De waarheid over de privérelatie van Amanda Seyfried en Thomas Sadoski

Inhoudsopgave:

De waarheid over de privérelatie van Amanda Seyfried en Thomas Sadoski
De waarheid over de privérelatie van Amanda Seyfried en Thomas Sadoski
Anonim

Amanda Seyfried heeft het altijd ingehouden als het gaat om haar liefdesleven. Haar laatste spraakmakende relatie was lang met Justin, en het was behoorlijk ingewikkeld. Het is dus geen wonder dat velen deze keer niet weten dat ze sinds 2017 getrouwd is met acteur Thomas Sadoski. Maar in een recent interview gaf de Mean Girls-actrice fans eindelijk een kijkje in hun privé-gezinsleven. Hier is alles wat je moet weten over de privérelatie van Seyfried en Sadoski.

Hoe ontmoette Amanda Seyfried haar man Thomas Sadoski?

Het begon allemaal toen ze in 2015 samenwerkten aan het Off-Broadway-toneelstuk The Way We Get By. In die tijd waren Seyfried en Long nog steeds aan het daten terwijl Sadoski getrouwd was met studio casting executive, Kimberly Hope. Hoewel de aantrekkingskracht onmiddellijk was, bleef hun relatie "strikt platonisch" terwijl ze bij hun respectievelijke partners waren. "[Hij] flirtte nooit, had nooit respect voor zijn vrouw", herinnert Seyfried zich in 2018. "Dat was nog een reden waarom ik later dacht dat ik met hem kon trouwen." Ze voegde eraan toe dat ze "beiden een slechte relatie hadden."

In 2016 maakten ze hun relatie officieel. Ze verloofden zich zes maanden later en stapten in het geheim in maart 2017 in het huwelijksbootje. De Mank-ster was toen negen maanden zwanger van hun dochter Nina. 'Ik wilde echt ringen om hebben in het ziekenhuis, weet je?' Seyfried zei dat hij vóór de bevalling wilde trouwen. 'En wat als er iets misgaat en hij wettelijk niet mijn man is?' Ze beviel twee weken na de bruiloft.

"Ik ben meer trots op Amanda dan ik ooit in mijn hele leven op iemand ben geweest, omdat ze al een geweldige moeder is geweest, en we hebben nog niet eens tijd gehad", zei Sadoski over de nieuwe moeder destijds."Ze is gewoon zo attent, voorzichtig, liefdevol, zorgzaam, gevend, aardig, genereus, leuk, grappig. Je ziet het allemaal daar binnenkomen. En dat niveau van aandacht dat al wordt gegeven, met al die focus en energie en die vriendelijkheid en goedheid van geest en hart, het is verbazingwekkend om te zien."

Seyfried onthulde later dat ze geen gasten hadden op hun bruiloft. "We zijn vorig jaar maart in Topanga getrouwd", zei ze een jaar later. "Alleen wij tweeën. En daarna dacht ik: 'Kunnen we gewoon naar Cheebo gaan?' Het was geweldig." In de 2017-editie van Vogue Australia kon de actrice het niet helpen, maar gutsen over het feit dat ze geen witte trouwjurk hoeft te dragen. "Feit is dat dat soort dingen minder over de ceremonie gaan en meer over de toewijding", legde ze uit. "Ik ben nog nooit in mijn leven door iets meer opgewonden geweest. En klaar."

Hoe is de relatie tussen Amanda Seyfried en echtgenoot Thomas Sadoski?

In augustus 2020 zei Seyfried dat haar huwelijk beter was dan ooit tijdens de lockdown (precies toen elk paar uit elkaar leek te gaan). "Onze familie is nog steeds bij elkaar", zei ze in een aflevering van de videoserie Molner's Table. "Ik denk zeker dat mijn huwelijk nog sterker is." Een paar maanden later maakten ze de geboorte van hun tweede kind bekend. "Sinds de geboorte van onze dochter drie jaar geleden is onze toewijding aan de onschuldige kinderen die zo bruut worden getroffen door conflicten en oorlogen een drijvende kracht in ons leven", schreef het stel in een verklaring. "Met de geboorte van onze zoon is het werk van INARA en War Child onze North Star geworden."

Onlangs vertelde een bron aan Us Weekly dat het stel ervan geniet om weg te zijn van de schijnwerpers en tijd door te brengen met hun kinderen. "De sfeer [in Hudson County] past gewoon bij hen als gezin, ze houden ervan om in de natuur te zijn en weg van de drukte van het stadsleven", zei de insider."Amanda houdt van wandelen. Zij en Thomas [zijn] grote fans van het buitenleven en ze nemen de kinderen lokaal mee naar buiten, plus het verkennen van meer van de oostkust." Het is vrij duidelijk te zien op de Instagram-accounts van het paar.

Blijkbaar is de Mamma Mia! actrice "pendelt ook heen en weer" naar Los Angeles voor haar werk. Sadoski, aan de andere kant, is "even bedreven" in "een praktische vader zijn en thuis zaken regelen als ze het druk heeft". Nu, zo is het gedaan. De bron voegde eraan toe dat het paar veel moeite doet om hun romance levend te houden. "Ze proberen hun schema's op die manier te timen, en maken ook voldoende tijd voor date-avonden en uitstapjes alleen", deelden ze.

Aanbevolen: