Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'Omelet You Finish

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'Omelet You Finish
Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'Omelet You Finish
Anonim

Het is de 3e aflevering van het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht,en de spanningen lopen al hoog op. Met nog maar 29 uur te gaan tot het charter, hebben Ashley en Tom zojuist het hoofd gestoten over Ashley's ouderwetse opmerkingen tegen Tom.

Terwijl bemanningsleden Gary en Kelsie het paar vertellen dat ze alleen maar moeten kussen en zich opmaken, wankelen Ashley en Tom nog steeds van hun ruzie en hun katers.

Tom en Ashley maken de lucht vrij

Tom vraagt Gary om advies, in de hoop dat hij enig idee heeft hoe hij de situatie met Ashley moet aanpakken. Ashley ventileert naar Marcos, die gelooft dat hun ruzies uiteindelijk tot een hoogtepunt zullen komen, en wijst op een eerdere zeilervaring waarbij hij betrapt werd op slapen met de hele vrouwelijke bemanning.

In de hoop de lucht te klaren, verontschuldigt Tom zich bij Ashley en zegt hij dat haar opmerkingen over leeftijd hem in het verkeerde keelgat schieten. Ashley vertelt Tom dat haar defensiviteit voortkwam uit het feit dat ze achter haar mening wilde staan. Hoewel het erop lijkt dat het stof nog niet is neergedaald, knuffelen de twee elkaar en maken ze het goed.

De bemanning bereidt zich voor op hun tweede charter

Met nog maar 20 uur tot het charter, komt Glenn samen met Gary, Daisy en Marcos om de binnenkomende gasten te bespreken. Terwijl factsheets worden uitgedeeld, hangt Daisy's hoofd kreunend naar beneden als ze de bekende Erica Rose en haar moeder, Cindi, herkent, een duo dat vorig jaar dreigend was gebleken. Hoewel Daisy zich zorgen maakt over het opnieuw hosten van Erica, hoopt ze dat de nieuwe groep vrienden en de opname van Erica's echtgenoot Erica zal verzachten.

Daisy Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3
Daisy Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3

Nadat ze Ashley een checklist met taken heeft aangeboden, ontdekt Gabriela tot haar ontsteltenis dat Ashley haar klusjes nog moet afmaken, waardoor Gabriela de rest moet oppakken. Ze vindt Ashley in de war met Daisy en confronteert haar met het feit dat ze zich aan haar taken heeft onttrokken. Een gefrustreerde Daisy vertelt de meisjes dat ze het niet wil horen, en hoopt dat ze hun meningsverschillen zullen verzoenen.

Gabriela trekt Gary opzij en legt de situatie uit. Hij vertelt haar dat wanneer er spanning is tussen twee mensen op het jacht, dit door de hele bemanning wordt gevoeld en dat ze zich moet verontschuldigen. Dus, Gabriela nodigt Ashley uit voor een praatje en legt uit dat ze niet wil dat Ashley's slechte optreden - of het gebrek daaraan - een slecht voorteken voor haar is. Ashley is alleen bezorgd over zichzelf en accepteert halfslachtig de verontschuldiging, waarbij ze zegt dat Gabriela's reactie onterecht was, en de titels van de tweede en derde stoofpot afzwakt en ze 'verouderd' noemt.

Ashley en Gabriela maken aanpassingen benedendeks zeiljacht seizoen 3
Ashley en Gabriela maken aanpassingen benedendeks zeiljacht seizoen 3

Met de matrozen worstelt Tom om zich te houden aan de regels die zijn opgesteld door Glenn, Colin en Gary, en misleidt hij een enthousiaste Kelsie bij haar schoonmaaktaken. Hij gaat dan verder met het krassen van de verf van de spiegeldeur, opnieuw ongehoorzaam aan Colin's bevelen dat hij de pinnen eruit ha alt voordat hij de deur opent. Colin neemt nota van Toms houding en opent een dialoog met Tom, en de twee zijn het erover eens dat Tom in de toekomst enkele aanpassingen zal moeten maken om volledig succes te garanderen.

De tweede chartergasten arriveren

Het is 6 uur om te charteren, en Glenn trekt Daisy opzij en onthult dat hij zojuist een sms heeft ontvangen dat gasten Erica, haar man Charles (Chuck) en haar moeder Cindi van hun vlucht zijn verwijderd vanwege een afwijking met de vlucht bemanning. Als zodanig heeft Cindi haar aansluitende vlucht gemist en zal ze later aankomen dan verwacht. Ongefaseerd terwijl ze op dit soort gedrag anticipeerde, verwelkomt Daisy de gasten, angstig voor wat komen gaat.

Erica Rose Charter Guest benedendeks zeiljacht seizoen 3
Erica Rose Charter Guest benedendeks zeiljacht seizoen 3

Na een rondleiding door het jacht te hebben gegeven en de gasten naar hun kamers te hebben gebracht, legt Daisy het voorgenomen dinermenu van Marcos voor aan de gasten. Duidelijk extatisch voor wat Marcos in petto heeft, vooral de voorgestelde watermeloengazpacho, zegt Chuck, "het klinkt alsof we gewoon een hoop rotzooi aan het eten zijn." Daisy geeft de feedback terug aan Marcos, die vervolgens wordt gebombardeerd door Erica en haar vrienden die ervoor willen zorgen dat hun diner alleen bestaat uit voedsel dat ze hebben geselecteerd. Erica neemt genoegen met salade, groenten en biefstuk en vertelt Marcos dat ze niet van roze houdt in haar biefstuk.

De gasten beginnen kieskeurig te worden

Tijdens het diner zijn de gasten zeer tevreden, behalve voor de late aankomst, Cindi, die zegt dat haar steak niet lekker was. Erica merkt dat haar steak niet doorbakken is en stuurt haar steak terug naar Marcos, die zweert nooit meer ongehoorzaam te zijn aan de etensbestellingen van een gast. Chuck verlaat tevreden en glimlachend de tafel en merkt op dat de ma altijd in de "top 5" van zijn leven stond. Voordat de gasten naar bed gaan, bevestigt Daisy met Erica dat de brunch de volgende dag om 11.00 uur zal zijn en dat er geen ontbijt of lunch hoeft te worden geserveerd.

Chartergasten Chuck en Erica Rose maken Marcos 'omelet benedendeks zeiljacht seizoen 3&39
Chartergasten Chuck en Erica Rose maken Marcos 'omelet benedendeks zeiljacht seizoen 3&39

De volgende ochtend vraagt een chagrijnige en katerige Chuck waarom hij niet wordt begroet met een ontbijt. Hoewel Marcos het ontbijt niet volgens Erica's instructies had klaargemaakt, maakt hij een omelet met spek, ui en kaas om Chuck te verzadigen. Chuck onderzoekt de omelet en is boos als hij tomaten in zijn omelet aantreft en vraagt Daisy aan Marcos om nog een omelet te maken volgens zijn specificaties. Marcos maakt zonder klagen Chuck zijn gewenste omelet, die Chuck en Cindi 'walgelijk' en 'verrot' vinden. "Ik heb beter eten gekregen in het honkbalveld", zegt Chuck.

Afleveringsoordeel

Het is bijna komisch dat Ashley en Tom elkaar het meest naar de keel vliegen, zeurend over hun respectieve volwassenheid. In werkelijkheid lijkt het erop dat de twee meer dan genoeg te doen hebben om op te groeien, pruilend bij het ontvangen van instructies en zichtbare opwinding jegens hun superieuren.

Over opgroeien gesproken, chartergasten Chuck en Cindi moeten nog het een en ander leren over manieren. Een wereldberoemde chef-kok als Marcos weet toch wel hoe hij een omelet moet maken - in zijn verdediging vinden we het er verrukkelijk uit zien. Misschien moet je het bij honkbal eten houden, Chuck. Het volstaat te zeggen dat de bemanning van het jacht van dit seizoen hun werk voor de boeg heeft.

Stem af op het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht, alleen op Bravo.

Aanbevolen: