Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 5 Review: 'Loose Lips Sink Ships

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 5 Review: 'Loose Lips Sink Ships
Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 5 Review: 'Loose Lips Sink Ships
Anonim

Na een nacht van hevig feesten om te vieren dat ze verlost zijn van chartergasten Cindi Rose en Chuck op Below Deck Sailing Yacht, Ashley en Tom gaan aan boord in de gastenhutten terwijl Gary en Daisy sluiten hun lippen in de hot tub. Terwijl Ashley de volgende ochtend bekent: "Tom gedraagt zich niet als een 23-jarige in bed", wordt Daisy wakker en kan ze zich haar intense zoensessie met Gary niet herinneren.

Hoewel de bemanning een ongemakkelijke ochtend verwacht, lijkt alles soepel te verlopen terwijl ze zich voorbereiden op hun derde charter van het seizoen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers uit Episode 5: 'Loose Lips Sink Ships'

Tom ontvangt verwoestend nieuws terwijl de bemanning zich voorbereidt op charter

In de puinhoop van de bemanning bespreekt kapitein Glenn de wensen en behoeften van de binnenkomende chartergasten met Daisy, Marcos en Gary. Terwijl ze napraten, zucht Gabriela over Ashley's onvermogen om uniformiteit te behouden met haar ziekenhuishoeken in de gastenhutten. Nadat Gabriela Ashley heeft gevraagd om de items die ze op een lijst heeft gezet in te vullen, klaagt Ashley bij Daisy, die weigert Ashley's B. S. te accepteren.

In zijn gedeelde hut met kapitein Glenn krijgt Tom een telefoontje van een vriend thuis die hem vertelt dat een vriend van de familie is ingestort als gevolg van een bloedstolsel en in coma in het ziekenhuis blijft. Terwijl Tom diepbedroefd is bij het horen van het nieuws, vindt hij troost bij een liefhebbende Ashley.

The Crew organiseert een 007-feestje voor de gasten van het charter

Het is de ochtend van de derde charter van het seizoen en de gasten arriveren opgewonden om te eten, drinken en zeilen. Er worden talloze grappen gemaakt over chartergast, Bunny, die een poema wordt genoemd, die niet alleen geïnteresseerd is in de boot, maar ook in zijn bemanningsleden.

Beneden in de kombuis bespreken Daisy en Marcos haar spelplan om met Ashley en Gabriela om te gaan terwijl de twee af en toe naar Marcos praten over de ander. Ze vertelt hem dat ze na afloop van dit charter met hen om de tafel zal gaan zitten en een handelswijze zal bespreken.

Op een verjaardagsfeestje met een 007-thema v alt de chartergast James Sr. in slaap, terwijl hij zich in de loop van de dag te veel heeft overgegeven aan wijn. Terwijl Tyler slaapt, gaat het feest door terwijl Marcos een verjaardagstaart tevoorschijn ha alt. Als verrassing voor Bunny vraagt Daisy aan Tom, Colin en Gary om haar topless een plak cake te serveren. De drie verplichten en brengen een extatische Bunny een fluitje van een cent met een kant van dad-bod. Nadat het diner is geschorst, werken Colin, Tom en James Sr. samen om een flauwgevallen Tyler naar zijn hut te brengen.

Benedendeks zeiljacht Seizoen 3 Chartergast Tyler flauwgevallen
Benedendeks zeiljacht Seizoen 3 Chartergast Tyler flauwgevallen

De strandpicknick gaat van start…met een hapering

's Ochtends bereidt Marcos een ontbijt voor de gasten die een paar uur goede vaartijd wensen. Gezien het gebrek aan wind, vertelt Daisy hen dat ze op dit moment niet kunnen zeilen, en ze hoopt dat de strandpicknick en andere voorzieningen de gasten zullen helpen over te komen en af te leiden van hun teleurstelling.

Benedendeks zeiljacht seizoen 3 Ashley worstelt om strandpicknicktent op te zetten
Benedendeks zeiljacht seizoen 3 Ashley worstelt om strandpicknicktent op te zetten

Kelsie en Ashley worden eerst naar het strand gestuurd om ze op te zetten, maar ze kunnen de tent niet opzetten. Wanneer de gasten arriveren, merken ze op dat de meisjes moeite hebben om de tent op te zetten, en een beschaamde Gabriela probeert de situatie glad te strijken door de gasten af te leiden met badminton en wijn.

Met Gabriela die een helpende hand biedt, kan de bemanning een strandpicknick opzetten waar de gasten enorm van genieten. Terug op de boot hopen de gasten uit te varen. Hoewel de wind nog minimaal is, is kapitein Glenn vastbesloten door te zetten. De zeilen gaan omhoog en het schip… gaat nergens heen.

De wind begint de Parsifal III omver te werpen

Na een onsuccesvol zeilavontuur organiseert de bemanning een diner met een flamenco-thema waar Marcos uren heeft doorgebracht met het bereiden van traditionele, Spaanse gerechten. De gasten zijn meer dan tevreden met hun ma altijd, inclusief Tyler die erin slaagde wakker te blijven en van elk gerecht te genieten. Na het diner gaan de gasten naar hun hutten voor de nacht, en de bemanning wisselt van dienst, waardoor Tom de boot opruimt.

Parsifal III benedendeks zeiljacht
Parsifal III benedendeks zeiljacht

Terwijl de nacht doorgaat, blijft de wind stabiel op 8 knopen. Na 5 uur 's ochtends neemt de wind echter gestaag toe en springt naar 12, dan 23 en uiteindelijk 31 knopen. De bemanning roept uit dat het anker sleept en het schip begint te zwaaien.

Fans zijn verward door het gebrek aan fysieke connectie van Marcos

Het lijkt erop dat fans in de war zijn door het feit dat zowel Gary als Tom actie hebben ondernomen tijdens de reis, maar Marcos moet nog een fysieke connectie maken met zijn vrouwelijke bemanningsleden.

Fans hebben Ashley's slechte houding als derde stoofpot ook opgemerkt, stampend met haar voeten wanneer Gabriela haar vraagt om haar taken uit te voeren.

De vraag blijft of Daisy's ontmoeting met Gabriela en Ashley vruchtbaar zal blijken als ze blijven samenwerken aan de Parsifal III. Hoewel niets zegt conflict als een hiërarchie. Stem volgende week af, alleen op Bravo.

Aanbevolen: