Wat is er met Xzibit gebeurd na 'Pimp My Ride'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Xzibit gebeurd na 'Pimp My Ride'?
Wat is er met Xzibit gebeurd na 'Pimp My Ride'?
Anonim

Het is lang geleden dat iemand achterover leunde om een aflevering van 'Pimp My Ride' te kijken. De show eindigde in het midden van de jaren 2000, na een relatief korte looptijd van zes seizoenen in de loop van drie jaar.

En toch heeft de MTV-serie een langdurige erfenis, met zelfs een CMT-versie van de realityshow voor autoreparatie ('Trick My Truck'). Hoewel de over-the-top 'verbeteringen' aan de voertuigen op 'Pimp My Ride' opzichtig plezierig waren, was het niet echt verrassend toen de show eindigde.

Wat enigszins verrassend was, was dat de presentator van de show, Xzibit, uit de schijnwerpers leek te verdwijnen. Toegegeven, de show was een beetje ineenkrimpend, zelfs als het ging om de rol van Xzibit. Toch missen fans hem en beginnen zich af te vragen, wat is er gebeurd met de rapper die tv-showpresentator is geworden?

Wie was Xzibit voor 'Pimp My Ride'?

Wat interessant is aan Xzibit, ook bekend als Alvin Joiner, is dat hij beroemd was voordat hij de host werd van 'Pimp My Ride' omdat hij een rapper was. Zeker, sommige rappers in de jaren '90 en '00 verschenen in allerlei realityshows. Maar over het algemeen waren dat veelbetekenende soorten shows (a la 50 Cent, hoewel om eerlijk te zijn, de nieuwe show uit de jaren 50 behoorlijk populair is) in plaats van echte hostingrollen.

En Xzibit verscheen op een gegeven moment in een aflevering van 'MTV Cribs'. Maar afgezien van een paar andere optredens op tv en in films, was Xzibit een rapper. Zijn eerste album kwam uit in 1996 en Xzibit heeft tot nu toe zeven volledige studioalbums op zijn naam staan.

Wat doet Xzibit nu?

Hoewel fans wisten dat 'Pimp My Ride' niet eeuwig zou duren, was het een trieste dag toen de show in 2007 eindigde. Gelukkig verdween Xzibit niet meteen in de vergetelheid. Nadat hij klaar was met MTV, verscheen Xzibit in een handvol tv-shows (zoals 'The Boondocks' en 'Hawaii Five-0'), met ook sporadische optredens in tv-films.

Maar wat doet de rapper die acteur is geworden nu?

Om te beginnen is Xzibit niet gestopt met verschijnen op tv. Sterker nog, hij verscheen in 2016 op 'Empire' en deed dat een paar jaar. Maar hij werkt tegenwoordig ook nog steeds aan muziek.

Hij rept veel voor zijn zevende album, Napalm, dat uitkwam in 2012, en hij heeft ook samengewerkt met Serial Killers aan vier albums (meest recent Summer of Sam in 2020). Maar er is blijkbaar ook een nieuw Xzibit-project in de maak.

Xzibit promoot zijn aankomende album, King Maker, terwijl hij selfies maakt met Dr. Dre (hun vriendschap lijkt Dre's relatie met zijn ex te hebben overleefd) en Snoop Dogg. Hij is misschien niet meer hun favoriete presentator van reality-tv-shows, maar Xzibit heeft nog steeds genoeg fans (een hele 1,5 miljoen alleen op Instagram), en hij lijkt nog niet klaar om de schijnwerpers op te geven.

Aanbevolen: