Waar zijn de sterren van 'Euphoria' begonnen?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de sterren van 'Euphoria' begonnen?
Waar zijn de sterren van 'Euphoria' begonnen?
Anonim

Euphoria is een dramaserie die in 2019 in première ging en momenteel twee seizoenen heeft uitgebracht. De plot volgt een middelbare scholier die onlangs is vrijgelaten uit een afkickkliniek voor drugsverslaving en de interacties die ze heeft met haar vrienden, die allemaal worstelen met gedramatiseerde versies van echte problemen zoals onzekerheden, woedekwesties en identiteit.

Deze HBO-show overspoelt de natie sinds de release. Met constant drama, glamour en herkenbaarheid, is het publiek gecharmeerd geraakt van de personages. De cast van Euphoria heeft verschillende achtergronden, van acteurs die betrokken zijn geweest bij enkele tientallen producties tot acteurs die voor deze serie nog nooit zijn aangenomen. Hier zijn de sterren van Euphoria begonnen met acteren.

10 Nika King (Leslie) werd gecast in '50 First Dates' voor haar eerste grote film

Nika King werd ingehuurd om "Leslie Bennett" op Euphoria te spelen. Ze is nu twee decennia in Hollywood en kreeg in 2002 een kleine rol in de tv-film Miss Miami. Slechts twee jaar later was ze een figurant in de film 50 First Dates met in de hoofdrol Drew Barrymore en Adam Sandler, wat het een indrukwekkende titel maakte. op haar cv. Sindsdien heeft ze meegewerkt aan meer dan 40 producties, van films tot televisieshows tot korte films.

9 'Euphoria' was de eerste rol van Javon 'Wanna' W alton (Asbak)

Op 15-jarige leeftijd heeft Javon "Wanna" W alton slechts vijf acteercredits en de eerste daarvan is als "Ashtray" in deze show. Hij maakte vanaf het begin in 2019 deel uit van de serie en dit drama heeft zijn acteercarrière gelanceerd om hem rollen te bezorgen in Utopia, The Addams Family 2, The Umbrella Academy en een aankomende film getiteld Samaritan. Zijn tijd bij Euphoria is voorbij, maar hij blijft naam maken.

8 Sydney Sweeney (Cassie) was in één aflevering van 'Criminal Minds'

"Cassie Howard" wordt gespeeld door Sydney Sweeney, die acteert sinds 2009. Sweeney's allereerste titel is ZMD: Zombies of Mass Destruction, maar ze was niet genoemd. Haar eerste sprekende rol was in een aflevering van Criminal Minds in 2009 en sindsdien heeft ze in 47 projecten gezeten. Ze was betrokken bij Disney via Kickin' It, verscheen in Pretty Little Liars en speelde in The Handmaid's Tale als enkele van haar meer opvallende connecties.

7 Barbie Ferreira's (Kat) eerste tv-show was 'Scheiding'

Barbie Ferreira werd gecast om "Kat Hernandez" in deze show te spelen en had slechts drie keer eerder professioneel geacteerd. Ze was in een paar korte broeken, maar haar eerste echte optreden was in de televisieserie Divorce in 2018. Ferreira was in twee afleveringen voordat hij naar Euphoria ging, wat haar een boost gaf in een film, optredens in twee andere tv-shows en een rol in een film genaamd Nope die later dit jaar uitkomt.

6 'Ray Donovan' was de eerste rol van Alexa Demie (Maddy)

Alexa Demie, die 'Maddy Perez' speelt, is tot nu toe slechts 14 keer gecast in haar Hollywood-carrière. Ze was in 2015 in een short genaamd Miles, maar 2016 bracht haar dankzij de tv-serie Ray Donovan naar haar eerste televisieshowcase. Sindsdien is ze betrokken bij korte films, shows en zelfs muziekvideo's voor The Neighborhood en JMSN.

5 Maude Apatow (Lexi) Werd Gegoten In De Hit RomCom 'Knocked Up'

Gecast als "Lexi Howard" in Euphoria, Maude Apatow begon met acteren in 2007. Haar allereerste rol was in een grote film met Seth Rogan, Katherine Heigl en Paul Rudd, getiteld Knocked Up. Met die indrukwekkende film die haar carrière begon, is ze gecast in nog 13 films en tv-shows, in de aanloop naar een geanimeerde tv-serie genaamd Pantheon, die momenteel nog steeds aan het filmen is, maar Apatow zal schitteren.

4 Jacob Elordi (Nate) had zijn doorbraakrol in 'The Kissing Booth'

Jacob Elordi werd ingehuurd om de rol van 'Nate Jacobs' in deze serie te spelen. Hij was in een paar korte films tussen 2015-2016, daarna een film genaamd Swinging Safari in 2018, maar zijn echte doorbraakrol was in de Netflix romcom-hit The Kissing Booth. Hij werd gecast als het hoofdpersonage en werd teruggebracht voor beide sequels van de film. Elordi heeft nu twee films in de maak, één in postproductie en één in pre-productie.

3 Angus Cloud (Fezco) heeft 'Euphoria' als zijn eerste acteerkrediet

De eerste rol van Angus Cloud, toen hij lid werd van de Euphoria-debuutclub, was in dit drama. Hij werd gecast als "Fezco" en begon met de show in 2019. Sindsdien was hij te zien in een aflevering van het tv-programma The Perfect Women, de film North Hollywood, en verscheen hij in de Juice WRLD-muziekvideo "Cigarettes". Hij heeft ook twee films die nog worden opgenomen, dus deze show is een grote hulp geweest bij het bekend maken van zijn naam.

2 'Euphoria' was de eerste rol van Hunter Schafer (Jules)

Hunter Schafer schittert als "Jules Vaughn" in de serie. Dit was haar eerste acteerkrediet en sinds ze in 2019 bij het team kwam, is ze slechts bij twee andere producties betrokken geweest. Vorig jaar was ze te horen in de film Belle, een animedrama. Anders dan dat, zit ze in de film Cuckoo die momenteel in postproductie is maar geen releasedatum heeft gepubliceerd.

1 Zendaya (Rue) kreeg haar start op 'Shake It Up' van Disney Channel

“Rue Bennett” is de ster van de show, gespeeld door niemand minder dan Zendaya. Ze heeft meegewerkt aan bijna 50 producties in films, televisieoptredens, korte films en videogames. Hoewel ze bekend staat om haar rollen in Marvel's Spider-Man-films, The Greatest Showman en haar muziekcarrière, begon ze in 2010 met de Disney Channel-serie Shake It Up naast Bella Thorne.

Aanbevolen: