Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 2 Review: 'Eeuwige problemen

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 2 Review: 'Eeuwige problemen
Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 2 Review: 'Eeuwige problemen
Anonim

Het is de tweede aflevering van het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht en de scène begint met steward Gabriela die een hardnekkige gast, McCordia, afweert.

Eindelijk in staat om hem naar bed te sturen, blijft Gabriela vertrouwen in haar geleerde vaardigheden om mensen beleefd ertoe te brengen zich terug te trekken. De volgende ochtend verontschuldigt McCordia zich bij Gabriela en de twee verzoenen eventuele dronken ongelukken die de avond ervoor hebben plaatsgevonden. Nadat ze het met McCordia heeft opgelost, bereidt Gabriela zich voor op het volgende evenement van de gasten: het strandfeest.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 2: 'Age-Old Problems'

The Charter-gasten genieten van een strandfeest met uitzicht op de oceaan

Als de gasten 's ochtends opstaan, bereidt Marcos een stevig ontbijt met fruit, kaas, vlees, Eggs Benedict, gerookte zalm en meer. Zijn hoop is dat hij de gasten voor de rest van hun reis kan verzadigen.

Ter voorbereiding op het strandfeest gaan Gabriela en Kelsie naar het strand om zich op te stellen. Terwijl Gabriela zegt dat ze slechts 2 strandpicknicks heeft gecoördineerd gedurende haar jaar ervaring, is ze klaar voor de uitdaging. Met de wind als het grootste obstakel, kunnen Gabriela en Kelsie een succesvolle strandpicknick organiseren, waarbij ze de gasten tevreden stellen met Marcos' aardappelsalade, ribben en gemarineerde kip, en natuurlijk mimosa's en wijn.

De bemanning bereidt zich voor op Aliya's verjaardagsfeestje

Terug op het schip maakt de bemanning zich klaar om te zeilen. Hoewel ze tijdens de picknick hun deel van het eten hadden, vragen de gasten aan Marcos om een snack voor hen te bereiden. Verrassend niet verrast door hun verzoek om een middagsnack, maakt Marcos teriyaki-biefstuk voor de gasten. Als de zeilen omhoog gaan, begint de boot harder te hellen dan verwacht, en de gasten en de teriyaki steak van Marcos gaan naar beneden.

's Avonds bereiden Gabriela en Ashley zich voor op Aliya's verjaardagsdiner, waarbij ze de eetzaal in zwart en goud decoreren. Marcos brengt een stevige 4-gangenma altijd die de gasten voor het eerst op charter volledig verzadigt. De stewards maken vervolgens het dek klaar voor haar hiphop/pyjama-themafeest, waar Tom wordt gevraagd om de verjaardagstaart aan Aliya te overhandigen die niets anders draagt dan zijn strakke witte broek.

Benedendeks zeiljacht S3 Gast likt glazuur van Tom's tepels
Benedendeks zeiljacht S3 Gast likt glazuur van Tom's tepels

Na een leuke avond compleet met Glenn's Aladdin-broek en Gary en McCordia die Tom's tepels likken, worden de gasten wakker met een uitgebreide brunch bereid door Marcos, en bereiden ze zich voor op het aanmeren. Terwijl het dockingproces soepel verloopt, uit Tom zijn ergernis in het gevoel dat hij niet zoveel wordt geholpen als hij zou willen. Ongeacht zijn opwinding bedanken de gasten de bemanning voor de geweldige reis en gaan ze op weg.

The Crew geniet van hun eerste echte avondje uit

Zodra de gasten vertrekken, is het tijd voor de bemanning om zelf wat plezier te hebben. Terwijl de drankjes beginnen te stromen, flirt Gary met Daisy terwijl Ashley vanaf het balkon met ziedende, jaloerse ogen toekijkt. Tijdens het eten vraagt Colin aan Ashley hoe ze het vindt om onder een vurige persoonlijkheid als die van Gabriela te werken. Terwijl Ashley zegt dat ze voorlopig zelfgenoegzaam is, zegt ze tegen Colin dat er in de nabije toekomst misschien wat problemen op de loer liggen.

Terug op de boot trok de bemanning hun zwemkleding aan en ging het bubbelbad in. Daisy geeft toe dat de samenwerking met de crew tot nu toe probleemloos is verlopen, maar ze verwacht een groot drama tussen Gabriela en Ashley. Gary verlaat de hot tub om Daisy nog een drankje in te schenken, gevolgd door Ashley die hem vertelt dat ze 'iets is dat begint met H en eindigt op Y'. Ashley en Tom zetten haar dronken escapade voort, terwijl Ashley opschept dat niemand interesse in Tom zal hebben vanwege zijn leeftijd.

Reacties van fans

Afgaande op de reacties van fans, is het duidelijk dat Marcos momenteel de favoriet van de fans is van de groep en de gunst wint van meerdere individuen op Twitter. Zijn geduld en vaardigheid zijn duidelijk ongeëvenaard, wat zorgt voor overvloedig entertainment en respect van bewonderaars van Below Deck Sailing Yacht.

Wat Ashley betreft, lijkt het erop dat fans niet zo enthousiast zijn over haar persoonlijkheid, gezien de agressie die ze tijdens de laatste twee afleveringen heeft getoond.

Afleveringsoordeel

Het is duidelijk dat er donkere wateren in het verschiet liggen, terwijl Ashley en Tom's tiff als een spiraal blijft doorgaan. Wat betreft haar relatie met Gabriela, het lijkt erop dat Ashley er niet zo op gebrand is om ervoor te zorgen dat het een vaste relatie is. Hoewel ze naar Tom wijst vanwege zijn op leeftijd gebaseerde "onvolwassenheid" (ze zijn even oud), is het duidelijk dat Ashley de meest onvolwassen en giftige van de groep is.

Tom, het is duidelijk dat je een kogel hebt ontweken. Wat Gary betreft, er is één advies dat we willen geven: rennen. Ontdek wat er daarna gebeurt, alleen op Bravo.

Aanbevolen: