20 dingen waarvan de makers van Big Brother niet willen dat fans het weten over het laatste seizoen

Inhoudsopgave:

20 dingen waarvan de makers van Big Brother niet willen dat fans het weten over het laatste seizoen
20 dingen waarvan de makers van Big Brother niet willen dat fans het weten over het laatste seizoen
Anonim

Seizoen 21 van Big Brother ging in première op 25 juni 2019 en heeft 36 afleveringen uitgezonden van de verwachte 40 afleveringen. Net als de voorgaande seizoenen startte Big Brother 21 met 16 houseguests. De producenten plaatsen ze in één huis en verwachten dat ze deelnemen aan wekelijkse uitdagingen om kracht en veiligheid te winnen. Aan het einde van de wedstrijd stemmen ze om een van de deelnemers uit te zetten.

De eerste paar deelnemers worden naar huis gestuurd, maar de volgende worden in een juryhuis bewaard, weg van het publiek om te voorkomen dat ze spoilers onthullen en om te stemmen op de winnaar van de show. Wanneer zo'n grote groep vreemden samenkomt om te strijden om $ 500.000, is er onvermijdelijk drama, woordenwisselingen, onthullingen van geheimen en een heleboel andere informatie waarvan de producenten niet per se willen dat mensen ze weten. Maar zoals hieronder te zien is, kan een deel ervan naar boven komen.

20 Ze laten deelnemers wegkomen met het overtreden van de regels

Afbeelding
Afbeelding

Have-nots worden verondersteld slappe kost te eten, te douchen met koud water en in ongemakkelijke bedden te slapen, maar sommige deelnemers overtreden deze regels normaal gesproken en producenten berispen hen normaal gesproken niet. Michie, bijvoorbeeld, werd betrapt door de camera's terwijl ze onder de douche aan het snacken waren. Entertainmentweekly.com stelt verder dat hij ook zou bukken om te voorkomen dat hij aan het eten werd gezien. Er zou echter voedsel in zijn mond zitten als hij weer in zicht kwam.

19 Ze weten van pesten, maar doen er niets aan

Afbeelding
Afbeelding

Kemi, Ovi en David hebben indirect toegegeven aan entertainmentweekly dat er gepest wordt op het huis. De producers kunnen er niet veel aan doen, behalve de huisgenoten waarschuwen als ze tot het uiterste gaan. Mensen hebben Jack, de schurk van het seizoen, beschuldigd van pesten en hij heeft zelfs een bende met de naam 'Gr8tful'.

18 Ze manipuleren de deelnemers voor de kijkcijfers van de show

Afbeelding
Afbeelding

Volgens The Washington Post heeft CBS's uitvoerend vice-president programmering een strenge waarschuwing gegeven aan een van de producenten van de show omdat hij een van de deelnemers, Fakunle, had gevraagd met haar vinger te zwaaien en deze stereotiepe opmerking te maken: "UH- eh vriendin". Mensen leerden over deze informatie tijdens de Fakunle dagboekkamer biechtstoel.

17 Het huis is meestal saai

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien er geen boeken, muziek of tv in huis zijn toegestaan, kunnen sommige dagen saai zijn, vooral tijdens de laatste weken wanneer een aantal deelnemers naar huis is gegaan. Zoals bekendgemaakt op nickiswift.com kunnen deelnemers zelfs tot 18 uur per dag slapen om tijd te doden.

16 Ze laten de deelnemers strategisch beslissen om te blijven, zelfs als ze alleen maar het stipendium willen hebben

Afbeelding
Afbeelding

De deelnemers die op Big Brother verschijnen, ontvangen normaal $ 1.000 per week voor hun deelname aan de show. De eerste paar deelnemers die naar huis gaan, gaan gewoon weg, maar de laatste negen moeten in een apart huis blijven dat bekend staat als het juryhuis. Nickiswift.com onthult dat sommige deelnemers een strategie bedenken om lang genoeg te blijven om gewoon in het juryhuis te blijven.

15 De deelnemers vinden het niet erg om in de jury te zitten - het is meestal leuker

Afbeelding
Afbeelding

Uitgeschakelde deelnemers moeten in het juryhuis blijven zonder contact met de buitenwereld, zodat ze geen spoilers onthullen. CBS, het netwerk dat de show uitzendt, gaf fans een rondleiding door het huis en zo te zien is het juryhuis veel leuker dan de show doet voorkomen, volgens distractify.kom. De uitgezette deelnemers genieten van films, games, zwemmen en exotische locaties.

14 Ze verpesten de reputatie van de deelnemers

Afbeelding
Afbeelding

De opnames van de show vinden normaal gesproken plaats in de zomer en een aantal deelnemers kan vrij nemen van hun werk om deel te nemen aan de show. Sommigen komen echter nooit terug naar hun werk, zoals nickiswift.com onthult vanwege iets negatiefs dat ze in de show hebben gezegd. Wetende dat de productie soms schurkenbewerkingen uitvoert, zijn deelnemers niet helemaal verantwoordelijk voor het verliezen van hun baan. Jack was vooral geschokt door hoe de show hem afbeeldde.

13 Producenten zijn tussenbeide gekomen toen deelnemers zich misdroegen

Afbeelding
Afbeelding

Er was een petitie van fans om Jack uit het huis van de grote broer te zetten vanwege de verschillende racistische uitspraken die hij in de show deed. Realityblurred.com zegt dat Jack aan Tommy toegaf dat producenten hem zelfs in de dagboekkamer hadden benaderd en hem hadden gewaarschuwd voor de opmerkingen die hij maakte tegen mededeelnemers.

12 Er waren gelekte beelden

Afbeelding
Afbeelding

Volgens oprahmag.com was er een YouTube-video met de titel "Big Brother 21 80 Mins Voorafgaand aan 8/1 Live Show Leak" die gelekt was voordat de show de kans kreeg om het drama uit te zenden dat volgde voor een uitzetting aflevering. Natuurlijk heeft CBS de video geblokkeerd, dus voor het geval je hem niet hebt opgevangen; de video ging over een intense ruzie tussen leden van de alliantie Jack, Jackson, Christie, Tommy, Holly en Annalise.

11 Het huis is vaak erg smerig

Afbeelding
Afbeelding

Twee weken nadat de huisgasten zijn ingetrokken, is het Big Brother-huis normaal gesproken een puinhoop met overal stapels lakens en vuile vaat. Om de zaken nog erger te maken, brachten Jess, Cliff en Nicole de hele week door met het gooien van taarten naar de gezichten van mensen. De vloeren van het huis waren een puinhoop zoals gerapporteerd op distractify.com.

10 Casting was erg onevenwichtig

Afbeelding
Afbeelding

9 Big Brother was zelfs aanwezig tijdens audities

Afbeelding
Afbeelding

De castingoproep voor Big Brother omvat een proefrun voor de camera's in een hotel, zwembad en sportschool, zodat producenten ervoor kunnen zorgen dat de geselecteerde mensen goede tv zullen maken. Door deze proefvaart is Big Brother vanaf het begin aanwezig. Volgens thewhisp.com ontvangen deelnemers richtlijnen in de vorm van een brief om ze voor te bereiden net voordat ze het huis binnengaan.

8 De producenten volgen de acties van de deelnemers, zelfs in de badkamer

Afbeelding
Afbeelding

Insider.com onthult dat er absoluut geen privacy is in het huis van de grote broer. Volgens de bron heeft het huis camera's in de badkamer, die ze gebruikten om te onthullen dat een van de deelnemers de tandenborstel van een andere deelnemer had gebruikt om het toilet te schrobben. Het huis heeft meer dan 80 camera's, sommige onzichtbaar en microfoons die 24 uur per dag, 7 dagen per week aan staan.

7 Ze zullen waarschijnlijk hun krachten gebruiken om deelnemers te verdrijven

Afbeelding
Afbeelding

Uitzettingen zijn niet de enige manier waarop deelnemers de show kunnen verlaten, uitzetting is een andere manier, zoals gemeld door insider.com. Producenten kunnen huisgasten uitzetten om redenen zoals geweld, ongehoorzaamheid of enige andere handeling die andere huisgasten kan schaden of de productie kan beïnvloeden. Er zijn ook gevallen geweest waarin fans een verzoekschrift hebben ingediend om een deelnemer te verlaten, zoals het geval was bij Jack Matthews.

6 Dit seizoen is het huis nep

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de naam Big Brother-huis suggereert dat de deelnemers in een gewoon huis wonen, is het huis meer een tv-toestel of een goed opgezette soundstage. Wat we op tv zien, zoals aangegeven door insider.com, lijkt misschien op een huis, maar de deelnemers hebben toegegeven dat ze het gevoel hebben dat ze op tv zijn met plafondlampen en camera's die naar hen staren.

5 Ze rekruteerden deelnemers om hun doelen te bereiken

Afbeelding
Afbeelding

De meeste sterren van reality-tv-shows moeten normaal gesproken een aanvraag indienen en auditie doen voor de show waarin ze zullen verschijnen. Dit is niet altijd het geval bij Big Brother-deelnemers. Newsweek.com meldt dat 50 procent van de vrouwen die in aanmerking komen voor de show normaal gesproken rekruten zijn die de show helaas nog nooit hebben gezien. Totdat de cast zelf toegeeft te zijn gerekruteerd, kunnen we alleen maar aannemen dat ze auditie hebben gedaan.

4 Inhoud van het geheime sloprecept

Afbeelding
Afbeelding

Fans vragen zich normaal gesproken af hoe de slop smaakt. De nostalgische traktatie die bedoeld was om gasten te straffen, waren sandwiches met pindakaas en jam, maar dit veranderde later in een kleverige witte substantie. Volgens thewhisp.com zijn de geheime ingrediënten haver, water en soja-eiwit. Sommige deelnemers zeggen dat het een walgelijke versie van havermout is.

3 De deelnemers zijn van de slaap afgeleid

Afbeelding
Afbeelding

Het productieteam maakt de deelnemers wakker met muziek die door het hele huis op elk moment van de nacht sch alt om hun microfoonpakketten te verwisselen. Degenen die na de swap willen gaan slapen, kunnen dat doen zoals vermeld op thewhisp.com, maar dit is normaal gesproken moeilijk voor sommige deelnemers, dus het maakt ze overdag gemakkelijk geïrriteerd, wat op de een of andere manier een goede tv is.

2 Ze willen niet dat we het geheime verleden van de deelnemers ontdekken

Afbeelding
Afbeelding

Popculture.com bevestigt dat veel van de deelnemers een geheim verleden hebben. Hoewel sommige geheimen tijdens de show naar buiten komen, zoals in het geval van Tommy en Christie die elkaar voor de show kennen, blijven sommige geheimen geheim. Dergelijke geheimen kunnen de gezondheidsstatus van een persoon en misstanden in het verleden omvatten.

1 Ze waren erg selectief over de gasten

Afbeelding
Afbeelding

Volgens therichest.com geven Big Brother-producenten de voorkeur aan mensen met prikkelbare persoonlijkheden om ervoor te zorgen dat er veel drama in huis zou zijn. Ze casten ook deelnemers op basis van hun uiterlijk. De producenten dicteren ook wat de deelnemers dragen, maar over het algemeen geldt: hoe minder kleding ze aan hebben, hoe beter.

The Washington Post, Entertainmentweekly.

Aanbevolen: