Deze beroemdheden haatten het echt om geparodieerd te worden op 'South Park

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden haatten het echt om geparodieerd te worden op 'South Park
Deze beroemdheden haatten het echt om geparodieerd te worden op 'South Park
Anonim

Animatieshows voor volwassenen zitten vol met cameo's van beroemdheden. Vooral The Simpsons heeft veel grote acteurs in hun show gehad. Maar meestal besteden shows zoals The Simpsons, Family Guy en hun vijand South Park het grootste deel van de tijd aan het rippen van de rijken en beroemdheden. Dit betekent dat geanimeerde versies van de personages in de show te zien zijn en bijna altijd in een negatief daglicht worden gesteld.

Matt Stone en Trey Parker's Comedy Central-meesterwerk vindt altijd nieuwe en unieke manieren om beroemdheden voor de gek te houden. Meestal doen deze twee genieën alle stemmen voor deze personages, wat hun vertolking des te minder vleiend maakt. Maar niet elke beroemdheid heeft een hekel aan hun verschijning op South Park. Joe en Nick Jonas geloven dat South Park hun ervaring in het werken voor Disney echt heeft opgedaan. Dan is er Russell Crowe, die zijn levensstijl daadwerkelijk veranderde omdat hij dacht dat South Park te accuraat was met hun portret van hem als een agressieve vechter. Maar andere beroemdheden voerden absoluut oorlog tegen South Park nadat ze hadden gezien hoe Matt en Trey hen gebruikten in hun vaak verdorven en controversiële maar altijd sociaal en politiek observerende show. Dit is wie het het meest haatte …

Barbra Streisand was geen fan van wat South Park haar aandeed

In Watch Mojo's hilarische video over de verschillende parodieën van beroemdheden op South Park, hebben ze enkele van de meer positieve reacties van de rijken en beroemdheden beschreven. Mensen van Lorde tot Al Gore hadden allemaal zeer positieve dingen over hoe ze in de show werden afgebeeld en hadden duidelijk een gevoel voor humor over zichzelf en respecteerden de vaak inzichtelijke berichten onder de flitsende, onvolwassen buitenkant van de serie. Maar mensen als Barbra Streisand waren niet zo enthousiast.

Maar dat is een beetje te verwachten van Streisand, aangezien ze werd afgeschilderd als een op macht belust monster dat een Godzilla-achtig personage werd… meerdere keren. Ja, South Park heeft herhaaldelijk darts geschoten op de iconische acteur en zanger.

In een interview met Mirabella zei Streisand: "Ik was niet eens op de hoogte van deze show totdat ik in het tijdschrift Time las dat ze me op een zeer negatieve manier hadden gebruikt. Laat me zeggen dat ik hou van satire en parodie en ik hield van de film In & Out. Ik moest erom lachen. Het was niet gemeen. Maar ik vraag me af of shows als South Park en Beavis and Butt-head niet bijdragen aan het cynisme en de negativiteit in onze cultuur, vooral bij kinderen. Deze jongeren formuleren hun houding en misschien komen ze weg met het gevoel dat elke vrouw die iets durft te bereiken de belichaming is van egocentrisme en hebzucht. En dat zou heel jammer zijn, vooral voor jonge meisjes."

Natuurlijk reageerden de jongens van South Park door nog meer grappen en verhaallijnen met Barbra Streisand-thema aan de show toe te voegen. Maar Barbra kon niet al te boos op hen zijn, want ze kwam wel opdagen bij een van hun uitvoeringen van hun populaire Broadway-musical, The Book Of Mormon, volgens Cheat Sheet.

Deze beroemdheid was zo woedend op South Park dat hij ze probeerde te annuleren

Je kunt niet praten over beroemdheden die boos worden op South Park zonder Jennifer Lopez te noemen. South Park was tenslotte niet bepaald aardig met zijn weergave van de popsensatie. Volgens Matt en Trey had J-Lo zelfs mensen ontslagen in een van haar muziekvideo's voor het herhalen van regels uit de aflevering van South Park waarin haar te zien was. Maar J-Lo is niet de beroemdheid die de slechtste reactie had op South Park… Nee, die titel gaat naar Tom Cruise.

Tom Cruise was zo boos op South Parks uitbeelding van hem die zich verstopte in de kast van Stan en op hun op feiten gebaseerde beweringen over The Chruch Of Scientology dat hij de show daadwerkelijk aanklaagde. Er ging ook een gerucht dat Tom dreigde zijn Mission Impossible 3-perstour te stoppen als Comedy Central (dat eigendom was van de studio die Mission Impossible bezat) de aflevering opnieuw zou uitzenden. Hoewel Tom dit nooit publiekelijk heeft bevestigd, is Comedy Central een aantal jaren gestopt met het uitzenden van die aflevering.

De controverse die deze aflevering van South Park veroorzaakte, was iets dat Matt en Trey verwachtten. Ze verleidden zelfs Tom en de Scientology Kerk om hen aan te klagen door het in de aflevering te verwerken. Maar Matt en Trey waren er zo zeker van dat het de negatieve aandacht waard was om licht te werpen op wat er werkelijk in de kerk gebeurt, en ook op Toms aandeel daarin. Zoals gewoonlijk waren Matt en Trey stoutmoedig met hun observaties en beweringen en schuwden ze het niet om Tom en de kerk zelf volledig belachelijk te maken. Het veroorzaakte een terugslag, maar ze lijken zeker te denken dat het het waard was.

Aanbevolen: