Maxx Morando en Miley Cyrus: de waarheid over hun privérelatie

Inhoudsopgave:

Maxx Morando en Miley Cyrus: de waarheid over hun privérelatie
Maxx Morando en Miley Cyrus: de waarheid over hun privérelatie
Anonim

2022 is van start gegaan met een aantal opwindende nieuwe koppels van beroemdheden, en Miley Cyrus en Maxx Morando lopen voorop met hun hete nieuwe romance. Dit zinderende duo bevindt zich in de beginfase van hun relatie, maar heeft al een enorme indruk gemaakt bij fans, en verraste hen met elke post en foto van koppels die online wordt tentoongesteld.

Deze nieuwe relatie brengt de hitte en fans staan gretig toe om te zien wat Maxx en Miley van plan zijn, waar ze heen gaan en hoe ze met elkaar omgaan. Alle ogen zijn op hen gericht terwijl ze deze nieuwe band die ze hebben gevormd verkennen, en fans willen graag alle informatie verzamelen die ze kunnen krijgen over de tijd die ze samen delen.

10 Miley Cyrus en Maxx Morando zijn een muzikale match

Sommige fans hebben Maxx Morando's naam misschien niet gehoord voordat hij contact maakte met Miley Cyrus, maar ze weten nu zeker wie hij is! Dit koppel lijkt een match made in heaven en heeft een band gesmeed op basis van hun wederzijdse liefde voor muziek.

Maxx was de drummer van de Regrettes en speelt nu in een band genaamd Liily. Miley en Maxx begrijpen elkaars passie voor muziek, samen met de druk van optreden, en vonden het geruststellend om deze gemeenschappelijkheid te delen. Bronnen die het dichtst bij het paar staan, hebben gesuggereerd dat ze samen achter gesloten deuren muziek hebben gemaakt.

9 Toen Miley Cyrus en Maxx Morando begonnen te daten

Dit koppel stak hun vlam zeker aan het begin van 2022, toen ze voor het eerst samen werden gespot in Miami op oudejaarsavond. Op dat moment organiseerde Cyrus NBC's Miley's New Year's Eve Party samen met Pete Davidson, en ze gebruikte dit platform als een kans om haar eigen nummer te debuteren, getiteld You. Nu fans zich realiseren dat zij en Morando een item waren, beginnen ze zich af te vragen of hij die met liefde gevulde teksten inspireerde.

8 Hoe Miley Cyrus en Maxx Morando samen tijd doorbrengen

Miley en Maxx hebben deze maand hun nieuwe relatie naar een hoger niveau getild toen ze besloten om samen op vakantie te gaan. Ze pakten hun koffers en vertrokken voor een romantisch uitje in Cabo San Lucas in Mexico. Dit gaf hen de gelegenheid om afstand te nemen van de dagelijkse eisen van hun werkschema's, waardoor ze een paar leuke dagen de aandacht volledig op elkaar konden richten.

7 Miley Cyrus en Maxx Morando's PDA

Hun tijd samen leek deze twee nog dichter bij elkaar te brengen. Miley en Maxx toonden opnieuw aan de wereld dat ze op alle mogelijke manieren samen zijn en waren niet verlegen om een zware dosis PDA aan het zwembad te serveren. Ze hadden moeite om hun handen van elkaar af te houden terwijl ze genoten van de luxe privévilla en genoten van de hete zon. Natuurlijk waren fans hier helemaal mee bezig en ze houden van hun vermogen om te kijken terwijl deze ontluikende romance zich ontvouwt.

6 Ze zijn nog steeds in de relatie-verkenningsmodus

Bronnen dicht bij het paar hebben onthuld dat aangezien deze relatie nog zo nieuw is, Miley Cyrus en Maxx Morando zich nog in de eerste fase van hun romance bevinden en alle verschillende aspecten van hun nieuwe band onderzoeken. Ze leren nog steeds de fijne kneepjes van elkaars leven kennen en leren hoe ze met elkaar om kunnen gaan via gedeelde interesses.

5 Ze brengen veel tijd samen door

Miley Cyrus en Maxx Morando zijn echter niet alleen in vakantiemodus - ze brengen dagelijks veel tijd samen door en zijn van plan om te blijven grijpen wanneer ze maar voor elkaar kunnen zorgen. Ze leren elkaar beter kennen en meer tijd samen doorbrengen is de sleutel geweest. Degenen die het dichtst bij het paar stonden, zeiden: "Ze hebben plezier en hebben veel tijd samen doorgebracht … en proberen te zien waar het tussen hen gaat." Er is ook onthuld dat Cyrus en Morando onlangs ook een aantal roadtrips hebben gemaakt in een camper.

4 Miley Cyrus en Maxx Morando binden over mode

Eagle-eyed fans herinneren zich dat Cyrus in september 2021 naar Morando schreeuwde nadat hij en ontwerper Shane Kasti hadden samengewerkt om een op maat ontworpen outfit voor haar te creëren. Tijdens een interview met Vogue zei Cyrus: "Deze look is een unieke samenwerking tussen twee van mijn favoriete opkomende artiesten, Maxx Morando en Shane Kastl." Ze droeg de outfit die ze voor haar hadden ontworpen naar het Atlanta Music Midtown-festival.

3 Miley Cyrus en Maxx Morando zijn al Red Carpet Official

Ondanks hoe nieuw deze romance eigenlijk is, zijn Miley en Maxx al de rode loper officieel geworden. Het paar liep hand in hand en poseerde voor de camera's op de rode loper van Gucci Love Parade in november 2021, en het was meteen duidelijk dat ze een ongelooflijke chemie tussen hen hadden. Fans likten alle liefde op en met een beetje geluk zullen ze Maxx en Miley de komende maanden op nog veel meer rode lopers kunnen zien.

2 Wat is het leeftijdsverschil van Miley Cyrus en Maxx Morando?

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet overduidelijk is, is er een behoorlijk leeftijdsverschil tussen Miley Cyrus en Maxx Morando dat het vermelden waard is. Maxx is toevallig zes jaar jonger dan Miley, maar daar lijkt ze zich niet zo druk om te maken. Maxx is momenteel slechts 23 jaar oud en wordt pas aan het einde van dit jaar, in november, 24. Miley Cyrus is 29 jaar oud en zal in november ook op haar 30e rinkelen.

1 Miley beschermt deze relatie

Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren haar relaties uit het verleden overal op sociale media en in de krantenkoppen laten slepen, en deze keer probeert ze de dingen anders te doen. Ze stelt alles in het werk om deze relatie te beschermen door niet elk detail met de pers te delen. Ze onderzoekt deze relatie ook op een heel andere manier.

Cyrus is nu nuchter en haar nuchterheid heeft haar naar verluidt deze keer "zeer aanwezig in haar relatie" gemaakt. Ze is vers van een breuk waardoor ze zich op haar muziek kon concentreren en haar eigen gevoel van rust kon vinden, dus deze relatie krijgt haar volle aandacht en lijkt op het perfecte moment te zijn gekomen.

Aanbevolen: