Hoe het vermogen van Xzibit kelderde toen 'Pimp My Ride' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Hoe het vermogen van Xzibit kelderde toen 'Pimp My Ride' werd geannuleerd
Hoe het vermogen van Xzibit kelderde toen 'Pimp My Ride' werd geannuleerd
Anonim

Tijdens zijn dagen op MTV werd Xzibit een populaire naam. Toen de show echter ten einde was, leek het alsof Xzibit uit de wereld van reality-tv was verdwenen. Bovendien, hoewel vermakelijk, had 'Pimp My Ride' ook niet de beste reputatie, met veel verhalen die naar buiten kwamen met betrekking tot zijn gebreken.

Het was ook een strijd voor de rapper achter de schermen, vooral nu zijn vermogen kelderde. We zullen kijken hoe hij onderweg geld verloor en hoe het tegenwoordig met hem gaat.

Wat is er met het vermogen van Xzibit gebeurd?

Ja, hij heeft een rapcarrière, maar als we aan Xzibit denken, denken we meteen aan zijn reis op 'Pimp My Ride'. Natuurlijk, de MTV-show heeft een polariserende erfenis, gezien zijn legitimiteit, maar er is geen twijfel over het succes, dat drie jaar en zes seizoenen zal duren.

Uiteindelijk trok MTV de stekker uit de show, want volgens Hot Cars speelden lage kijkcijfers en een verandering in de economie een grote rol bij de abrupte ondergang. Er doen geruchten de ronde over een mogelijke reboot, maar er is niets bevestigd, en het lijkt er evenmin op dat de show snel weer zal verschijnen.

De deelnemers aan 'Pimp My Ride' hadden een paar klachten over de show, waaronder hoe lang hun auto weg was, en ze konden geen commentaar geven op welke mods er aan hun auto waren gedaan.

Afscheid nemen van de show was niet alleen moeilijk voor fans, maar het was ook een zwaar verlies voor Xzibit, die zwaar op de show leunde, vooral financieel.

Toen het eenmaal uit de lucht was gehaald, lijkt het alsof de gastheer volledig MIA is geworden en bovendien kreeg zijn financiële situatie een enorme klap omdat hij meerdere keren gedwongen werd faillissement aan te vragen.

Xzibit werd meerdere keren gedwongen in te vullen voor faillissement

De financiële status van Xzibit kreeg een grote klap nadat 'Pimp My Ride' uit de lucht was gegaan. Er werd gemeld dat de gastheer $ 497, 175 verdiende tijdens zijn tijd op de MTV-show. Een jaar later na de opzegging kelderde zijn salaris tot $ 67.510, wat in werkelijkheid nog steeds een goed salaris is, maar niets vergeleken met wat hij eerder verdiende.

De rapper zat in een moeilijke positie en was $ 959. 523 aan federale belastingen verschuldigd. Hij verklaarde tweemaal faillissement, terwijl hij zijn huis in Woodland Hills, Californië afschermde.

Hij zou ook zijn andere huis in New Mexico vermelden, wat zou helpen bij de betaling van zijn verschuldigde bedragen. Zijn vermogen ging van in de miljoenen, waarschijnlijk in het bereik van $ 4 miljoen tot $ 5 miljoen, helemaal tot niets - vooral gezien zijn weelderige levensstijl tijdens zijn hostingdagen op ' Pimp My Ride'.

Hoewel de zaken ontspoorden, gaf de rapper niet op en ging weg. Hij verscheen 38 afleveringen in de tv-serie Empire en leverde een bijdrage aan zijn rapcarrière, iets dat lijkt aan de gang te zijn. Vanwege zijn arbeidsethos lijkt de voormalige gastheer financieel weer op de been.

Hoeveel is Xzibit nu waard?

Op dit moment wordt volgens Celebrity Net Worth aangenomen dat het vermogen van Xzibit terug in de miljoenen is, op een koele $ 2 miljoen.

Xzibit plaatst nog steeds regelmatig berichten op zijn Instagram-account, een account met meer dan 1,5 miljoen volgers.

Zijn rapcarrière speelde een grote rol, en hij zou naast Hip Hop 24x7 onthullen dat hij productief bleef tijdens de pandemie, ondanks dat hij niet toerde.

"Het is moeilijk geweest voor veel verschillende demografische gegevens van mensen. Maar persoonlijk gesproken, het beperkt mijn bewegingen gewoon, weet je? Ik ben in mijn magazijn, ik ben in mijn studio, of ik ben thuis - een van die drie plaatsen. Mijn bubbel is nog steeds intact, maar om mensen in wanorde en mensen die door economische moeilijke tijden gaan te zien, het is zwaar voor iedereen."

"Zodra we weer gaan touren, denk ik dat het heel speciaal zal zijn voor iedereen die naar de eerste paar concerten gaat, en hopelijk kunnen de mensen daar naar sommige van onze optredens komen, want we zijn van plan terug te gaan daar zodra het goed is. Zodra het open is en doet waar we goed in zijn."

Xzibit werd ook gespot in de studio van Dr. Dre, waarbij fans speculeerden dat er misschien een colab in de maak is. De 'Pimp my Ride'-ster besprak de zaak kort: "Als je me in de studio ziet met Dre, werken we aan dingen voor mezelf, we werken aan dingen voor hem, we werken aan dingen voor alles. Maar voor zover hij releases, dat is aan hem. Maar hij stelt nooit teleur."

Props voor Xzibit om de trein weer op de rails te krijgen, ondanks de worsteling.

Aanbevolen: