Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Oopsie Daisie

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Oopsie Daisie
Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Oopsie Daisie
Anonim

In de vierde aflevering van het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht is chartergast Erica Rose terug met haar moeder Cindi en haar nieuwe echtgenoot, Chuck. "Hij is de eerste persoon die ik heb ontmoet die nog erger is dan ik", merkt chartergast Rhett op, terwijl Chuck zich steeds ergert aan Marcos' eten en de omstandigheden op het ongerepte jacht. De bemanningsleden van Marcos kalmeren zijn frustraties met Captain Glenn die suggereert dat ze de gasten een plezier doen en zich houden aan hun exacte wensen en specificaties.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 4: 'Oopsie Daisy'

The Charter-gasten brengen het drama naar de strandpicknick

Terwijl Chuck zijn ongegronde tirades voortzet, bereiden de bemanningsleden een strandfeest voor de chartergasten voor. Nadat Cindi iemand heeft geworven om een foto van haar te maken voor Instagram, brengen gasten een paar zelfbruiners onder de aandacht van de bemanning die Cindi op de witte bank in de gemeenschappelijke ruimte heeft achtergelaten. Hoewel wordt opgemerkt dat de smet van Cindi is, zullen noch de bemanning, noch de gast dit toegeven.

Op het strand lijkt Chuck een tijdelijke verandering in zijn houding te hebben. Hij vertelt Daisy dat het eten geweldig is en verdedigt zijn houding door te zeggen: "Ik denk dat ik 's ochtends gewoon een mopperaar ben." Terwijl de tafel bespreekt hoe Chuck's houding elders zou vergaan, zijn Erica's kapper, Janelle, en haar man, Rhett, het erover eens dat Chuck ondraaglijk is. Chuck hoort hun gemene opmerkingen en neemt een niet-zo-privé-pas bij Janelle, wat Rhett ertoe brengt Chuck te waarschuwen: "Ik zal je wereld fcken."

Chartergasten Chuck en Erica Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3
Chartergasten Chuck en Erica Benedendeks Zeiljacht Seizoen 3

Marcos verwondt zichzelf terwijl hij zich voorbereidt op het diner van decennia

Terug op het schip komt Marcos samen met Cindi en Erica om het dinermenu voor de avond te plannen. Bij het kiezen van een buffet met pittige tonijnkrokante rijst, spaghetti-marinara, aardappelpuree en geroomde spinazie, merkt Marcos op dat het diner van de avond "een vervelende menucombinatie" is. Daarna zeilt het naar het schip, een ervaring die Chuck opmerkt als 'overschat'.

Beneden in de koelkast op zoek naar broccoli, raakt Marcos zijn hoofd terwijl de boot overhelt en een stuk van zijn hoofdhuid afsnijdt. Kapitein Glenn doet een beroep op een dokter die de wond van Marcos komt bekijken. Tot grote tevredenheid van kapitein Glenn verklaart de dokter de snee oppervlakkig, en Marcos is vrij om verder te gaan met het bereiden van het diner.

Chef Marcos wikkelt zijn hoofdletsel onderdeks zeiljacht seizoen 3
Chef Marcos wikkelt zijn hoofdletsel onderdeks zeiljacht seizoen 3

Terwijl de gasten, samen met de uitgenodigde bemanningsleden Captain Glenn en Gary, zich klaarmaken voor het diner, zetten chartergasten Janelle en Rhett zich schrap voor een avondje Chuck. Terwijl sommige gasten en bemanningsleden zich kleden voor het decennium, komt Cindi verkleed als Marilyn Monroe uit de cabine. Tijdens een diner zonder klachten, zingt ze zelfs Captain Glenn met een door Marilyn geïnspireerd "Happy Birthday", nummer dat Gary in hysterische tranen achterlaat.

De gasten schuwen de bemanning met hun fooi

Het is eindelijk de ochtend dat de gasten van Cindi-Erica vertrekken, en de bemanning kan niet meer opgelucht zijn. Daisy en Janelle delen hun gedachten over de onuitstaanbare Chuck en gaan in der minne uit elkaar. Kapitein Glenn vertelt Cindi dat de gasten zullen moeten betalen voor de bronzervlek op de bank, een daad die ze heeft gepleegd maar waarvoor ze haar onschuld volhoudt. Terwijl de gasten de zonsondergang tegemoet wandelen, bereidt de bemanning zich voor om het schip schoon te maken en opgelucht adem te halen.

Kapitein Glenn roept de bemanning bijeen voor de tipvergadering. Hij merkt Daisy's optreden tijdens het charter op en complimenteert haar leiderschapskwaliteiten. Kapitein Glenn deelt echter het nieuws dat, hoewel de bemanning geweldig werk heeft verricht tijdens het charteren, de aangeboden fooi "niet de kwaliteit van de service weerspiegelt." Daarmee vertelt hij de bemanning dat ze een forfaitaire fooi van $ 6.500 hebben ontvangen. Om dat in perspectief te plaatsen, de gemiddelde fooi is meer dan $ 20.000. Ontsteld en blij dat ze verlost zijn van hun nachtmerrieachtige gasten, de bemanning leden bereiden zich voor op een avondje uit.

The Crew heeft een wild avondje uit

In gesprek met Colin geeft Ashley toe dat ze moeite heeft om vrouwen te vertrouwen vanwege situaties die ze in het verleden heeft meegemaakt. Door dergelijke gevallen is ze afstandelijk van aard geworden en heeft ze alleen maar geholpen om haar gevoel van concurrentievermogen te vergroten, wat een gezonde werkrelatie met Gabriela in de weg lijkt te staan.

De bemanning ruimt op en gaat met een drankje in de hand eten bij Bisou. Gary en Ashley zitten naast elkaar en bespreken de volgende stappen voor hun 'relatie', waarbij Ashley aan Gary toegeeft dat, als ze intiem worden, ze zijn enige relatie wil zijn. Gary vindt zichzelf in de war en zegt dat hoewel hij wel met Ashley naar bed wil, hij bang is voor de gevolgen. Gary en Daisy gaan dan naar buiten om te roken, en wanneer ze worden gesteld met de vraag met wie Gary vanavond gaat liggen, zegt hij gekscherend tegen Daisy: "jij."

Na het eten, net buiten het jacht, stelen Gary en Ashley een brutale kus. Op het bootdek zet de bemanning het feest voort, trekt hun zwemkleding aan en gaat de hot tub in. Ashley ziet zijn flirterige manieren naar Daisy toe en besluit haar armen in de lucht te gooien en zich te concentreren op een meer redelijke verovering voor de nacht. Terwijl Gary aan Colin en Marcos vertelt dat hij Daisy naar bed zal brengen, kijkt Ashley naar Tom, waarmee ze haar afkeer van zijn leeftijd wegneemt.

Tijdens een door Gabriela gedocumenteerde fotoshoot van soorten, delen Ashley en Tom een kus, wat haar ertoe brengt hem met haar mee naar de gastenhutten te vragen. Terwijl de rest van de bemanning het inpakt voor de nacht, blijven Gary en Daisy in de hot tub, grappen makend, lachend en…oh, daar is het - zoenen.

Fans Side With The Crew

Het is meer dan duidelijk dat fans de kant van de bemanning kiezen over de houding van de gasten van het charter. Aangezien het hun tweede keer aan boord van het schip was, gaan fans zelfs zo ver om te zeggen dat ze moeten worden verboden terug te keren naar de boot van kapitein Glenn.

Wat Ashley's plotselinge interesse in Tom betreft, sommige fans voelen zich empathisch voor haar leeftijdsgebonden houding.

Zal Ashley's verandering van hart permanent zijn? Of zal haar nuchtere jaloezie oplaaien bij de gedachte aan Gary en Daisy samen in bed? Ontdek het de volgende keer op het benedendeks zeiljacht.

Aanbevolen: