Justin Timberlake en Jessica Biel's $ 35 miljoen LA Mansion heeft een 'verwarrend' detail

Justin Timberlake en Jessica Biel's $ 35 miljoen LA Mansion heeft een 'verwarrend' detail
Justin Timberlake en Jessica Biel's $ 35 miljoen LA Mansion heeft een 'verwarrend' detail
Anonim

Hoewel ze in de loop der jaren een zekere mate van publieke aandacht en roddel hebben moeten afwenden, zijn Jessica Biel en Justin Timberlake niettemin een van Hollywood's meest stabiele huwelijken met beroemdheden geworden.

Ondanks dat Timberlake onlangs naar voren kwam in de krantenkoppen met betrekking tot de veelbesproken conservatorschapsstrijd van zijn ex-vriendin Britney Spears, leidt het paar de laatste tijd verder een onopvallend gezinsleven. Zo onopvallend zelfs dat toen onlangs het nieuws brak dat het indrukwekkende herenhuis van het paar in LA te koop stond, veel Twitter-gebruikers verrast waren te horen dat de twee zelfs nog bij elkaar waren.

Anderen waren echter meer gefocust op het forse bedrag dat Timberlake en Biel vroegen voor het onroerend goed, dat Timberlake kocht voordat hij Biel ontmoette, lang geleden in 2002. Velen dachten dat $ 35 miljoen een te hoge prijs was, met één persoon twitterde zelfs: "$ 35 miljoen god verdomme, voor die prijs kan Jessica Biel er beter nog steeds wonen als ik er intrek."

Sommige Twitter-gebruikers hebben ondertussen vastgehouden aan een ander detail van de nieuw uitgebrachte opnamen van de pad - iets dat op het eerste gezicht onbeduidend lijkt, maar bij nader inzien een behoorlijk verwarrend detail is. Schrijver Caitie Delaney was de eerste die de aandacht vestigde op het object in kwestie, een veel kleiner zwembad dat zich op een niveau onder het grotere, olympische zwembad van het pand bevindt. Delaney schreef voor de grap: "Wat is dit in godsnaam. Groot normaal zwembad was niet genoeg voor jou, je hebt een dementerend klein zwembad nodig voor al je zieke verwrongen geheimen? F jij. Haal de f eruit. Belachelijk."

Andere Twitter-gebruikers stemden in en deden suggesties over wat de functie van het kleine zwembad zou kunnen zijn. Een suggereerde: "het is voor de gasten die niet beroemd zijn", terwijl een ander lyrisch proza in de was gezet, uitdrukkend: "Toen ik een klein kind was, alleen zwemmend in Poortown, droomde ik er vaak van om een apart zwembad te hebben om te plassen alleen.”

Te midden van de mensen die grappen maakten over de reden voor de schijnbaar bizarre huishoudelijke functie, kwam een behulpzame Twitter-gebruiker tussenbeide om uit te leggen wat de functie ervan eigenlijk is. Ze twitterden: Het is een eindeloos zwembad, zoals een loopband om in te zwemmen. Er is een jet aan de ene kant waar je in zwemt.”

Mysterie opgelost! Rijke en beroemde mensen, zo blijkt, hebben geen extra zwembaden op hun terrein voor hun minder bekende vrienden, noch omdat ze, zoals verschillende suggereerden, graag van het grote zwembad naar het kleinere willen springen.

Het extra zwembad heeft gewoon een trainingsapparaat ingebouwd in het ontwerp, voor JT of JB's wateraerobe oefeningsvrije tijd. Beroemdheden - ze zijn net als wij!

Aanbevolen: