Hier zijn alle honden die de familie Kardashian bezit

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle honden die de familie Kardashian bezit
Hier zijn alle honden die de familie Kardashian bezit
Anonim

Feiten: Zowel Amazon als Netflix hebben elke aflevering van KUWTK beschikbaar gemaakt om deze zomer te bekijken. Als je een paar middagen doorbrengt met het streamen van alle oude afleveringen, voelen we je. Het waren eenvoudiger tijden! En de gezichten van Kylie Jenner en Kendall zijn niet de enige dingen die sinds seizoen één drastisch zijn veranderd.

Als je dacht dat het moeilijk was om de Kardashians bij te houden, probeer dan hun huisdieren in de gaten te houden. In de afgelopen seizoenen werden puppy's Dolce en Gabbana bij de Kardashian-Jenner-familie gebracht, maar in 2018 waren beide honden volwassen en overleden (of in het geval van Dolce, dramatisch weggerukt door een coyote). Er zijn ook puppy's geweest die kwamen en gingen met relaties, zoals de bokserpup Bernard die Lamar Khloé kocht voordat ze uit elkaar gingen.

Khloé heeft Bernard nog niet vervangen, maar al haar zussen en haar moeder hebben genoeg pups om te delen. Bekijk de honden die momenteel wild rondlopen in de vele luxe eigendommen van de Kar-Jenners.

Kris Heeft Bridgette

Afgelopen december werd Kris geïnspireerd om deze standaardpoedel te adopteren nadat hij de pup van Chrissy Teigen, Petey, had ontmoet. Petey en Bridgette komen uit hetzelfde nest!

Kris heeft niet veel online over Bridgette gepost behalve een IG-verhaal dat haar komst aankondigt, maar de meisjes zijn grote fans en delen van tijd tot tijd clips met het hondje.

Kourtney Heeft 2

Deze familie vindt het heerlijk om elkaar honden cadeau te doen, dus zo kwamen de kinderen van Kourtney bij die van hen terecht. Nadat Reign afgelopen kerst op adorabele wijze om een "echte hond" had gevraagd, schonken Kourtney en Scott hem een golden retriever genaamd Cubs.

Reigns zus Penelope heeft ook een hond. Haar Pommeren, Honey, is schattig en super braaf. Honey heeft ook een zus die eigendom is van een ander Kardashian-kind! Daarover later meer.

Kendall heeft 2

In tegenstelling tot haar moeder en de meeste van haar zussen, kiest Kendall voor grote honden met een zeer lage luchtigheidsfactor. In Kerstmis 2017 kreeg ze een windhond genaamd Mew, en op haar verjaardag kreeg ze een enorme Dobermann Pinscher genaamd Pyro.

Pyro komt veel voor op haar socials, met IG-onderschriften als "ziet er schattig uit, maar zal je gezicht eraf trekken" en "een model opvoeden". Mew was een geschenk van Kylie, en hoewel je haar minder vaak ziet op Kendall's IG, verschijnt ze soms op Kylie's. Dat komt omdat de zussen een overeenkomst hebben over wie met Mew mag chillen als Kendall weg is voor modellenwerk.

"Ik heb Ky verteld dat ik Mew alleen kan houden als ze naar haar kijkt terwijl ik de stad uit ben", meldt Teen Vogue. "Kylie was super opgewonden en zei: 'We moeten een contract ondertekenen waarin staat dat ik elke keer als je LA verlaat, ik naar haar mag kijken!'"

Kim heeft 3

Fans wisten niet zeker of KKW al haar honden houdt, omdat ze zelden op haar socials verschijnen. Ze heeft onlangs het record rechtgezet op hoeveel zij en Kanye hebben (samen met maar liefst 14 Friese paarden op hun ranch).

Hun eerste hond was voor North: een Pommeren genaamd Sushi uit hetzelfde nest als Penelope Disick's Honey. Dat klopt - het zijn sisfurs! Blijkbaar is Honing echter veel rustiger dan Sushi. In een aflevering van KUWTK werd Kim betrapt toen ze de honden probeerde te verwisselen en erover klaagde voor de camera's.

"Wat dan ook, denk ik," zuchtte ze. "Ik zal voor altijd te maken hebben met het geblaf van Sushi."

Sindsdien heeft Kim nog twee pups gekocht voor haar andere kinderen en koos ze voor namen die pasten bij Sushi's Aziatische keukenvibe. Dankzij haar Twitter-volgers werden Saké en Soba officieel.

Kylie heeft (minstens) 6

De grootste hondenfamilie in de Kar-Jenner-clan behoort toe aan de jongste zus, Kylie. Haar collectie begon met Dolce, de chihuahua die jaren geleden stierf en inspireerde zijn eigen Kylie Lip Kit. Voor iedereen die zich afvraagt hoe een bleke kleine hond een make-upkleur kan inspireren, Dolce is een nude-tint die lijkt op sommige die beschikbaar zijn in haar nieuwe Lip Blush Kits.

In recentere jaren kreeg Kylie Ernie de langharige teckel en Italiaanse windhonden Norman en Bambi. (De windhonden hadden 2 puppy's, Harley en Rosie, maar er zijn tegenstrijdige berichten over de vraag of Kylie ze wel of niet heeft gehouden.) Norman en Bambi zijn haar beroemdste honden - ze hebben zelfs hun eigen IG! Maar ze staan niet in de schijnwerpers, want het account bevat ook af en toe een foto van Ernie en de nieuwste Jenner-puppy, Penny.

Ergens langs de lijn kreeg Kylie ook Wesley de Chihuahua/Dachshund-mix en een andere Italiaanse windhond genaamd Sophia. Voor iedereen die telt: dat brengt Kylie's pup-o-meter op zes of acht, afhankelijk van of ze die Greyhound-baby's vasthield. En dat is misschien niet alles.

Volgens People.com en Daily Edge omvatten andere mysterieuze potentiële huisdieren een niet nader genoemde Siberische Husky die ze in 2017 mee naar huis nam maar sindsdien geen foto's heeft gedeeld, en een Engelse bulldog van $ 50.000 genaamd Roly die Tyga kreeg haar toen ze samen waren. Waar gaan deze honden naartoe? Kylie zou deze situatie hoogst sus. kunnen noemen

Aanbevolen: