijn, in plaats van moeilijk te missen, eraan toevoegend dat "het meer lijkt alsof je eruitziet ervoor en je ziet het."

Haar werk aan de show heeft veel copycat-looks geïnspireerd op basis van make-upwerk van actrices Zendaya, Sydney Sweeney, Hunter Schafer en Barbie Ferreira.

"Soms maakt dat de make-up absoluut onzichtbaar. Maar met Euphoria was het zo bevrijdend omdat we make-up kunnen laten zien en deze echt unieke looks kunnen creëren", vertelde Davy aan USA Magazine.

Aanbevolen: