Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'Tom Foolery

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'Tom Foolery
Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'Tom Foolery
Anonim

Het is het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht en Captain Glenn maakt zich op voor een nieuwe veelbewogen tocht op zee. Aangemeerd in Menorca, Spanje, is dit superjacht klaar om te vertrekken.

Met een paar nieuwe gezichten en een paar oude, zal dit seizoen ongetwijfeld vol zitten met drinken, cruisen en vooral: drama. Terwijl de boot zich voorbereidt op zijn eerste charter van het seizoen, komen de bemanningsleden aan boord en bereiden zich voor op wat komen gaat. Het lijkt erop dat er wat ruwe zeeën in het verschiet liggen!

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'Tom Foolery'

Ontmoet de crew van seizoen 3

De eersten die zich bij Captain Glenn aan boord van het jacht voegen, zijn bekende gezichten, Daisy, Chief Steward, Gary, First Mate en Colin, Chief Engineer. De drie hebben goede hoop dat fouten uit het verleden van het seizoen niet zullen worden herhaald. Zodra de oorspronkelijke vier zijn gesetteld, komt de overgebleven bemanning aan boord en stelt zich voor.

Samen met Daisy werken stewards Gabriela en Ashley, die beiden het seizoen ingaan met ongeveer 1 jaar ervaring op zak. Deckhand-nieuwelingen Kelsie en Tom willen graag leren van Gary's meer dan 11 jaar ervaring. Ten slotte wordt de bemanning vergezeld door chef-kok Marcos, een Venezolaanse inwoner die ervaring heeft met koken voor onder meer Jay-Z, Beyonce en Alicia Keys.

Gary en Colin benedendeks zeiljacht
Gary en Colin benedendeks zeiljacht

Met de grote hoeveelheid nieuwkomers, lijkt het erop dat sommige bemanningsleden hun potentiële connecties al in de gaten houden, waarbij Ashley aan Gabriela toegeeft dat ze zich aangetrokken voelt tot Tom, en Tom heen en weer beweegt.

De bemanning maakt het schip klaar voor aankomst van gasten

Kapitein Glenn verzamelt de bemanning in de cockpit om de nieuwkomers te verwelkomen en het team te debriefen voorafgaand aan de eerste charter. Glenn's eerste opdracht is ervoor te zorgen dat de bemanning begrijpt dat er niet wordt gedronken terwijl gasten op charter zijn. Bovendien merkt hij communicatieproblemen op uit het verleden van het seizoen, in de hoop eventuele knopen (bedoelde woordspeling) in informatiehindernissen los te maken.

Na de grotere teamvergadering nodigt Glenn Gary, Marcos en Daisy uit in de cockpit om de verwachtingen van de eerste gasten te bespreken. Captain Glenn onthult dat de binnenkomende gasten op zoek zijn naar een 5-sterren dinerervaring, prachtige uitzichten, cocktails en een pyjamafeest met hiphopthema om de verjaardag van gast Aliya te vieren.

Daisy trekt haar twee stewardessen, Ashley en Gabriela, opzij om Gabriela te informeren dat ze de positie van tweede stoofpot inneemt, terwijl Ashley derde wordt. Hoewel Ashley boos is dat ze niet haar gewenste ranglijst heeft gekregen, staat ze voor een keuze die ze wel kan bepalen: of ze voor Gary of Tom gaat. Hoewel Tom haar type "naar een T" is, maakt Ashley zich zorgen dat hij, hoewel ze even oud zijn, te jong is voor haar zin.

Deckhand Tom Below Deck Zeiljacht Seizoen 3
Deckhand Tom Below Deck Zeiljacht Seizoen 3

The Crew feesten hard op nacht één

Na een dag het jacht klaar te hebben gemaakt voor de aankomst van de gasten, besluit de bemanning los te laten met wat biertjes en tequilashots. In de hoop de gunst van de groep te winnen, laat Tom los en geeft hij zich over aan een te veel. Nadat hij met kapitein Glenn in zijn stapelbed naar bed is gegaan, realiseert Tom zich al snel dat zijn maag slechter is door de slijtage, gaat hij overgeven in de badkamer en v alt hij in slaap op het eetdek.

Wat Ashley betreft, ze heeft besloten dat Toms onvolwassenheid genoeg is om te bewijzen dat ze een oudere man nodig heeft. Dus trekt ze Gary apart voor een praatje. Hoewel Gary zich verzet, slaagt Ashley erin een brutale kus van hem te stelen. Het v alt nog te bezien of dat geheim een van hun lippen zal verlaten.

De ochtend na de festiviteiten wordt Tom beschaamd wakker (vandaar de naam van de aflevering). Tom verontschuldigt zich bij kapitein Glenn, die zijn acties als één aanval bestempelt, en besluit dat hij zich dit seizoen op meer dan één manier zal moeten bewijzen.

De eerste gasten arriveren

Het is tijd voor de eerste gasten die arriveren en de bemanning heeft het jacht spik en span achtergelaten. Kapitein Glenn verwelkomt de gasten aan boord met een glas champagne, stelt ze voor aan de bemanning en stuurt ze op een rondvaart met Chief Steward, Daisy. Terwijl de gasten "het Titanic-ding doen" en genieten van Gabriela's handgemaakte cocktails, bereidt Marcos hapjes voor hun plezier. De zeilen gaan probleemloos omhoog en tegen het vallen van de avond ligt het schip voor anker in de diepten van de Middellandse Zee.

Chef Marcos benedendeks zeiljacht seizoen 3
Chef Marcos benedendeks zeiljacht seizoen 3

Marcos bereidt een 4-gangenma altijd voor de gasten waar ze dol op zijn, van de oesters tot de ribeye. Tevreden met zijn werk, is Marcos klaar om het voor de nacht te noemen. Maar voordat het dessert uitkomt, merken een paar gasten op dat ze nog steeds honger hebben. Dus terug naar de tekentafel Marcos gaat twee nieuwe hors d'oeuvres maken waar de gasten van kunnen genieten.

De nacht loopt ten einde en de gasten en bemanningsleden maken zich klaar om te gaan slapen. Daisy zorgt ervoor dat Gabriela het nachtwerk afmaakt en laat haar het doen. Gabriela ontmoet echter een aanhoudende gast, McCordia Young, die, hoewel hij toegeeft dat hij op mannen v alt, haar voortdurend complimenteert en volgt. Als hij vraagt met wie ze 's nachts zal slapen, stopt Gabriela snel zijn avances. Zullen deze spanningen dienen om een negatieve trip te creëren voor de eerste gasten van de bemanning? Ontdek het de volgende keer op het benedendeks zeiljacht.

Aanbevolen: