Jessica Biel en Justin Timberlake maakten eindelijk hun eerste verschijning op het scherm samen

Inhoudsopgave:

Jessica Biel en Justin Timberlake maakten eindelijk hun eerste verschijning op het scherm samen
Jessica Biel en Justin Timberlake maakten eindelijk hun eerste verschijning op het scherm samen
Anonim

Ze zeggen dat je zaken niet moet combineren met plezier, maar Jessica Biel heeft een geweldige tijd gehad op de set voor haar nieuwe tv-serie Candy, samen met haar echtgenoot Justin Timberlake. Het stel, dat al 10 jaar getrouwd is, heeft genoten van hun tijd door samen te werken aan de show – en heeft enkele schattige foto's in kostuum met hun fans gedeeld op Instagram. Jessica speelt de vermoedelijke moordenaar Candy Montgomery - een zachtaardige huisvrouw die wordt beschuldigd van het vermoorden van haar buurman met een bijl in 1980. Justin slaagde erin een cameo op de show te krijgen als een sheriff die de zaak onderzoekt - en hij en zijn vrouw hebben genoten van het spelen dress-up en sport een aantal zeer jaren 80 kapsels.

De korte samenwerking is de eerste keer dat de twee aan iets hebben samengewerkt! Het is begrijpelijk dat ze enthousiast zijn om samen te filmen en fans hebben verteld hoe het was om aan de productie van vijf afleveringen te werken. Dus wat heeft het stel gezegd over hun ervaring met filmen voor Candy? Lees verder om erachter te komen.

8 Justin Timberlake en Jessica Biel deelden een selfie op Instagram

Het is eerlijk om te zeggen dat het paar super enthousiast was om samen te werken. Tijdens het filmen op de set in Georgië deelde het stel een schattig beeld van zichzelf in volledig kostuum als een teaser voor fans.

"Kijk uit, Candy", schreef Biel bij een reeks foto's die ze op Instagram deelde. "Er is een nieuwe sheriff in de stad."

Justin plaatste ook een foto van zichzelf met niet-vleiend gezichtshaar en buik; "Buik is nep, haar is nep, snor is echt", schreef hij. "Maak kennis met Diffy."

7 Justin Timberlake smeekte om de rol in 'Candy'

Als je denkt dat Jessica de rol voor haar man als een gunst in de wacht heeft gesleept, heb je het mis. Jessica vond het aanvankelijk geen goed idee, maar Justin stond erop dat hij de rol van hulpsheriff Steve Deffibaugh wilde spelen.

“Dat was alles Justin,” onthulde Jessica in een interview met TV Guide, waarin ze uitlegde hoe hij de rol nastreefde.

“Hij wilde zo graag deze rol spelen, en ik dacht echt dat hij een grapje maakte,” vervolgde ze.

Mr Timberlake was echter vastbesloten omdat hij "verliefd was geworden op" het personage. "Hij zei: 'Het kan me niet schelen. Ik wil deze rol spelen'", zei Biel.

6 Justin Timberlake heeft niet veel betaald voor zijn werk

Met een krap productiebudget legde Jessica Justin uit dat hij niet veel loon zou kunnen krijgen. Dit schrikte hem echter helemaal niet af!

Zoals Biel uitlegde: "Ik had zoiets van, 'We hebben geen geld om je te betalen, je gaat schaal maken.'"

5 Jessica Biel was onder de indruk van het werk van haar man

Justins optreden als norse sheriff maakte zoveel indruk op zijn vrouw dat ze niet kon geloven dat hij het was!

"Er zijn zeker van die momenten waarop je je karakter verliest", zegt Biel. "Je kijkt over de tafel en zegt: 'Is dat mijn man met die buik en dat haar en die snor? Oh mijn God, dat is het.'"

4 Justin en Jessica hadden samen plezier tijdens het filmen

Hun eerste gezamenlijke schermoptreden bleek zeker leuk te zijn voor de Timberlakes, die veel lachten tijdens hun scènes samen. Jessica zei dat ze verrast was door de ervaring en het ontzettend plezierig vond.

Justin was het ermee eens en zei dat de acteerbaan een "echt coole, leuke verrassing was, zelfs voor mij."

3 kijkers waren dol op de gezamenlijke verschijning van het stel

Kijkers van de nieuwe serie genoten zeker van Justins cameo-optreden en merkten een duidelijke chemie tussen het paar op het scherm. Justins optreden werd ook geprezen.

'CandyOnHulu is zo'n goede serie! Grote fan van het werk van Jessica Biel. De cameo van Justin Timberlake was een leuke verrassing', zei een tevreden kijker.

'Net klaar met 'Candy' op Hulu en wauw! Geweldig. Ik hou van Jessica Biel en Justin Timberlake die samen optreden. We hebben meer nodig!' zei een andere Twitter-gebruiker - smekend om meer.

2 Sommige fans hielden echter niet van de dynamiek

Er waren echter mensen die minder onder de indruk leken van hun gezamenlijke verschijning op het scherm. Sommige Twitter-gebruikers voelden zich ongemakkelijk bij het verschijnen van Justin in wat Jessica's grote show was en vonden dat hij er afbreuk aan deed, terwijl anderen de rol van Justin als een voorbeeld van Hollywood-nepotisme beschouwden - alleen omdat hij de rol had veiliggesteld vanwege de invloed van zijn vrouw.

'candy, great show, love it,' zei een Twitter-gebruiker, 'maar alleen omdat jessica biel erin zit, wil nog niet zeggen dat justin Timberlake erbij moet zijn om een yeehaw-sheriff te spelen.'

Sommige kijkers vonden zijn uiterlijk irritant en onnodig.

'Idk waarom het de F van mij irriteert dat Justin Timberlake OOK in Candy is met Jessica Biel, 'zei een kijker online.

1 Fans maakten ook grappen over de kapsels van het stel

Anderen wezen erop dat Jessica's personage Candy een vreemd bekend kapsel heeft. Candy's kortgeknipte krullen vertonen een grappige gelijkenis met Justin's iconische gekrulde dweil uit de late jaren '90 en vroege jaren 2000. De cirkel lijkt rond te komen!

Aanbevolen: