De gecompliceerde waarheid over de mislukte relatie van Amanda Seyfried en Justin Long

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over de mislukte relatie van Amanda Seyfried en Justin Long
De gecompliceerde waarheid over de mislukte relatie van Amanda Seyfried en Justin Long
Anonim

Terwijl Hollywood vol turbulente relaties en dramatische scheidingen is, heeft Amanda Seyfried uitstekend werk verricht door ze te vermijden. Tenminste, dat had ze ons doen geloven. De meeste van haar romantische relaties zijn onder de radar gevlogen. Gemene meiden en Mamma Mia! fans weten misschien niet eens dat Amanda getrouwd is en zelfs een kind heeft. Ze is zo goed in uit de schijnwerpers blijven. Maar door de jaren heen heeft Amanda (en bronnen dicht bij haar) laten ontglippen dat ze eerder een wat ongezonde relatie had met Justin Long. Gezien het feit dat de twee er extreem gelukkig (en vreemd nerdy-heet) samen uitzagen in de korte publieke optredens die ze samen maakten, kwam het als een schok voor fans dat de dingen niet precies waren zoals ze eruit zagen.

Justin Long is gemakkelijk een van de gelukkigste jongens in Hollywood. Hij is romantisch verbonden met enkele van de grootste sterren ter wereld. Maar zijn tweejarige relatie met Amanda Seyfried is veruit zijn bekendste. Fans waren verpletterd toen de twee uit elkaar gingen in 2015. Amanda en Justin maakten nooit echt openbaar waarom ze dingen beëindigden, maar geruchten suggereren dat zij klaar was voor iets serieuzers en hij niet. Dit lijkt te worden ondersteund door het feit dat ze snel doorging naar haar nu-echtgenoot en hij speelt nog steeds in de datingscene. Maar als fans hun relatie wat beter bekijken, zullen ze zien dat er veel meer aan de hand was dan dat…

Instagram bracht ze samen en het echte leven verscheurde ze

Als je bewijs nodig had dat Instagram een legitieme manier was om een romantische partner te ontmoeten, zou de relatie tussen Amanda en Justin je kunnen overtuigen. Natuurlijk kwam er een einde aan hun relatie, dus misschien is het geen goed langetermijnplan om in iemands DM's te glijden? Toch heeft Amanda beweerd dat een bericht dat Justin op Instagram plaatste, hen van vriendelijke kennissen naar een volledige relatie heeft gebracht.

"Ik volgde hem op Instagram", legde Amanda uit aan Us Magazine. "En ik dacht dat iets wat hij zei echt grappig was. Het was een prachtige foto van een slak, en het bijschrift zei: 'Fking MOOOOOOOOVE.' Ik moest er hard om lachen, dus ik sms'te hem."

In hetzelfde interview beweerde Amanda dat een van de redenen waarom ze voor Justin viel, het feit was dat hij een familieman was. Zijn favoriete ding was om thuis rond te hangen met zijn familie. Dit was duidelijk iets wat Amanda al heel lang wilde. Tegelijkertijd zei ze dat hun dynamiek ervoor zorgde dat ze allebei hun eigen weg konden vinden en onafhankelijk konden zijn; een belangrijk aspect voor twee werkende acteurs in Hollywood.

Helaas was dit laatste punt misschien niet zo waar als Amanda eerst dacht. In een interview met Vogue beweerde ze dat het haar intense werkschema was dat de twee ervan weerhield om hun twee jaar durende relatie voort te zetten. Volgens Nicki Swift was Justin absoluut verpletterd na de breuk. Maar in tegenstelling tot Amanda's zware werkschema, stapte ze al snel over naar een andere langdurige relatie met Thomas Sadoski. Om eerlijk te zijn, Justin ging ook over naar andere relaties, maar het lijkt erop dat Amanda's werkschema niet de oorzaak was dat ze uit elkaar gingen. In feite lijken ze eigenlijk op heel verschillende pagina's in het leven te zijn geweest, ondanks dat ze samen tijd wilden doorbrengen. Volgens Page Six wilde Amanda trouwen en een gezin en Justin absoluut niet.

Een fotolek heeft mogelijk slecht bloed blootgelegd tussen Amanda en Justin

Een paar jaar na hun breuk werden Amanda en Justin het slachtoffer van het beruchte 2019-lek. Veel van Amanda's privéfoto's zijn door een hacker op internet gelekt, waaronder zeer intieme foto's van haar en Justin op een paddleboard in het midden van de oceaan. Terwijl Amanda haar Twitter-reactie op zijn hack verwijderde, onthulde haar Tweet eigenlijk meer over haar relatie met Justin dan over haar woede over het feit dat haar privacy werd geschonden.

"Het is gemaakt door mijn ex-vriend die het had moeten verwijderen nadat hij het tijdens een heel privémoment had genomen. Het is gelekt vanaf zijn eigen apparaat", schreef Amanda in 2019 op Twitter.

Fans kunnen dit vanuit verschillende hoeken ontleden. Ten eerste kan Amanda impliceren dat ze Justin heeft gevraagd om deze foto's te verwijderen nadat ze ze hadden genomen en dat hij dat gewoon niet deed en zichzelf openliet voor een hack. Ten tweede zou ze kunnen suggereren dat ze niet wist dat deze foto's zelfs maar bestonden. Hoewel de andere foto's op de uitgelekte set laten zien dat Amanda zich duidelijk bewust was van de camera, was ze zich misschien niet bewust van de specifieke foto die werd genomen tijdens hun meest intieme moment. Maar er is echt geen manier om te weten wat ze precies bedoelde met deze Tweet, omdat ze het snel verwijderde en er nooit meer over sprak. Dus, in alle eerlijkheid, ze had kunnen heroverwegen wat ze zei en hoopte dat nieuwszenders haar opmerkingen over Justin niet op een negatieve manier zouden interpreteren.

Hoewel het niet lijkt alsof de twee de zaken op de beste manier hebben beëindigd, hebben ze sinds hun breuk in feite niets over elkaar aan het publiek gezegd. Daarom is het in principe onmogelijk om te weten wat er precies is gebeurd. Maar Amanda's tweet over het lek lijkt te impliceren dat ze niet bepaald blij was met Justin. En Justins stilte en geruchten over een gebroken hart na hun breuk suggereren dat hij niet bepaald blij met haar was/is.

Aanbevolen: