Het verrassende wat de One Direction-leden haatten aan de band

Inhoudsopgave:

Het verrassende wat de One Direction-leden haatten aan de band
Het verrassende wat de One Direction-leden haatten aan de band
Anonim

Wat boybands betreft, is One Direction misschien wel de meest succesvolle in de recente geschiedenis. De Britse groep, die in 2010 samenkwam op The X Factor, verwierf ongekende wereldwijde faam, die ze behielden tot ze in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigden. One Direction is zelfs vergeleken met de super succesvolle boyband van de jaren '90, de Backstreet Jongens, ook al had de Britse pop-rockband een iets ander geluid en waren ze niet voor veel choreografieën.

Het deel uitmaken van de band veranderde het leven van leden Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik, waardoor hun vermogen aanzienlijk werd vergroot en hen werd voorbereid op succesvolle solocarrières. Het was echter niet allemaal zonneschijn en rozen. Er was één ding dat elk lid van de band zou hebben gehaat om in One Direction te zijn. Blijf lezen om erachter te komen wat ze als groep niet leuk vonden en waar de individuele leden alleen mee worstelden.

Wat de One Direction-leden haatten aan de band

Volgens Girlfriend gaf Louis Tomlinson toe dat hij en zijn bandleden de naam One Direction niet voelden. Vanaf het begin is dit iets dat ze naar verluidt allemaal niet leuk vonden aan de band.

Tomlinson trad in 2018 toe tot The X Factor als gastjurylid, en terwijl hij daar was, onthulde hij hoe de jongens echt over hun naam dachten.

"Je weet dat het met een naam te maken heeft, ik denk niet dat iemand van ons ooit een grote fan van One Direction was", zei hij (via Girlfriend). "Als je nadenkt over de naam, het is een behoorlijk oubollige naam."

Hoewel de naam het enige universele probleem in de band lijkt te zijn, hadden de individuele leden een hekel aan verschillende dingen over hun ervaring in de groep.

Liam Payne worstelde met de roem van One Direction

Tijdens een gesprek op KISS FM voor hun bewustmakingscampagne voor geestelijke gezondheid, Where's Your Head At?, gaf Liam Payne toe dat het feit dat hij deel uitmaakte van een groep die zo wereldberoemd was als One Direction hem "bijna vermoordde".

"Toen de band aan onze pauze begon, worstelde ik met het idee om weer beroemd te worden, ik werd er doodsbang van", onthulde hij. "Omdat ik de laatste keer bijna dood ging, eerlijk gezegd."

Cosmopolitan meldt dat Payne de druk om de menigte te plezieren soms overweldigend vond, daarbij verwijzend naar een ander interview waarin hij het zijn in de band vergeleek met het zijn van een Disney-ster:

"Het is bijna alsof je het Disney-kostuum aantrekt voordat je het podium betreedt, en onder het Disney-kostuum werd ik heel vaak geppt omdat er geen andere manier was om je hoofd te krijgen Ik bedoel, het was leuk. We hadden een fantastische knaller, maar er waren bepaalde delen waar het een beetje giftig werd."

Zayn Malik had een hekel aan de echte muziek van One Direction

Zayn Malik, die de band in 2015 verliet voor hun pauze, heeft sindsdien talloze keren gereageerd op wat hij niet leuk vond aan de band. Cosmopolitan onthult dat Malik een probleem had met de muziek die hij aan het maken was in One Direction, en noemde het in zijn eerste solo-interview "generiek als f".

In hetzelfde interview haalde Malik herinneringen op over hoe hij zich moest voelen over de muziek die One Direction maakte toen hij in de band zat. Hij moest niet alleen muziek opnemen die hij niet leuk vond, maar hij kreeg ook te horen dat hij er blij mee moest zijn.

"We kregen te horen dat we blij moesten zijn met iets waar we niet blij mee waren", zei Malik, erop wijzend dat zijn bandleden misschien ook een probleem hadden met dit deel van de band.

Malik onthulde in het interview ook dat hij "nooit echt wilde zijn" in de band en vanaf het eerste jaar wilde vertrekken.

“Ik probeerde het gewoon omdat het er op dat moment was, en toen ik me realiseerde in welke richting we gingen met de woordspeling - met de muziek, realiseerde ik me meteen dat het niets voor mij was, omdat Ik realiseerde me dat ik geen input kon geven."

Sinds het verlaten van de band heeft Malik andere muziek uitgebracht die het soort geluid benadrukt dat hij wel leuk vindt, wat in de R&B-categorie past en meer runs en vocale diversiteit bevat.

Louis Tomlinson vond het niet leuk om niet bij te dragen

In een interview met The Guardian onthulde Louis Tomlinson dat hij zich soms de vreemde eend in de bijt voelde zonder iets bij te dragen.

"Je weet dat ik geen enkele solo heb gezongen op X Factor", gaf Tomlinson toe, herinnerend aan de dagen dat de band in 2010 werd samengesteld op de realityshow.

“Veel mensen kunnen daar kwaad om worden. Maar als je echt nadenkt over hoe dat voelt, elke week op het podium staan, denkend: ‘Wat heb ik echt gedaan om hier een bijdrage aan te leveren? Zing je een lagere harmonie die je niet echt in de mix kunt horen?”

Beschrijvend zijn bandleden, zei Tomlinson dat Niall Horan de "happy-go-lucky Irish" man was, Zayn Malik "een fantastische stem" had en Liam Payne en Harry Styles " altijd een goede podiumpresentatie hadden".

“En dan ben ik er nog,” voegde Tomlinson eraan toe, waarbij hij uitlegde dat hij zich soms het lid voelde dat het minste bijdroeg.

Aanbevolen: