Jessica Biel en Justin Timberlake's leven zijn officieel naar de honden gegaan

Inhoudsopgave:

Jessica Biel en Justin Timberlake's leven zijn officieel naar de honden gegaan
Jessica Biel en Justin Timberlake's leven zijn officieel naar de honden gegaan
Anonim

De perfecte relatie tussen Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel werd een paar maanden geleden opgeschud toen hij een "tijdperk" kreeg met zijn co-ster Alisha Wainwright.

In quarantaine zitten zou deze problemen zeker vergroten, of het paar dichter bij elkaar brengen, en gelukkig lijkt het laatste het geval te zijn.

Deze twee zijn zeker tot hun deel van de shenanigans in isolatie, en het lijkt erop dat hun leven echt "naar de honden" gaat. Ze hebben het ultieme niveau van verveling bereikt, maar spotten op dit moment in afzondering… door hun hondendubbelgangers te vinden.

Justin Timberlake is een rottweiler

Ze proberen erachter te komen op welke honden ze lijken. We weten niet helemaal zeker waarom, maar dit is zo hilarisch dat je er gemakkelijk in verstrikt raakt.

Timberlake hield een foto van een Rottweiler omhoog op Instagram en Daily Mail denkt dat hij het goed heeft gedaan! Ze zeiden; "zijn keuze was perfect. De 39-jarige channelde een foto van een Rottweiler met zijn korte donkere haar en baard met een vleugje blond." We zien het nu ook….

Jessica is een Ierse setter

Jessica Biel begon haar Instagram-post door te zeggen; "Ik weet niet meer welke dag het is, maar we hebben zojuist onze hondendubbelgangers gevonden… en een aantal geweldige haarinspiraties. Grote dag voor ons," en hield toen een afbeelding van een Ierse setter omhoog. Het is griezelig! Ze lijkt echt op de hond met haar lange, ruige haar en lange gezicht. Geef het toe. Jij wilt dit spel ook spelen…

Schaamteloze Shenangians

Het komt niet vaak voor dat dit beroemdheidspaar hun hoede laat liggen en deelneemt aan deze schaamteloze shenanigans, en we zijn er dol op!

Het is leuk om te zien dat ze op zo'n luchtige manier plezier hebben, en het moet een enorme hulp zijn om hun relatie te verbeteren. Mensen melden dat een insider ook onthulde dat ze de therapiesessies virtueel bijhouden, op FaceTime.

Ze zijn zeker de definitie van 'puppyliefde' geworden.

Aanbevolen: