‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan reageert op mensen die commentaar geven op haar lichaam

Inhoudsopgave:

‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan reageert op mensen die commentaar geven op haar lichaam
‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan reageert op mensen die commentaar geven op haar lichaam
Anonim

Nicola Coughlan heeft een krachtige boodschap op Twitter gedeeld voor iedereen die commentaar geeft op haar lichaam.

De Ierse actrice, vooral bekend van haar hoofdrol in 'Derry Girls' en in Netflix's Regency-drama 'Bridgerton', is naar het sociale platform gegaan om mensen te vragen niet om meningen over haar uiterlijk rechtstreeks met haar te delen.

Nicola Coughlan heeft een boodschap voor degenen die commentaar geven op haar lichaam

De actrice sprak mensen aan die opmerkingen maakten over haar lichaam en vroeg hen vriendelijk om hun mening niet rechtstreeks naar haar te gooien.

"Dus gewoon een ding - als je een mening over mijn lichaam hebt, deel het dan alsjeblieft niet met mij", schreef Coughlan op Twitter, terwijl hij ook een spiegel-selfie plaatste.

Coughland zei dat ze begreep dat ze, als publiek figuur, waarschijnlijk kritisch wordt bekeken vanwege haar imago, maar legde uit dat ze er niet tegen kan dat de meningen van anderen naar haar worden gestuurd.

"De meeste mensen zijn aardig en proberen niet aanstootgevend te zijn, maar ik ben maar een echt mens, en het is echt moeilijk om het gewicht te dragen van duizenden meningen over hoe je eruit ziet die elke keer rechtstreeks naar je worden gestuurd dag, "zei ze.

"Als je een mening over mij hebt, is dat oké, ik begrijp dat ik op tv ben en dat mensen dingen te denken en te zeggen zullen hebben, maar ik smeek je om die niet rechtstreeks naar mij te sturen."

Ze heeft ook de commentaarsectie op deze tweet beperkt, zodat alleen mensen die ze heeft genoemd, kunnen antwoorden.

'Bridgerton' staat op het punt terug te keren voor een tweede seizoen

De Ierse actrice keert terug voor een langverwacht tweede seizoen van 'Bridgerton', het Regency-drama dat Netflix stormenderhand veroverde toen het op eerste kerstdag 2020 in première ging.

Coughlan speelt fanfavoriet Penelope Featherington, de jongste dochter van de Featheringtons, de buren van hoofdpersoon Bridgertons. Penelope is bevriend met Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) en is ook verliefd op Eloise's broer Colin (Luke Newton).

In de hitserie becommentarieert een anonieme vrouwelijke schrijfster, bekend als Lady Whistledown, elk schandaal van de ton in een pamflet dat op straat wordt verspreid.

Terwijl het eerste seizoen zich richt op de rotsachtige romance tussen Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Basset, Duke of Hastings (Regé-Jean Page,), zal in het komende deel Daphne's oudste broer Anthony (Jonathan Bailey) centraal staan stadium.

Nieuwe personages zullen in dit tweede seizoen worden geïntroduceerd, aangezien Anthony met tegenzin een vrouw probeert te vinden. Onder de nieuwe inzendingen is er Kate Sharma, een vastberaden jonge vrouw gespeeld door 'Sex Education'-ster Simone Ashley.

Het tweede seizoen van 'Bridgerton' debuteert op Netflix op 25 maart.

Aanbevolen: