Angelina Jolie gaat mogelijk achter de FBI aan onder Jane Doe over een Brad Pitt-gerelateerd incident

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie gaat mogelijk achter de FBI aan onder Jane Doe over een Brad Pitt-gerelateerd incident
Angelina Jolie gaat mogelijk achter de FBI aan onder Jane Doe over een Brad Pitt-gerelateerd incident
Anonim

De laatste openbare foto tussen Angelina Jolie en Brad Pitt werd genomen tijdens een brunch met het gezin. Na hun scheiding gingen de twee hun eigen weg. Brad Pitt was gefocust op zijn geestelijke gezondheid, terwijl Angelina Jolie vervaagde en zich concentreerde op haar gezinsleven als moeder.

Hoewel Angelina Jolie haar naam niet in de krantenkoppen wil krijgen, lijkt het erop dat ze een rechtszaak aanspant tegen de FBI voor het laten vallen van een Brad Pitt-gerelateerd incident. Dit is wat we weten.

Angelina Jolie is erg stil geweest als het gaat om haar scheiding met Brad Pitt

Angelina Jolie heeft zich sinds de scheiding volledig gericht op het opvoeden van haar kinderen. Jolie heeft zelden gesproken over de details met betrekking tot de scheiding, hoewel ze Mensen wel vertelde dat het geen beslissing was die van de ene op de andere dag plaatsvond.

"Ik bedoel, in zekere zin is het de afgelopen tien jaar geweest. Er is veel dat ik niet kan zeggen."

"Ik ben niet het soort persoon dat beslissingen neemt zoals de beslissingen die ik lichtvaardig moest nemen. Het kostte me veel moeite om in een positie te komen waarin ik voelde dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen."

Voor Jolie ligt de nadruk op vooruitgaan en dit op een vreedzame en persoonlijke manier voor haar familie.

"Ik wil dat we genezen en vreedzaam zijn. We zullen altijd een gezin blijven", voegde ze eraan toe.

Er zijn verschillende geruchten over incidenten die mogelijk tot de scheiding hebben geleid, hoewel één verhaal in het bijzonder waarbij het gezin in een privévliegtuig betrokken is, altijd het meest verbonden verhaal zal zijn met de ondergang van het gezin.

Het incident met een privévliegtuig had de scheiding kunnen veroorzaken

Details van wat er precies heeft plaatsgevonden, zijn nog vrij summier. Volgens TMZ was Brad mogelijk samen met zijn familie onder invloed in het privévliegtuig.

Het incident kwam in de schijnwerpers nadat werd gemeld dat Brad Pitt fysiek was geworden met zijn zoon Maddox, nadat de twee blijkbaar ruzie hadden gekregen.

Kort nadat het vliegtuig was vertrokken, begonnen Brad en Angelina ruzie te maken en Maddox sprong op om zijn moeder verbaal te verdedigen. Er is ons verteld dat Brad naar de jongen uitviel en Angelina tussen hen in sprong om haar man te blokkeren. Brad op de een of andere manier verbonden met zijn zoon', meldde TMZ.

Andere bronnen, met name uit het kamp van Brad, beweren dat de situatie overdreven was voor de media en slechts een klein geschil tussen de familie.

Desalniettemin hebben we nooit veel anders gehoord van wat er in de jaren die volgden was gebeurd. Het blijkt dat Angelina Jolie hier zelf achter gesloten deuren een uitzondering op heeft gemaakt en een rechtszaak heeft aangespannen tegen de FBI.

Angelina Jolie heeft mogelijk een rechtszaak aangespannen tegen de FBI voor het laten vallen van de zaak

Volgens ET Online heeft een zeker iemand die anoniem wil blijven, onder de naam Jane Doe, een rechtszaak aangespannen tegen de FBI voor een incident met een privévliegtuig dat een paar jaar geleden had plaatsgevonden.

"Enkele jaren geleden, terwijl eiseres, haar toenmalige echtgenoot en hun kinderen, die op dat moment allemaal minderjarig waren, met een privévliegtuig reisden, zou de echtgenoot eiseres en de kinderen fysiek en verbaal hebben aangevallen, " document vermeld.

Er wordt gezegd dat Jolie de rechtszaak privé heeft aangespannen om haar kinderen te beschermen: "De mogelijke bekendmaking van privégegevens over de aanval en de impact ervan op de fysieke en mentale gezondheid van de kinderen kan grote schade toebrengen aan de kinderen", en dat het risico voor haar kinderen "nog groter is vanwege de publieke status van eiseres."

De rechtszaak, kortom, gaat achter de FBI aan voor het laten vallen van het onderzoek met betrekking tot het incident met een privévliegtuig. Volgens Amanda Kramer, die Jane Doe vertegenwoordigt, is het doel bescherming en gerechtigheid met de rechtszaak: "Ik kan geen commentaar geven op de identiteit van Jane Doe, die heeft geprobeerd de privacy van de familie te behouden. Ons standpunt is dat slachtoffers en overlevenden moeten toegang hebben tot dossiers van federale instanties van misdaden die ze hebben meegemaakt of gemeld, zoals gebruikelijk is op het niveau van de staat, zodat ze kunnen pleiten voor gezondheidszorg en traumazorg en wettelijke bescherming voor hun kinderen en zichzelf."

Er doen ook geruchten de ronde dat de Jolie het onderzoek mogelijk opnieuw heeft opgestart vanwege een aanhoudende voogdijstrijd met Pitt achter de schermen.

Aanbevolen: