Alles wat fans willen weten over Shauna Rae van TLC

Inhoudsopgave:

Alles wat fans willen weten over Shauna Rae van TLC
Alles wat fans willen weten over Shauna Rae van TLC
Anonim

Sinds Shauna Rae voor het eerst op TLC verscheen, was het niet haar lichaam dat het publiek boeide, maar haar aanstekelijke persoonlijkheid. Dit is echter niet wat de meesten zien wanneer ze de reality-tv-ster voor het eerst zien, omdat veel mensen niet voorbij kunnen gaan aan het feit dat ze een volwassene is die gevangen zit in het lichaam van een kind.

De ster van de TLC-show I Am Shauna Rae heeft sinds de start van de serie eerder dit jaar fans gekregen door de vrachtwagenlading, en het publiek wil graag weten hoe ze zo is geworden, hoe het leven voor haar is, en waar haar verhaal naartoe gaat.

Shauna Rae heeft kijkers meegenomen op een reis met haar, waardoor ze emotioneel betrokken zijn en enthousiast zijn om meer te weten te komen over de sprankelende ster, die, meer dan wat dan ook, gewoon als een vrouw behandeld wil worden.

Wie is Shauna Rae?

Dus, wie is Shauna Rae precies? In de trailer van de show zegt ze simpelweg: "Ik ben een vrouw, een 22-jarige vrouw die vastzit in het lichaam van een achtjarige."

TV-fans zullen weten dat TLC beroemd is vanwege het maken van shows over vreemde en prachtige levens, van Return To Amish tot 1, 000-Lb. Sisters, daarom werden kijkers meteen aangetrokken door het verhaal van Shauna. Haar reis begon toen ze op slechts zes maanden oud werd gediagnosticeerd met een hersentumor. Nadat ze een behandeling had gekregen om haar leven te redden, sloot haar hypofyse af, waardoor haar groei werd belemmerd en wat betekende dat ze als volwassene slechts 1,80 meter lang was.

De feiten achter Shauna Rae's hersentumor

De reden dat TLC de serie lanceerde waarin naar het leven van Shauna Rae wordt gekeken, is dat niet veel mensen zouden hebben aangenomen dat ze aan hersenkanker lijden, aangezien een baby zulke aanzienlijke fysieke gevolgen zou hebben voor de rest van het leven van het kind. Hoewel ze slechts een stipje was toen haar ouders de diagnose te horen kregen, bewees ze dat medische professionals ongelijk hadden door tegen de verwachtingen in te vechten om hier vandaag nog steeds te zijn.

Shauna moest een intensieve hersenoperatie ondergaan en kreeg een kuur met chemotherapie die, hoewel effectief in het verkleinen van de tumor, betekende dat ze nooit groter zou worden dan een jong meisje.

Haar moeder Patricia Schrankel deelde de emotionele impact hiervan en vertelde de kijkers: Ik voel me, ik denk bijna schuldig, dat ze dit de rest van haar leven zal moeten doormaken, dus alles wat ik kan doen is beschermen haar.”

Is Shauna Rae net als elke andere 22-jarige?

Hoewel Shauna Rae gewoon behandeld wil worden als elke andere jonge vrouw, is het niet moeilijk om te zien hoe moeilijk dit voor haar is. Probeer bediend te worden in een bar, op een date te gaan, alcohol te kopen, auto te rijden (of zelfs paaldansen), als je eruitziet als een klein kind!

"Ook al kan ik fysiek niet opgroeien, ik wil heel graag als een volwassene worden behandeld. Ik werk aan mijn onafhankelijkheid", zei Shauna, onthullend dat ze niet alleen te maken heeft met het publiek haar toestand niet begrijpend, maar ook dat haar ouders overbezorgd waren.

Shauna Rae's lowdown op haar seksleven

Een van de grootste obstakels waar Shauna mee te maken heeft, is uitgaan. Hoewel ze klaar is voor romantiek, zegt ze dat alles wat ze aantrekt "creeps" en "aholes" zijn. Desondanks gelooft ze nog steeds in liefde en wil ze een bevredigende relatie, net als de meeste andere 22-jarigen - ook in de slaapkamer.

"Ik weet dat seks een enorm onderwerp is als het gaat om handicaps en alleen dwerggroei in het algemeen, dus het is iets dat gevoelig is", onthulde Shauna in een aflevering van The Sarah Fraser Show. Hoewel de reality-tv-ster momenteel vrijgezel is, heeft ze relaties gehad en genoot ze van een actief seksleven, door te bekennen dat ze zich "een normale vrouw" voelde.

"Het was een bevestiging dat ik min of meer kan doen wat ik wil, want toen ik opgroeide, kreeg ik te horen dat het misschien niet mogelijk was", vertelde Shauna aan podcast-luisteraars, en gaf mensen een glimp van de strijd die ze heeft moeten doorstaan opgroeien, niet alleen met haar fysieke uitdagingen, maar ook met de emotionele.

Wat heeft de toekomst voor Shauna Rae in petto?

Hoewel het relatief nieuw is voor tv-schermen, heeft Shauna Rae een behoorlijk aantal mensen verzameld die voor haar toekomst pleiten. Maar hoe ziet dat eruit voor de levendige jongedame?

Hoewel Shauna een schitterend voorbeeld is van het overwinnen van een levensbedreigende ziekte, wordt ze nog steeds geconfronteerd met gezondheidsrisico's die haar door het leven zullen volgen. Serie 1 zag de inwoner van Pittsburgh een arts bezoeken voor regelmatige migraine. Kijkers slaakte een zucht van verlichting toen werd onthuld dat dit geen teken was dat kanker was teruggekeerd.

Haar moeder Patty vreest echter altijd het ergste en zegt: "Ik denk dat de terugkeer van kanker zeker iets is waar we ons allebei zorgen over maken… Het is niet een kwestie van of, het is een kwestie van wanneer."

Tot die tijd wil Shauna gewoon dezelfde kansen en levenservaringen hebben als andere vrouwen van haar leeftijd - van het krijgen van een baan tot het hebben van een relatie, het krijgen van tatoeages tot het op zichzelf wonen. Niemand weet wat de toekomst voor Shauna in petto heeft, maar één ding is zeker, ze zal haar verleden niet in de weg laten staan.

Aanbevolen: