Alles wat we weten over de rustige bruiloft van Issa Rae in Frankrijk

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de rustige bruiloft van Issa Rae in Frankrijk
Alles wat we weten over de rustige bruiloft van Issa Rae in Frankrijk
Anonim

Het jaar 2020 was niet zo interessant voor zover het bruiloften van beroemdheden betreft. Veel A-listers hebben besloten hun bruiloft een jaar uit te stellen, dus dit jaar zijn er talloze spannende evenementen om over te rapporteren. Het is heel gebruikelijk dat ze van tevoren geen details over de huwelijksplanning delen, maar ze doen er meestal alles aan om hun grote dagen te vieren. Een van de meest verrassende en onverwachte bruiloften van het jaar was eind juli Issa Rae in Frankrijk.

De Insecure ster is niet het type beroemdheid die graag de details over haar liefdesleven deelt met de rest van de wereld. Ze wilde echter ook niet verbergen dat ze in het huwelijksbootje stapte. Haar bruiloft was tenslotte glamoureus, romantisch en het delen waard.

8 De locatie: Grand-Hôtel Du Cap-Ferrat

Het historische Grand-Hôtel du Cap-Ferrat werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw en is een van de meest luxueuze hotels aan de Franse Rivièra. Het is al sinds de jaren vijftig populair onder de rich and famous. Charlie Chaplin, Winston Churchill, Elizabeth Taylor en Virginia Woolf behoren tot enkele van de beroemde gasten die het hotel bezochten na de Tweede Wereldoorlog.

Tegenwoordig geniet het hotel nog steeds een exclusieve status waar beroemdheden en roy alty's op vakantie gaan, weg van de drukte. Naast het hotel zijn er veel particuliere villa's in de buurt.

7 De bruidegom: Louis Diame

De hardwerkende Issa Rae heeft naam gemaakt dankzij haar projecten Insecure en The Misadventures of Awkward Black Girl. De bruidegom is echter geen mede-beroemdheid. Volgens Elle is Louis Diame een zakenman uit Senegal die hoogstwaarschijnlijk in het bankwezen werkt. Hij heeft met succes de publieke belangstelling gemeden - zozeer zelfs dat het moeilijk is om met zekerheid te zeggen wat hij doet of hoe oud hij is.

6 De jurk: Vera Wang, natuurlijk

Vera Wang is de favoriete ontwerper van beroemdheden voor bruiloften. Ze ontwierp de trouwjurk van Gwen Stefani voor haar grote dag met Blake Shelton eerder in juli, evenals die van Ariana Grande die in mei 2021 in het huwelijksbootje stapte met D alton Gomez. Issa Rae droeg haar creatie ook door het gangpad, maar veranderde in iets comfortabelers voor de receptie.

De trouwjurk bevatte met de hand genaaide kristallen kralen en Chantilly-kant. Er kwam een sluier over de volledige lengte bij, dus ze zag er bijzonder elegant en stijlvol uit. De outfit van de bruidegom is ook het vermelden waard: hij droeg een fluwelen D&G smoking.

5 De fotograaf: Lauren Fair

Sinds Issa Rae het nieuws van haar grote dag brak door een foto te publiceren, is het ook belangrijk om de fotograaf te bedanken. De vrouw achter de lens was Lauren Fair die Issa Rae "de leukste, goedhartige en geweldige bruid ooit" noemde in haar blogpost, gewijd aan de bruiloft.

Volgens haar website wordt ze door het tijdschrift Brides beschouwd als een van de beste huwelijksfotografen ter wereld en door de Knot als een van de 100 meest inspirerende + invloedrijke mensen in de huwelijksindustrie.

4 Onzekere cast was ook uitgenodigd

Het is een bekend feit dat Issa Rae en Yvonne Orji in het echte leven heel close zijn en niet alleen de beste vrienden op het scherm in de bekroonde serie Insecure van HBO. Ze zou Rae's bruiloft voor geen goud willen missen! Ze plaatste video's van het evenement op haar Instagram-account waar je kon zien hoe ze plezier had met een mede-onveilige co-ster, Jay Ellis.

Orji droeg een prachtige zwarte jurk naar de bruiloft van haar vriendin en beloofde haar toekomstige echtgenoot dat ze met hem terug zou komen door DearFutureHusbandWeComingBack te posten.

3 Niemand zag de bruiloft aankomen

Issa Rae's bruiloft kwam als een schok omdat velen niet eens wisten dat ze verloofd was, laat staan dat ze met iemand uitging. Degenen die interviews over haar op de voet volgden, wisten misschien dat ze al jaren een relatie had met Louis Diame voordat ze in juli in het huwelijksbootje stapten. Hoe ze elkaar ontmoetten en wanneer blijft tot op de dag van vandaag een mysterie en het is zeer onwaarschijnlijk dat Rae ooit de boontjes zal doppen. Ze is tenslotte een van de meest privé-beroemdheden in Hollywood.

2 De pasgetrouwden zijn verloofd in 2019

Issa Rae en Louis Diame verschenen samen op de rode loper, maar er waren er maar weinig tussenin. Zo nam Rae hem mee naar de première van Insecure in 2016. De pasgetrouwden verloofden zich in 2019, iets dat geen van hen ooit heeft bevestigd. In plaats daarvan was het Rae's broer Lamine ENIMAL Diop die in een interview in 2019 zei dat ze "voor altijd aan het daten waren" en dat Diame inderdaad de vraag had gesteld. Op de vraag naar de verlovingsring antwoordde Rae dat ze veel sieraden draagt. Nu ze getrouwd zijn, kunnen we gerust stellen dat haar broer de waarheid heeft verteld.

1 De huwelijksreis blijft een mysterie

Omdat Rae en Diame zo privé zijn over hun relatie, hielden ze hun huwelijksreis geheim. Rebecca Carroll, een schrijver en creatief adviseur, tweette wat Rae's afwezigheidsantwoord was: "Ik ben de komende twee weken niet beschikbaar, onbereikbaar en ongeïnteresseerd."

We weten misschien niet waar ze precies heen gingen, maar wat we wel weten is dat ze twee weken de tijd hadden om te ontspannen en alle verantwoordelijkheden te vergeten die hen thuis te wachten staan. De kans is groot dat ze in de Franse Rivièra zijn gebleven. Het is tenslotte een populaire plek voor verliefden.

Aanbevolen: